Sebapoškodzovanie
Re: Sebapoškodzovanie
len tak dalej pokracuj a raz ti to pomoze urcite, dostanes nejaku indekciu alebo sa ti zapalia rany a otravi krv, potom ked budes skapinat sa nam ozvi ze ako ti to dobre pomahakaletica1 napísal:ano poznam takych ludi ... a som jedna z tych ktora sa takto ukludnuje viem ze to nie je spravne ... ale ponmaha to.. nie som emo ani nic podobne ... zacala som s tym pred rokom .. a neviem s tym prestat ... rodicom to nechcem povedat a neviem kto by mi mohol pomoct....
Bodaj bySheep napísal:len tak dalej pokracuj a raz ti to pomoze urcite, dostanes nejaku indekciu alebo sa ti zapalia rany a otravi krv, potom ked budes skapinat sa nam ozvi ze ako ti to dobre pomaha
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Poznám dvoch ľudí: dievčatá, ktoré sa "režú". Jedna si zarezala do (hmm... toto je správna forma singuláru?) spodnej časti prsa a to potom vytvorilo obrovskú roztrhnutú ranu. Jedna má tendenciu veľmi často uchyľovať sa k stavom mimo normál (drogy), má pocit, že celý svet ide proti nej, všetko je zlé a strašné a tak ďalej. Druhý prípad to isté. Len tá druhá je chorá na mozog. Píše šialené básničky sadomasochistické, ktoré sa môžu zdať naozaj len not normal ľuďom v poriadku. Má pocit že celý Život je jedno utrpenie (a blabla..)
Myslím, že to je všetko len o vnútornom postoji, ktorý človek má a ten ak si naň človek nedáva pozor, neovláda dobre myseľ, ale nechá sa ovplyvniť vonkajšími faktormi, môže dopadnúť aj takto. Faktory môžu byť dedičnosť; médiá; spoločnosť, v ktorej sa osoba točí a mnoho iných. Ak sa správne nakumulujú negatívne faktory, osoba sa ľahko stane extrémne pesimistickou bez schopnosti objektívneho pohľadu na svet a potom môže dopadnúť aj takto...
Myslím, že to je všetko len o vnútornom postoji, ktorý človek má a ten ak si naň človek nedáva pozor, neovláda dobre myseľ, ale nechá sa ovplyvniť vonkajšími faktormi, môže dopadnúť aj takto. Faktory môžu byť dedičnosť; médiá; spoločnosť, v ktorej sa osoba točí a mnoho iných. Ak sa správne nakumulujú negatívne faktory, osoba sa ľahko stane extrémne pesimistickou bez schopnosti objektívneho pohľadu na svet a potom môže dopadnúť aj takto...
-
Začiatok Konca
Professional
Ako ťa môže ukľudňovať robiť samej sebe zle?.. WTF?..
A čím sa poškodzuješ a na akých miestach?.. Si vôbec normálna?..
Sheep má pravdu.. raz z toho dostaneš infekciu a skapeš na otravu.. alebo si to pred tým dezinfikuješ?.. 
//edit: povedala si to niekomu?..
ak áno, kto to bol?.. Skús sa nejako rozpísať, kvôli akým dôvodom to robíš a tak..
nejako ti pomôžeme.. A chlapi, nebuďte hovädá.. 
//edit: povedala si to niekomu?..
ja si na to davom pozor dezinfikujem si to... a si myli ty si nevies predstavit co clovek vtedy zaziva...pred rokom by sa mi o takom ani nezdalo..a pozri teraz to robim ... co vies mozno to niekedy budes robit aj ty...Sheep napísal:len tak dalej pokracuj a raz ti to pomoze urcite, dostanes nejaku indekciu alebo sa ti zapalia rany a otravi krv, potom ked budes skapinat sa nam ozvi ze ako ti to dobre pomaha
nepochopis to lebo si too nkdy nezazil....so ziletkou .. na rukach...hmm...neviem posudit ci som normalna ...ale mozno hej ... nie ja na to skapat nechcem a preto si davam pozor ked to robim...a nerobiim nejake hlboke a brutalne rezy len male ako ked sa clovek o nieco poskrabe...ano vedia o tom moji priatelia ... dvovody..je ich viac rodicia priatelia skola...ZitePunkom napísal:Ako ťa môže ukľudňovať robiť samej sebe zle?.. WTF?..A čím sa poškodzuješ a na akých miestach?.. Si vôbec normálna?..
Sheep má pravdu.. raz z toho dostaneš infekciu a skapeš na otravu.. alebo si to pred tým dezinfikuješ?..
