PS3/X360 verze - která byla mimochodem začátkem týdne stažena distributorem z thajského trhu kvůli zabití taxikáře náruživým hráčem GTA, který si dle vlastní výpovědi na policii chtěl zkusit to samé, co ve hře - se dosud celosvětově prodalo 8,5 milionu kusů.
ja dufam ze si to aspon budem moct zahrat v 1280x1204 na MAX detailoch
//edit: nechem sa tu chvalit pisem to len preto lebo vsetci vieme ze to pravdepodobne bude brutal narocne na HW...
Nechápem aký má význam písať sem "dúfam že mi to pôjde na ...." , "neviete či mi to toto utiahne ... ?" a pod. Neviem či sa tu chcete chváliť svojimi PC alebo čo. Keď nie sú uvedené oficiálne HW požiadavky tak načo sem píšete? Aj tak vám nikto nepovie či vám to pôjde alebo nie, lebo to nemôže vedieť.
Zmier sa s tym, to je syndrom puberty v spojeni s anonymitou na fore.
Rochedo: mne osobne sa to nezda ako brutalne narocne, pretoze to tak ci tak musia utiahnut konzoly a tie maju mensi vykon ako sucasne herne PC, takze potom by malo stacit v nastaveniach prehodit par veci a zahras si to v pohode.
"Spekuluje se, že multiplayer v PCčkovém Grand Theft Auto IV bude možné hrát proti vlastníkům X360 verze." to by bola celkom haluz ale xbox-aci by mali nevyhodu ale urcite to bude haluz...
jn to je tiez pravda ale na xboxe sa tazsie mieri ako na pc mam to odskusane tak nek sa nespravia ziadne chaty a bue pokoj hadam to bude mat nejaky anticheat
no ale pamatam sa na jednu misiu v SA kedy tam nebolo autoaim .... Bola to misia som isiel s dakym typkom este on jazdil a ja som sedel za nim a striel po tych co nas nahanali nebolo to az take jednoduche