Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Vigor napísal:...
Zena si to neprizna, s tym som sa este nestretol. Vzdy to dokazu pomenovat inak, ale nikdy priamo nepovedia, ze vlastne nevedia co chcu.
Inokedy by som takyto flame nezacinal, ale dnes som si potreboval precistit hlavu a prist na ine myslienky :oops:
Proste ich nepresvedcis a maximalne dosiahnes to, ze si dana slecna bude mysliet, ze ona je ta jedina, ktora vie co chce a vsetky jej ostatne kamaratky to nevedia, lebo si to ty dokazal/ukazal.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Takych co to priznali som stretol aj ja iba zopar, a ked vezmem do uvahy, ze ako som spominal, v konecnom dosledku su vsetky rovnake, je to vlastne jedno :) .

Smutne je, ked mas kamaratku, ktora sa dokaze cele roky tvarit, ze presne vie co chce, no ked dojde do konkretnej situacie...sup, vsetka istota, presvedcenie a zasady su v tahu...

Preto sa uz dnes iba pousmejem ked stretnem holku, ktora sa hra na zasadovu, lebo sa jej skratka asi paci imidz zasadoveho cloveka.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Vigor napísal:lebo sa jej skratka asi paci imidz zasadoveho cloveka.
bohužiaľ musíme priznať že takýchto "chlapov" máme tiež neúrekom
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

ako hovoris o zenach ze su rovnake..a vy sa nam snazite vnutit nejaku svoju pravdu , pretoze len vy mate patent na mudrost? preco si myslite ze ak to co sa vam zda dobre je dobre aj pre nas? ved sme uplne rozlisni...zeny muzi ..proste nikdy nebudeme rovnaky a vy nas nikdy nezmenite , mozte sa naucit len tolerovat nase nedostatky ako sa mi ucime zit s tymi vasimi ...nedavno som mala s jednym kamaratom presne taky isty rozhovor , stale mi hovoril ze nieco robim zle...citila som sa menejcenna, ako maly hlupacik kt vsetko robi zle a musi prist muz aby mu otvoril oci ..preco nam vtlkate take pocity?chcete mat navrch? nech sa paci ..ale dlho takyto vztah nevydrzi, lebo zena nakoniec zisti ze bola utlacana..ze jej myslienky nemali vo vztahu cenu , zmysel..
prehnane reakcie? ..tak presne toto som uz pocula..ze vraj prehnane reagujeme, a ze sa nedivame na problem ocami druhej strany..ale viete co?co ked sa len vy nedokazete vzit do nasho pohladu na vec???zeny niesu vzdy tie problemove...
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Eritrea napísal:ako hovoris o zenach ze su rovnake..a vy sa nam snazite vnutit nejaku svoju pravdu , pretoze len vy mate patent na mudrost? preco si myslite ze ak to co sa vam zda dobre je dobre aj pre nas? ved sme uplne rozlisni...zeny muzi ..proste nikdy nebudeme rovnaky a vy nas nikdy nezmenite , mozte sa naucit len tolerovat nase nedostatky ako sa mi ucime zit s tymi vasimi ...nedavno som mala s jednym kamaratom presne taky isty rozhovor , stale mi hovoril ze nieco robim zle...citila som sa menejcenna, ako maly hlupacik kt vsetko robi zle a musi prist muz aby mu otvoril oci ..preco nam vtlkate take pocity?chcete mat navrch? nech sa paci ..ale dlho takyto vztah nevydrzi, lebo zena nakoniec zisti ze bola utlacana..ze jej myslienky nemali vo vztahu cenu , zmysel..
prehnane reakcie? ..tak presne toto som uz pocula..ze vraj prehnane reagujeme, a ze sa nedivame na problem ocami druhej strany..ale viete co?co ked sa len vy nedokazete vzit do nasho pohladu na vec???zeny niesu vzdy tie problemove...
No mne sa zatial zda ze vacsinou su zeny sekery a muzom vtlacaju do hlav svoje nazory. Niekedy okato a niekedy tak nenapadne aby si chlap myslel za vlastne on chce to co chce zena :roll:
R_A_S_T_O.
Novice
Novice

Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Príspevok od používateľa R_A_S_T_O. »

Je tu kusok pravdy no kazdy sme dajaky no na zenach nemam rad ked piju fajcia hresia droguju fetuju riedidlo :lol: ale niesu vsetky take.....Takisto nemam rad zensku tupost smiech a ine priznaky....cest vynimkam 8)
Ospravedlnujem sa za gramatiku
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

triple napísal:bohužiaľ musíme priznať že takýchto "chlapov" máme tiež neúrekom
Nevravim, ze nie, aj takych som stretol.

