Hľadám niekoho kto by mi poskytol info o intrákoch v Nitre

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Hľadám niekoho kto by mi poskytol info o intrákoch v Nitre

Príspevok od používateľa kafiatko »

Kedže moju otázku vo Voľnej diskusii pekne odignorovali, chcela by som nájsť niekoho kto chodil na SPU v Nitre a mohol by mi podať nejaké informácie ohladom intrákov na SPU....ďakujem za ochotu :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Mladost - OK,
Nova Doba - OK,
Bernolak - OKOK,
Pribina - O...

V skratke - Mladost a Bernalak su fajn, modli sa aby si nedostala Pribinu (aj ked tam je mensie risiko, nepredpokladam, ze sa hlasis na MF) :)

Enough?
filippo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa filippo »

Pokiaľ si prváčka, tak si moc nevyberieš.. Myslím, že teraz ubytovavajú aj dievčatá na Pribine bez ohľadu na akej fakulte študujú. Myslím, že sú tam 5-miestne izby pre dievčatá.. Na malom bloku bývajú ubytovavaní väčšinou prváci FEM-kári a veľký blok je pre MF.. Na intráky typu Bernolák a Mladosť je najväčší nával a tam sa prihlasuje v predstihu na nový školský rok už niekedy v priebehu zimného semestra. Keď som bol prvák, tak sa mi neušiel vôbec intrák a musel som nastúpiť na stredoškolský SOU stavebné na Cabajskú ul. na druhej strane mesta..:cry: Tam ubytovavavaju študentov z UKF a SPU, ktorých nezobrali na žiaden internát. To je potom posledná možnosť. Potom som sa dostal na Pribinu a odvtedy radšej dochádzam a celkom som si na to zvykol...
to kinjeril: už sme sa premenovali na TF, technická fak. :D
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Som prijatá na Technickú fakultu, takže neviem aký intrák dostanem a ak ho vôbec dostanem. Len som chcela vedieť či izby sú obyvateľné a či sú wc a kúpelna na chodbe alebo niekde na izbe... (ale to by som asi chcela vela keby wc a kúpelna boli asi v bunke ) naozaj ďakujem , pomohlo mi to

//autoeditácia príspevku ( 11 Aug 2008, 20:38 )
ďakujem za príspevky môžte dať lock... :lock:
Napísať odpoveď