sundevil napísal:mobiloman, ty v prvom rade porozmyslaj nad tym co pozadujes a za aku cenu, nehovorim, ze sa neda taka zostava spravit, mozno aj za tu cenu, ale pokial chces nieco poriadne tak tych 20 000 minimalne
uz len taky detail, kolko NB za 15-18 ma 7200 rpm disk? asi ich vela nebude, ak neratam skladacky ako je vbi
ale je to o tom, ze nieco za nieco
No dobre, tak 5400RPM odpustam a 5.1 zvukovku odpustam ale ine nie, to by 15-18 max
EDIT// no nasiel som nieco zaujimave ale za 20, myslim ze tie 2 sa za to oplatia prihodit co poviete?
hladam notebook:
bude sa pouzivat iba na internet, mp3 a video/pics a SKYPE (cize to musi mat mic & webcam) NIC VIAC.
Malo by sa to pohybovat okolo 17tisic aj s OS.
OS nie je podstatny. Ak pofici Vista bez problemov, nech je Vista, ak XP tak XP. Je to pre mamcu ktora sa do toho absolutne nevyzna.
Mesto je PRESOV ale moze to byt kupene aj v KE (koli pripadnym problemom). Kamaratka to vyzdvihne a ja to zaplatim cez net.
Dakujem vopred za rady.
Co myslite, ktora karta sa viac oplati: 8400M G alebo ATI Mobile 1350, ak mozem mat obidve za rovnaku cenu? Respektive ide mi len o par hier ako DOOM 3 a mozno offline UT 2004. Alebo najlepsie bude porovnanie s desktop verziou karty 7300GT DDR2 na default taktoch, ktoru ma brat, lebo o tej viem presne co utiahne
dair napísal:hladam notebook:
bude sa pouzivat iba na internet, mp3 a video/pics a SKYPE (cize to musi mat mic & webcam) NIC VIAC.
Malo by sa to pohybovat okolo 17tisic aj s OS.
OS nie je podstatny. Ak pofici Vista bez problemov, nech je Vista, ak XP tak XP. Je to pre mamcu ktora sa do toho absolutne nevyzna.
Mesto je PRESOV ale moze to byt kupene aj v KE (koli pripadnym problemom). Kamaratka to vyzdvihne a ja to zaplatim cez net.
Dakujem vopred za rady.
Najlacnejsi "plhonodnotny" NB stoji v Alze 10.260,- takze moc si vyskakovat nemozes, skor bude otazka ci nieco za 10 vobec najdes. A ak ano, tak to bude srot Acer s nejakym Celeronom, 512MB pamati a malym/pomalym diskom.
caute potrebujem nejaky schopny notebook je to pre st. rodičov ale aj ja na nom budem robit mal by byt do 16-17 tis moze byt bez OS a potrebujem ho bud z www.nay.sk or www.changecomputer.sk or www.kupujem.sk diki za rady
Slusny, ale da sa zohnat aj lacnejsie a s prislusenstvom zdarma. Ak ho teda nekupujes jazdeny ..
Hlavne pocitaj s tym, ze toto sa ti vlacit po vonku nebude chciet, 4kg je uz dost velka vaha, ale inak slusny stroj.
noo celkom slusny, procesor je bomba ale to si mozem aj do tohto dat keby si priplatim....ale ja to chcem do skoly a taka mnesia nahrada za desktop...a s asus nemam dost dobre skusenosti.
pozeral som vsetky druhy notasov a fj amilo ma oslovilo najviac a myslim si ze je to lepsia znacka ako asus a amilo ma kvalitnejsie zostavu co sa tyka hrdwaru ale to je moj osobny nazor takze.....
ako je to zo znackou ACER? viem ze niektori ju chvalia, niektori hania, je pravda ze sa na ACEROCh ovela rychlejsie opotrebuje to klb co sa otvara displej?
Ahoj, rozmyslam o kupe ACER Aspire 5520g-501G25Mi (http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/4 ... -501g25mi/) . Mate nekdo s tymto modelom skusenosti ? Oplati sa za tu cenu? Nieje na trhu neco lepsie v tejto cenovej kategorii?
Hossa1881 napísal:ako je to zo znackou ACER? viem ze niektori ju chvalia, niektori hania, je pravda ze sa na ACEROCh ovela rychlejsie opotrebuje to klb co sa otvara displej?
Vsetci ju hania a nikdo nechvali. A maju na to dovody.
NB znacky Acer to je ultra-mega srot.Neodporucam ani najvacsiemu nepriatelovi.SU to NBky kazoidneho charakteru.Mozno rada travelmate od tych 35tis hore inac paska. Pories dake HP,IBM,Dell,...