Problem s Nokiou 6300 pocut ozvenu

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problem s Nokiou 6300 pocut ozvenu

Príspevok od používateľa Suffel »

mam nokiu 6300 a ked telefonujem tak pocujem normalne co hovorim.. no teraz som to povedal ako d*bil tak kazdy sa pocuje co hovori.. ale ja to myslim tak ze ja hovorim a pocujem to co hovorim v tom (repraciku, ci ako sa to vola.. no proste to co mam prilozene na uchu).. je to nieco podobne ako ozvena neviete co sa s tim da robyt a kde je tam chyba?? dufam ze ste ma pochopili... a dakujem za vsetky rady...
stejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stejko »

mozno ma ten s kym volas velmi nahlas reprak,a pocujes aj to co pocuje on,ale slabsie.neviem ci je to tak,skus sa z niekym dohodnut,nech si da rten repracik potichu,a potom nahlas,ci ta ozvena bude vzdy rovnaka.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

stejko napísal:mozno ma ten s kym volas velmi nahlas reprak,a pocujes aj to co pocuje on,ale slabsie.neviem ci je to tak,skus sa z niekym dohodnut,nech si da rten repracik potichu,a potom nahlas,ci ta ozvena bude vzdy rovnaka.
no praveze toto to nerobi lebo mne to robi ked volam s hocikim proste robi to este aj ked to len zvoni..
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

mne robi to iste ale nie pri kazdom hovore, skor 1 zo 100 (denne volam pracovne tak 3 hod). ja to prisudzujem skor signalu ako hlasnemu reproduktoru
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: re

Príspevok od používateľa Gothar »

Monako2 napísal:mne robi to iste ale nie pri kazdom hovore, skor 1 zo 100 (denne volam pracovne tak 3 hod). ja to prisudzujem skor signalu ako hlasnemu reproduktoru
So signalom to nema nic. U teba je to sposobene asi hlasnym handsfree, ale Suffel-ovi to robi telefon.
Suffel: ak je telefon v zaruke, tak ho daj do servisu, pripadne predtym mu daj tvrdy reset, pretoze bud je len nieco zle nastavene/zblbnute alebo je chyba v telefone.
//no urcite tam je aspon moznost na obnovenie vyrobnych nastaveni...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

na 6300 nieje tvrdy reset pokial dobre viem, ci sa mylim? Trojhmat funguje aj na s40? :P
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

pershing napísal:na 6300 nieje tvrdy reset pokial dobre viem, ci sa mylim? Trojhmat funguje aj na s40? :P
Myslim, ze nie.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

v nastaveniach je reset na tovarenske setingy... uz na 3310 bol...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no ja som daval obnovenie povodnych nastaveni ale ani to nepomohlo tak to bude asi urcite v fone..
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

a softverom to nebude?? popripade reproduktorom...(ale nemyslim ze to bude reproduktorom...bud nieco v nastaveni ako vravia ostatni alebo mozno softverom...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Ja len tak zo zvedavosti, že čo je ten trojhmat?

Ináč k tomu telefónu, mňa najprv napadol tiež reproduktor druhej linky, ale ak je to stále, tak potom nie... ak si ho kúpil akciovo, tak ja by som odporúčil ísť ku nejakej pobočke tej konkrétnej siete a tam sa opýtať, veľmi radi Ti pomôžu. Ale pravdepodobne tak, že si telefón na nejaký čas zoberú. Potom by si mohol skočiť do najbližšieho Nokia centra...
Napísať odpoveď