Co jej kupit?
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
hmm..ty si uz vymyslel vsetko.
naco tolko darcekov ked postaci malickost ? ..ved ide o to aby si jej ukazal ze si nezabudol..a ze ju mas rad..na to nepotrebujes ani drahe ruze, ci strieborne retiazky..podla mna su to zbytocne veci ...ja by som jej dala nejaku vec co ju zarucene potesi.. poznas ju uz dobre..mal by si vediet co sa jej paci.
-
existpierre
Medium Star
No na spodnu bielizen je dolezite ju dobre poznat. Kupit plysoveho macika, zvlastnej skusenosti ->> velmi ju to potesilo. Teda Pokial ich uz doma nema milion, Moja nemala takze pohode21rOBO21 napísal:nejaku peknu spodnu bielizenalebo nejakeho pekneho teddyho so srdiečkom,ale hlavne nech je to z lásky
Kedysi dávnejšie som chodil s jednou babou a kupoval som jej rôzne tieto plyšové potvory a keď som to s ňou skončil, ona ich rozdávala svojim ďalším frajerom. Toto isté spravila s pár retiazkami, zopár príveskov a podobných chu**** tiež padlo. Odvtedy som prestal kupovať takéto srandy. Pri spodnom prádle máš aspoň istotu, že to nebude nosiť nejaký iný švihák.
-
nejakymarko
Addict
Chlapi (a mozu aj baby)
Potrebujem take odbornu radu. Mozu byt taketo nejake darceky na privitanie mojej lasky, ktora sa vrati po 2 a pol mesiaci ked robila v zahranici? Boli sme v celkom fajn kontakte o com svedia ja vysky faktur
No k veci. Planujem kupit nieco taketo:
- DVD s koncertom jej oblubenej kapely (napalene
)
- plysaka maca (mackov ma velmi rada)
- vankus alebo hrncek s nasou foto (paradte co skor a hlane kde)
- ruzu, ma ich velmi rada
- bonboniera nech si troska osladime zivot
- pozvanie do nejakej restiky
co na to vravite? ona ma vraj prichystane nieco velke. nebude to v porovnani s tym len slaby odvar? aj ked to bude darovane z lasky? so vsetkym co k tomu patri.
Potrebujem take odbornu radu. Mozu byt taketo nejake darceky na privitanie mojej lasky, ktora sa vrati po 2 a pol mesiaci ked robila v zahranici? Boli sme v celkom fajn kontakte o com svedia ja vysky faktur
No k veci. Planujem kupit nieco taketo:
- DVD s koncertom jej oblubenej kapely (napalene
- plysaka maca (mackov ma velmi rada)
- vankus alebo hrncek s nasou foto (paradte co skor a hlane kde)
- ruzu, ma ich velmi rada
- bonboniera nech si troska osladime zivot
- pozvanie do nejakej restiky
co na to vravite? ona ma vraj prichystane nieco velke. nebude to v porovnani s tym len slaby odvar? aj ked to bude darovane z lasky? so vsetkym co k tomu patri.
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict
triple sorry ale ty si uz vazne debil alebo obycajna "vidlicka"
sa uz uvedom s tym tvojim psom ...
neviem si predstavit ze by si mal nejaku inteligentnejsiu priatelku ktora by bola rozumovo vyssie ako ty (predpokladam ze 90 IQ bolo by na teba dostacujuce) a kupil by si jej psa po roku co ste spolu a este ani spolu nebyvate ... proste parada ... uz vidim ze tvoje uvazovanie ide viac ako minutu dopredu a rozmyslas nad nasledkami ...
proste tvoje napady su uplne perly ....
podla tvojho posledneho prispevku som sa zjavne v tvojej inteligencii a jednoduchosti neplietol ...
co ak maju jej rodicia alergiu ? co ak sa proste boja psov ? kolko penazi treba do toho este vrazat ... mozno na to nemaju aby sa o psa dobre postarali ...