Eritrea prave si mi pripomenula jednu kamaratku, vlastne co kecam, vela kamaratok. Ked som im daco skritizoval, nepochvalil ci vyjadril iny nazor, vies aka bola jej/ich reakcia? "Ked som taka blba, naco sa so mnou bavis?", pripadne "Ach aka som blba, lutujte ma." a podobne. To, ze sa zamyslela co som vlastne kritizoval a snazila sa s tym daco spravit, tak to som zazil minimalne krat. Miesto toho nastala zvacsa o nejaky cas rovnaka debata s rovnakou reakciou. Alebo najlepsie bolo, ked sa snazila tvarit, ze aha dobre, mas pravdu, daco s tym spravim...ale opat o istu dobu 0 bodov, zase odznovu.

A len tak medzi nami, znies ako feministka, lutujuca zenske pohlavie.

//triple ako vravi kamarat, "Zivot je jedna velka ironia."
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ked sme pri tom .. mna denno denne ženy presviedčajú o tom,že to nemjú v hlave v poriadku.. teraz na posledy.. chlapík ide do cz aby uživil rodinu a ona ho podvedie.. 8 rokov nerobila nič.. sedela doma na riti on sa o nu staral a toto je odplata.. bratova holka je stupidna panebože niečo strašne.. bratrancová žena (pred rozvodom) detto.. chalan si kôli nej podrezal žili,, druhého bratrancová kočka-to isté ide do nemecka a ona si píše denník kde si zapíše že ho podviedla a páčilo sa jej to.. kolegova ženská - trubka čo mu chce diktovať život.. čo smie a čo nie.. a mohol by som pokračovať ale myslím že netreba
ironiou je že normálni a slušní chalani si nájdu sprosté ženy,, a dobré dievčatá je*** chlapov
Eritrea napísal:snazim sa trochu obhajit aj nas...
pekné od teba to sa cení
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

:D len tak medzi nami na hojku ste v prevahe tak sa snazim trochu obhajit aj nas...lebo povecsine pocujem len kritiku na zeny...ponukam vam pohlad z druheho brehu :wink: nic viac nic menej
Lutujuca? ...:D:D:D preco by som mala lutovat zenske pohlavie...dobry vtip dna.:D
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

fifi990 napísal:mas pravdu,moja reakcia nebola najlepsia. ale rozhnevalo ma to,za podla neho su VSETKY zeny len nejakou spodinou ludstva,bezvyznamnou castou...bolo to dost ponizujuce,aj preto,ze mnohi chalani sa spravaju podobne/ako defky/,lenze za to sa stavaju este vacsimi frajermi.netvrdim,ze sme dokonale,ale nemusi vsetky hadzat do jednoho vreca
.. ale taky isty ako su chalani su aj baby .. to neni o tom ze baby su defky tak isto aj chalani mozu byt kurvosi ... to je vsetko o tom aka ta osoba jee .........a k teme : ja neznasam ked baby vravia ze nerozumieme nevidime do toho nicomu nechapeme nemame pravo ich sudit a bla bla bla .. myslim ze sme rozumny tvorovia a aj chapavy po pripade maju aj ruky nohy mozu nam to nakreslit ak si myslia ze inac by sme nepochopili :P
Vigor napísal:Smutne je, ked mas kamaratku, ktora sa dokaze cele roky tvarit, ze presne vie co chce, no ked dojde do konkretnej situacie...sup, vsetka istota, presvedcenie a zasady su v tahu...
..alebo si niektore okolo seba vytvoria pancier za ktory nikoho nepustia budu sa tvarit strasne isto sebavedomo a hlavne presviedcat same seba o tom ze vedia co chcu .. noo vo vnutri sami v sebe budu uplne stratene aa najradsej by od vsetkeho utiekli niekam prec
GothaR napísal:Proste ich nepresvedcis a maximalne dosiahnes to, ze si dana slecna bude mysliet, ze ona je ta jedina, ktora vie co chce a vsetky jej ostatne kamaratky to nevedia, lebo si to ty dokazal/ukazal.
.. alebo skor si len danu slecnu znepriatelis , lebo ona samozrejme uplne presne vie co chce :roll:
fifi990 napísal:a samozrejme,vsetky su defky :evil:
a toto vravi za vsetko :roll: .. napisane ako keby kazdy chalan na celom svete si myslel ze vy ste defky (tebe asi tiez ty chalani museli strasne ublizit co )
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Mne sa neápčia tie, ktorým sa nepáčím ja :P 8) aký problém, všetko je to aj tak o tom istom ... výzor a príťažlivosť. The end. :)
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

