Namyslenosť, rozmaznanosť ( komplex najmladšieho ) , tiež také typy" čo chcem,dostanem a bude po mojom" , manipulačné, neuprimné, znudené krasavičky s peknou postavičkou, také typy čo škatulkuju , hamblivé, odmerané, prehnane sarkastické, neznášam "skupinkovanie"( nemožem si s tebou začať,ja mam inu "skupinku"

) , dalej neznášam deti ( to jest zvačša baby do 17 rokov, s debilnými postojmi, názormi, s nerozmyslenostou, naivne, zaslepené) , dalej take čo nemaju radi spoločnosť, introvertky,ktoré neznášaju priame správanie(t.j. bez pretvárky), take, čo sa urazia na pomaly každom druhom slove, také, čo sa hrajú, že práve oni su dokonalé a vy ste ten,čo má zlé nazory, neznášam dalej na nich klebetenie( " a ten zas chodi s tou a tamta s tym " ) , ping-pong rozprávanie.... nemožem vystať mladšiu babu, čim to je netušim,kamarati maju o tri-štyri roky mladšie frajerky, no offence, ja s nimi nevydržím sa pomaly ani pozdraviť, normálne sa dokážem baviť s babou minimalne takou starou ako ja ... a neznesiem na dievčatach obliekanie sa jak kur*y,(čo najmenej toho na seba,šak "čo ak po mne niekto skoči, nech to rychlo zhodim nee " ) ... byt normálne vraždil, šak normálne v pohode, ale nie s každým druhým je*ať na hajzli na diskoteke....
... som sa nechal nejak uniesť
Edit : absolutne ma odradzuju nielen dievčatá ale aj ženy, čo nosia v kuse ružovú... to je znak absolutnej nedospelosti...u báb sa to dá strpieť, ale len do určitého veku....