BUX.TO - co vy na to ?
-
smith00112
Novice
CAWTE ALL POTREBUJEM SURNE UCET NA BUX.TO KTORY BY SA DAL CASHOUNTNUT NA PAYPALKO PLZ OZVITE SA MI NIEKTO MOJ MAIL :
[email protected] PLZ OZVITE SA MI NIEKTO POTREBUJEM VASU POMOC!!!
[email protected] PLZ OZVITE SA MI NIEKTO POTREBUJEM VASU POMOC!!!
-
smith00112
Novice
-
smith00112
Novice
-
Pantagruel
Star
pekne dristyT1n0 napísal:bux.to UŽ nevyplácca, nechcem kaziť radosť...kludne klikajte a neverte ale je to tak, nič už nedostanetem, platili len v minulosti...
bux.to plati a nekydaj tu nanho kokociny lebo ta reportnem
videt ze nesledujes forko, sice maju delaye ale budu dohnane a vydaju script, pre info, vyberaju uz hosting pre script..
//autoeditácia príspevku ( 11 Aug 2008, 1:00 )
porusujes TOS..buslo napísal:predam ucet na bux.to je na nom 17 dolarov (nieje pouzity autoclicker vsetko je naklikane rucne) ide o to ze sa my nechce cakat 4 mesiace kym to poslu potrebujem teraz peniaze predam ho lacnejsie ako je tam teda vy este zarobite jedine ze vam tie peniaze pridu neskor. kdo ma zaujem tak ss(pm) (sukromna sprava)
//autoeditácia príspevku ( 11 Aug 2008, 1:05 )
na bux.to NIKDY nemazu ucty, po dlhsej dobe su "neaktivne" - ked sa prihlasis opat su aktivne, nikdy nikdy nikdy ti nevymazu ucet..Pantagruel napísal:Na bux.to sa ti zmaze ucet po 30 dnoch neaktivity.
Neodporucam tu momentalne kupovat reffov...V zivote nemali take problemy ake maju teraz...
Skuste radsej nejaku sk-cz klikacku (OldSchoolBux, MainBux, CrewBux, ThinkBux, AlertBux, Ten-Ads ....)
nekativny ucet
ak sa na neaktivny ucet uz neprihlasim, mozem si spravit novy ucet bez toho aby mi ich oba nezrusili?
Re: nekativny ucet
nie nerob si dalsi ucet, inac sa mozes rozlucit s vyplatou, zabanuju ta..Rickie napísal:ak sa na neaktivny ucet uz neprihlasim, mozem si spravit novy ucet bez toho aby mi ich oba nezrusili?
Re: nekativny ucet
lenze ja uz taky ucet mam...myslis ze je zbytocne dalej klikat ked uz na nom mam asi 4,5 dolara?Blade800 napísal:nie nerob si dalsi ucet, inac sa mozes rozlucit s vyplatou, zabanuju ta..