Slayter napísal:Surf mapy Samozrejme Source je o niecom inom, tam je aj surf iny, a ja hravam len source Alebo tam skuste dat RPG mod, podla mna je to skvela vec.
Surf mapy sa tam nemozu dat lebo na surfovanie je potrebny iny config, to neznasam ked je na normalnom serveri surf mapa, surfovanie je prakticky nemozne.
dodo.gold napísal:Surf mapy sa tam nemozu dat lebo na surfovanie je potrebny iny config, to neznasam ked je na normalnom serveri surf mapa, surfovanie je prakticky nemozne.
//omg insane nebud taky suverejny...
Da sa mat na jednom servery aj surf aj normalny server.. Sak ked das na server surf mod a bude sa hrat mapa ktora sa nezacina na slovo surf_ tak ono automaticky prehodi na normalny server.. Ja som velkym fanusikom surfu, ale tento server by mal ostat klasicky Public..
no to mas pravdu tak sa to da no on mal na mysli jednoducho pridat surf mapu tak ak tam chcete surf mapy tak tam treba dat ten mod, je to v podstane iba config na ktory sa prepne iba ked je surf mapa.
miso5152 napísal:suupeeeeeeerrr tesim sa
a kolko stoji spravit si vlastny server???
Podla toho aky.. cs server by som rozbehol aj na mojom pc.. Ale zalezi od toho ako by isiel Na 2,5 mb linke by urcite dobre nesiel.. Mozno pre dvoch hracov Ak by si chcel spravit dobry public tak musis kupit server a platit linku v serverovni. Nieje to lacne..
usbecko napísal:Podla toho aky.. cs server by som rozbehol aj na mojom pc.. Ale zalezi od toho ako by isiel Na 2,5 mb linke by urcite dobre nesiel.. Mozno pre dvoch hracov Ak by si chcel spravit dobry public tak musis kupit server a platit linku v serverovni. Nieje to lacne..
LoL ? na 2Mbit linke spravis server so 16 slotmi bez lagov vpoho... netrep aspon
Ja cica z blazerovej vole cheater chcem byt admin na serveri
Dovod ? Ocividneho cheatera mozem kicknut a ked je malo ludi zmenim mapu
Ale no tak...som tam skoro stale
no ten pocet ludi trapi aj mna. Ale tak to sa zmeni urcite casom, niekedy tam je vela hracov. Vcera napr. sme hrali 8 vs 8 co si myslim ze je dobry pocet.
No Ludia co su z fora by mohli progpagovat server medzi kamosmi co Cstrike hravaju. A tak jedine sa tam budu plnit sloty.