//edit: povedala si to niekomu?..ak áno, kto to bol?.. Skús sa nejako rozpísať, kvôli akým dôvodom to robíš a tak..
nejako ti pomôžeme.. A chlapi, nebuďte hovädá..
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Neverím, že jestvuje na svete taká bolesť, ktorá by Ťa nútila k takému činu. Ak to vyplavuje serotonín, tak vyhadzujem všetky žiletky von oknom, lebo psychologička mi vravela, že tej látky mám nedostatok, preto mám vyššiu náchylnosť ku intenzívnejšej emocionalite. Nerád by som sa dostal do takého lajna.kaletica1 napísal:...
Som si stopercentne istý, že by si mala skočiť k najbližšiemu psychológovi, kde bývaš? Títo ľudia sú veľmi milí, ochotní a otvorení, môžeš s nimi komunikovať na kamarátskej úrovni, sú tu na to, aby si si s nimi opkecala a popritom Ti môžu pomôcť, ak sú kvalitnejší, tak budú robiť konekcie aj s psychiatrom (čo nie je nič zlé, len je to skôr už o liekoch). A rodičov sa neboj, preboha veď sú to Tvoji rodičia, ktorí Ťa majú milovať a pomáhať Ti a nie aby si sa pred nimi skrývala. A ak sú problematickí, tak to môžeš tiež riešiť s psychológom.
nie nechcem leob mam strach ze ludia z mojho okolia by ma odsudili a to nechcem ...jackb napísal:vacsine chalpov pomaha na depky chlast... ale zase jedne znamy, goth, sa reze aj ked ma vytate... lenze on ma "technicak na hlavu" takze to sa da chapat...
kaletica1: naozaj nechces vyhladat odbornu pomoc?
-
Začiatok Konca
Professional
Gangy mal oveľa väčšie problémy.. A nič také nerobil.. Mal a asi aj má to v živote ťažké. Ani ja som nemal jednoduché detstvo. Stále nemám.. Stále je kopu problémov. Ale viem sa k nim postaviť a riešiť ich. Hlavné je, že nikdy na to nie som sám. Pomáha mi priateľka, kamaráti..
Tak vstaň, nebuď sračka a vzopri sa problému.. Týmto nič nevyriešiš. Na problémy v škole sa vyser, to je minimum.. Ja idem maturovať a pripadám si, že nič neviem..
A režem sa?.. rozhoduje to o mojom ďalšom živote. A predsa nie..
Pred problémami nemôžeš utekať a schovávať sa, lebo takto nikdy neskončia..
Aké máš problémy s rodičmi?..
Tak vstaň, nebuď sračka a vzopri sa problému.. Týmto nič nevyriešiš. Na problémy v škole sa vyser, to je minimum.. Ja idem maturovať a pripadám si, že nič neviem..
Pred problémami nemôžeš utekať a schovávať sa, lebo takto nikdy neskončia..
Aké máš problémy s rodičmi?..
A co cakas akoze? Keby si ty bola nejaka moja priatelka (co je pri tvojom IQ vysoko nepravdepodobne) a po case by si mi povedala ze sa rezes, namiesto pomoci by si sa odo mna dockala pluvanca do tvare a trvaleho prerusenia akehokolvek kontaktu.kaletica1 napísal:nie nechcem leob mam strach ze ludia z mojho okolia by ma odsudili a to nechcem ...
-
Začiatok Konca
Professional
neviem bolo by to take divne ist k psychologovi... mam strach tam ist ... proste nemam odvahu... vedia to iba ludia ktorym dvoverujem ... a verim im... ze to nikomu nepovediaMimKoRn napísal:Neverím, že jestvuje na svete taká bolesť, ktorá by Ťa nútila k takému činu. Ak to vyplavuje serotonín, tak vyhadzujem všetky žiletky von oknom, lebo psychologička mi vravela, že tej látky mám nedostatok, preto mám vyššiu náchylnosť ku intenzívnejšej emocionalite. Nerád by som sa dostal do takého lajna.
Som si stopercentne istý, že by si mala skočiť k najbližšiemu psychológovi, kde bývaš? Títo ľudia sú veľmi milí, ochotní a otvorení, môžeš s nimi komunikovať na kamarátskej úrovni, sú tu na to, aby si si s nimi opkecala a popritom Ti môžu pomôcť, ak sú kvalitnejší, tak budú robiť konekcie aj s psychiatrom (čo nie je nič zlé, len je to skôr už o liekoch). A rodičov sa neboj, preboha veď sú to Tvoji rodičia, ktorí Ťa majú milovať a pomáhať Ti a nie aby si sa pred nimi skrývala. A ak sú problematickí, tak to môžeš tiež riešiť s psychológom.
-
Začiatok Konca
Professional