Problem s Nokiou 6300 pocut ozvenu
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Problem s Nokiou 6300 pocut ozvenu
mam nokiu 6300 a ked telefonujem tak pocujem normalne co hovorim.. no teraz som to povedal ako d*bil tak kazdy sa pocuje co hovori.. ale ja to myslim tak ze ja hovorim a pocujem to co hovorim v tom (repraciku, ci ako sa to vola.. no proste to co mam prilozene na uchu).. je to nieco podobne ako ozvena neviete co sa s tim da robyt a kde je tam chyba?? dufam ze ste ma pochopili... a dakujem za vsetky rady...
-
Suffel
Guru
no praveze toto to nerobi lebo mne to robi ked volam s hocikim proste robi to este aj ked to len zvoni..stejko napísal:mozno ma ten s kym volas velmi nahlas reprak,a pocujes aj to co pocuje on,ale slabsie.neviem ci je to tak,skus sa z niekym dohodnut,nech si da rten repracik potichu,a potom nahlas,ci ta ozvena bude vzdy rovnaka.
Re: re
So signalom to nema nic. U teba je to sposobene asi hlasnym handsfree, ale Suffel-ovi to robi telefon.Monako2 napísal:mne robi to iste ale nie pri kazdom hovore, skor 1 zo 100 (denne volam pracovne tak 3 hod). ja to prisudzujem skor signalu ako hlasnemu reproduktoru
Suffel: ak je telefon v zaruke, tak ho daj do servisu, pripadne predtym mu daj tvrdy reset, pretoze bud je len nieco zle nastavene/zblbnute alebo je chyba v telefone.
//no urcite tam je aspon moznost na obnovenie vyrobnych nastaveni...
-
forgottten
Medium Star
Ja len tak zo zvedavosti, že čo je ten trojhmat?
Ináč k tomu telefónu, mňa najprv napadol tiež reproduktor druhej linky, ale ak je to stále, tak potom nie... ak si ho kúpil akciovo, tak ja by som odporúčil ísť ku nejakej pobočke tej konkrétnej siete a tam sa opýtať, veľmi radi Ti pomôžu. Ale pravdepodobne tak, že si telefón na nejaký čas zoberú. Potom by si mohol skočiť do najbližšieho Nokia centra...
Ináč k tomu telefónu, mňa najprv napadol tiež reproduktor druhej linky, ale ak je to stále, tak potom nie... ak si ho kúpil akciovo, tak ja by som odporúčil ísť ku nejakej pobočke tej konkrétnej siete a tam sa opýtať, veľmi radi Ti pomôžu. Ale pravdepodobne tak, že si telefón na nejaký čas zoberú. Potom by si mohol skočiť do najbližšieho Nokia centra...