HW key copy
HW key copy
čaute ludkovia neviete mi prosím pomôct potreboval by som nakopirovať jeden HW USB kluč. Ak viete kto by mi to mohol spravit pls kontakt na tu dotičnu osôbku . Odmena formou dohody.
-
satelitik11
Medium Professional
Re: HW key copy
ako nakopirovat ? kde s kadial a co ? potom by sa dalo aj poraditspilo napísal:čaute ludkovia neviete mi prosím pomôct potreboval by som nakopirovať jeden HW USB kluč. Ak viete kto by mi to mohol spravit pls kontakt na tu dotičnu osôbku . Odmena formou dohody.
-
uelektronik
Star
Ak sa da ten kluc otvorit tak odfot plosak a zaves sem fotku. Ak sa otvorit neda tak by nakopirovanie mohlo byt velmi narocne ak nie nemozne.spilo napísal:čaute ludkovia neviete mi prosím pomôct potreboval by som nakopirovať jeden HW USB kluč. Ak viete kto by mi to mohol spravit pls kontakt na tu dotičnu osôbku . Odmena formou dohody.
Možno by si mohol napísať, o akú ochranu ide (pre niektoré existujú emulátory a pre iné neexistuje nič).spilo napísal:čaute ludkovia neviete mi prosím pomôct potreboval by som nakopirovať jeden HW USB kluč. Ak viete kto by mi to mohol spravit pls kontakt na tu dotičnu osôbku . Odmena formou dohody.