sa uz uvedom s tym tvojim psom ...
neviem si predstavit ze by si mal nejaku inteligentnejsiu priatelku ktora by bola rozumovo vyssie ako ty (predpokladam ze 90 IQ bolo by na teba dostacujuce) a kupil by si jej psa po roku co ste spolu a este ani spolu nebyvate ... proste parada ... uz vidim ze tvoje uvazovanie ide viac ako minutu dopredu a rozmyslas nad nasledkami ...
proste tvoje napady su uplne perly ....
podla tvojho posledneho prispevku som sa zjavne v tvojej inteligencii a jednoduchosti neplietol ...
co ak maju jej rodicia alergiu ? co ak sa proste boja psov ? kolko penazi treba do toho este vrazat ... mozno na to nemaju aby sa o psa dobre postarali ...
-
triple
Guru wannabe
nehnevaj sa na mna ale je mi ťa strašne ľúto ob3l1x
ked to chápeš tak ako to chápeš..
ak si si nevšimol (ale predpokladám že hej) tak v každej téme kde je otázka čo mám kupiť? je moja odpoveď jednoznačná: kúp je psa
dôvod ti asi unikol a práve preto ťa ľutujem, preteže je to jasné ako facka a ty ako moderátor si to nepochopil
//inteligentna odpoved aku som ocakaval ... /ob3l1x
tak prečo si to premazal? zistil si že mám pravdu a ty si sa mylil tak nechceš pred ludmi vyzerať ako tupec?
do teraz som ťa mal za inteligentného človeka ale dnes si mi ukázal presný opak.. (zlá noc predpokladám)
//nic som nepremazaval ... /ob3l1x
v tom prípade ešte vyjadrenie k tomuto:
tak načo hľadáš extrémy tam kde nie sú?
ked to chápeš tak ako to chápeš..
ak si si nevšimol (ale predpokladám že hej) tak v každej téme kde je otázka čo mám kupiť? je moja odpoveď jednoznačná: kúp je psa
dôvod ti asi unikol a práve preto ťa ľutujem, preteže je to jasné ako facka a ty ako moderátor si to nepochopil
//inteligentna odpoved aku som ocakaval ... /ob3l1x
tak prečo si to premazal? zistil si že mám pravdu a ty si sa mylil tak nechceš pred ludmi vyzerať ako tupec?
do teraz som ťa mal za inteligentného človeka ale dnes si mi ukázal presný opak.. (zlá noc predpokladám)
//nic som nepremazaval ... /ob3l1x
v tom prípade ešte vyjadrenie k tomuto:
po tom čase čo sú spolu tak hádam chalan pozná ako sa volá ona, jej mama a jej otec a niečo už o ich rodine predsa len vie.. samozrejme chalan nieje taký tupý aby hned po prvom stupídnom príspevku typu "kúp jej psa" toho psa kúpil a nevedel čo to môže spôsobiť..ob3l1x napísal:co ak maju jej rodicia alergiu ? co ak sa proste boja psov ? kolko penazi treba do toho este vrazat ... mozno na to nemaju aby sa o psa dobre postarali ...
tak načo hľadáš extrémy tam kde nie sú?
-
nejakymarko
Addict
neviem ale potom co sa vrati zo zahranicia (kde predpokladam ze robila) netreba velmi darceky podla mna ju velmi potesi vecera + nejaka ta ruzicka
a mozno nejaka drobnost ...
darceky si nechavaj na sviatky
to ze kupi ona nieco tebe neznamena ze jej musis nieco kupit aj ty ... myslim ze prijemna vecera a kvietky potesia 
vacsinou ludia ktori boli v zahranici kupuju nejake veci pre ludi na ktorych im zalezi ....
darceky si nechavaj na sviatky
vacsinou ludia ktori boli v zahranici kupuju nejake veci pre ludi na ktorych im zalezi ....