Hľadám niekoho kto by mi poskytol info o intrákoch v Nitre
Hľadám niekoho kto by mi poskytol info o intrákoch v Nitre
Kedže moju otázku vo Voľnej diskusii pekne odignorovali, chcela by som nájsť niekoho kto chodil na SPU v Nitre a mohol by mi podať nejaké informácie ohladom intrákov na SPU....ďakujem za ochotu 
Pokiaľ si prváčka, tak si moc nevyberieš.. Myslím, že teraz ubytovavajú aj dievčatá na Pribine bez ohľadu na akej fakulte študujú. Myslím, že sú tam 5-miestne izby pre dievčatá.. Na malom bloku bývajú ubytovavaní väčšinou prváci FEM-kári a veľký blok je pre MF.. Na intráky typu Bernolák a Mladosť je najväčší nával a tam sa prihlasuje v predstihu na nový školský rok už niekedy v priebehu zimného semestra. Keď som bol prvák, tak sa mi neušiel vôbec intrák a musel som nastúpiť na stredoškolský SOU stavebné na Cabajskú ul. na druhej strane mesta..
Tam ubytovavavaju študentov z UKF a SPU, ktorých nezobrali na žiaden internát. To je potom posledná možnosť. Potom som sa dostal na Pribinu a odvtedy radšej dochádzam a celkom som si na to zvykol...
to kinjeril: už sme sa premenovali na TF, technická fak.
to kinjeril: už sme sa premenovali na TF, technická fak.
Som prijatá na Technickú fakultu, takže neviem aký intrák dostanem a ak ho vôbec dostanem. Len som chcela vedieť či izby sú obyvateľné a či sú wc a kúpelna na chodbe alebo niekde na izbe... (ale to by som asi chcela vela keby wc a kúpelna boli asi v bunke ) naozaj ďakujem , pomohlo mi to
//autoeditácia príspevku ( 11 Aug 2008, 20:38 )
ďakujem za príspevky môžte dať lock...
//autoeditácia príspevku ( 11 Aug 2008, 20:38 )
ďakujem za príspevky môžte dať lock...