Evanjelicke bilingvalne gymnazium Juraja Tranovskeho v Lipt. Mikulasi........dobre sa tu da nadrvit anglina a pre nu som sem siel + mali sme super lektorov,s ktorymi sme sem-tam chodili na pivec uplna haluz. Zvysne predmety su nezaujimave a zo strany ucitelov uplny nezajem ( cest vynimkam ). Ale ta anglina a kamosi ma tam drzia ...
od tohto skolskeho roka ma caka Prirodovedecka fakulta UPJŠ, odbor: informatika a zajimava je akurat tym ze nemame indexy a dufam ze aspon tie 3 roky sa udrzim, nech aspon bakalara urobim
gastovnik napísal:Evanjelicke bilingvalne gymnazium Juraja Tranovskeho v Lipt. Mikulasi........dobre sa tu da nadrvit anglina a pre nu som sem siel + mali sme super lektorov,s ktorymi sme sem-tam chodili na pivec uplna haluz. Zvysne predmety su nezaujimave a zo strany ucitelov uplny nezajem ( cest vynimkam ). Ale ta anglina a kamosi ma tam drzia ...
Ja som studoval na gymanaziu odbor programovanie a teraz studujem na prirodovedeckej fakulte informatiku a vrelo odporucam kazdemu, kto ma k tomu vztah, lebo je to perspektivna oblast v dnesnej dobe. Nemusite sa potom bat, ze by ste nemali pracu. Ja uz popri skole mam celkom dobre platenu brigadu bez toho, aby som sa nejako extra snazil...