ked je namyslena a mysli si o sebe neviem co ..... to odradi asi kazdeho
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Chlpy pod pazuchami a male drobne chlpky na hornou perou vtedy robim velky obluk okolo danej osoby a dalej hned prve ked otvori usta vyjde z toho "kva kva" tak prvy dojem je hned na pikachu a druha sanca sa uz velmi nedava.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Neviem, či som sem už prispieval, ale pridám jednu vec... extrémna vychudnutosť...

som mal dnes jednu takú zákazníčku, spoza regála bolo vidieť len hlavu, hovorím si celkom sympatická, ale keď spoza neho vyšla... no pás jak moje rameno, tričko snáď z detského... vyzerala jak tá z tých billboardov... som nevedel či ju skôr ľutovať abo čo
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

kafiatko napísal:kludne sa vyjadrite..... čo také nemáte radi až by vás to dokázalo odradiť... všetky vaše príspevky sú vítané ....baby a chalani....dakujem... :D
nedostatok inteligencie. nie kolko knih precitala ale ta prirodzena inteligencia, ta ked chyba tak to ma nie ze odradi ale odpudi...
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Mna na babe vie odradit ked je namyslena, najivna, a smrdi jej z papule :smt096 :smt022
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Namyslenosť, rozmaznanosť ( komplex najmladšieho ) , tiež také typy" čo chcem,dostanem a bude po mojom" , manipulačné, neuprimné, znudené krasavičky s peknou postavičkou, také typy čo škatulkuju , hamblivé, odmerané, prehnane sarkastické, neznášam "skupinkovanie"( nemožem si s tebou začať,ja mam inu "skupinku" :evil: ) , dalej neznášam deti ( to jest zvačša baby do 17 rokov, s debilnými postojmi, názormi, s nerozmyslenostou, naivne, zaslepené) , dalej take čo nemaju radi spoločnosť, introvertky,ktoré neznášaju priame správanie(t.j. bez pretvárky), take, čo sa urazia na pomaly každom druhom slove, také, čo sa hrajú, že práve oni su dokonalé a vy ste ten,čo má zlé nazory, neznášam dalej na nich klebetenie( " a ten zas chodi s tou a tamta s tym " ) , ping-pong rozprávanie.... nemožem vystať mladšiu babu, čim to je netušim,kamarati maju o tri-štyri roky mladšie frajerky, no offence, ja s nimi nevydržím sa pomaly ani pozdraviť, normálne sa dokážem baviť s babou minimalne takou starou ako ja ... a neznesiem na dievčatach obliekanie sa jak kur*y,(čo najmenej toho na seba,šak "čo ak po mne niekto skoči, nech to rychlo zhodim nee " ) ... byt normálne vraždil, šak normálne v pohode, ale nie s každým druhým je*ať na hajzli na diskoteke.... :evil:

... som sa nechal nejak uniesť :)

Edit : absolutne ma odradzuju nielen dievčatá ale aj ženy, čo nosia v kuse ružovú... to je znak absolutnej nedospelosti...u báb sa to dá strpieť, ale len do určitého veku.... :roll:
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Ked dievca/zena fajci, hresi, oblieka sa, gestikuluje a sprava sa ako chlap :roll:
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

mna na babach odradzuje NAMYSLENOST,povrchnost,fajcenie ... a ked je moc vysoka :oops:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

hlupost to proste nemozem ked vidim ze holka je tazka vidlicka moze vyzerat akokolvek dobre nemam zaujem ...
Napísať odpoveď