Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Citas aj po sebe co pises? Pises nieco o obrane a uz by si ma v reale mlatil... :lol:
Narazal som na inu temu, kde si o sebe pisal. Na temu dekriminalizacie som uz toho popisal vela, cize si to kludne nalistuj.
Pinhead
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pinhead »

Kde som kedy napísal, že by som Ťa v reále dolámal...... ??????? Teba konkrétne???? Ak ťa to zaujíma....... vždy s ľuďmi jednám podľa toho, ako sa správajú.......
Normálne správanie = normálne a korektné zaobchádzanie
K.k.tské správanie = k.k.tské zaobchádzanie

To nie je o tom, čo ja rád robím, to je vždy len a len o dotyčnom...... Moja odpoveď (nech už je akákoľvek) je len vždy reakciou na jeho správanie a konanie..... Či už niekomu urobím niečo dobré či zlé, to je len dôsledok jeho rozhodnutia....... S tým ja nemám nič...... Dotyčný sa odsúdi sám........ či už tak alebo onak........

A ešte na doplnenie k spomínanej inej téme (dekriminalizácia, myslím)....... Čo tam je, to platí..... ale moja aktivita proti komukoľvek sa riadi vždy podľa procesu opísaného o odstavec vyššie......

edit. gramatika a doplnenie údajov
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Takze ak niekto kto berie drogy sa chova podla teba normalne, budes sa aj ty k nemu spravat normalne. Kde je potom problem? Nemusi ta zaujima co clovek robi, pokial ta to priamo ci nepriamo neovplyvnuje. Zi a nechaj zit. Kazdy si je strojcom svojho stastia.
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

t0m4s3 napísal:Takze ak niekto kto berie drogy sa chova podla teba normalne, budes sa aj ty k nemu spravat normalne. Kde je potom problem? Nemusi ta zaujima co clovek robi, pokial ta to priamo ci nepriamo neovplyvnuje. Zi a nechaj zit. Kazdy si je strojcom svojho stastia.
Suhlasim. To, ze generalizujes to comu by si ty nikdy rozumiet nemohol, znamena, ze ty prvy si vytasil tvoje.. ehm tzv. "k.k.tske zaobchadzanie", lebo plny umelych predsudkov, aby si sa aspon ty oklamal, ze na to mas nejaky dovod, nenavidis a povazujes nas za fetacke spiny. Takze aky spravodlivy pristup? Alebo ta snad oni nejakym sposobom napadaju prvy, ked si niekde odpalia brko a zabavia sa? akokolvek rozumne sa snazis zniet, vobec to nedava zmysel. Si obycajne chore nic, ktore nenavidiet a spravat sa ako kkt bavi, a dobre to vies, preto sa snazis ospravedlnovat to aspon tu takymi srackami.

ak si myslis, ze mi to, co som pred chvilou dopalil znizi inteligenciu, tak potom mi povedz od coho si taky sprosty ty, a fakt si asi budem davat vacsi pozor skor na to, nez na trafku.
Pinhead
King
King

Frankie,

znesiem kadečo......... ale nie to, keď sa mi niekto snaží podsúvať nenávisť voči niekomu, voči niečomu....... A zvlášť, keď je to nejaká úbohá troska, ktorá na mňa nikdy nemá a ani mať nebude. Možno je to projekcia, a tak to robíš Ty, ale ver mi, ja nejakú nenávisť nepociťujem voči nikomu........ Všetko robím s jasnou mysľou bez toho, že by ma ovládali emócie (tie si nechávam na niekoľko častí osobného života)........ pokiaľ sa človek nechá zaslepiť emóciami, tak to nikam nevedie.......
Takže moja motivácia voči drogám nenávisť nie je, to si vyprosujem...... Moja motivácia k čomukoľvek (nielen v tejto problematike) je založená na už spomínanej kauzalite (zákon akcie a reakcie)........
Ak mám byť úprimný, verím určitým princípom a hodnotám a nakoľko som niekedy vzťahovačný a malicherný (k tomuto sa priznám, lebo to tak je, nemám dôvod to zapierať), tak to, čomu verím aj presadzujem (užívanie drog mojím princípom odporuje, a teda nastupuje už spomínaná akcia a reakcia).......

Niekto môže tvrdiť, že je to zlé????? A ja sa pýtam...... čo je dobré, čo je zlé???? To je veľmi relatívne......... a každý to vníma inak...... užívanie drog niekto považuje za správne, ja mu odporujem......... uplatňovanie princípu kauzality niekto môže mať za zlé...... a ja ho naopak považujem za správne....... Takže kto sa má v tom vyznať?????
Každý musí robiť to, čo uzná za správne......... ako Vy, tak aj ja..... :!:
Frankie
Medium Star
Medium Star

Pinhead napísal:Frankie,
Každý musí robiť to, čo uzná za správne......... ako Vy, tak aj ja..... :!:
Tak! A prave preto, ze kazdy to vnima inak, neznamena, ze prave TY robis ako jediny tie fakt patentovane spravne veci a mas recept na zivot. A poznam mnoho ludi, ktori maju pomenej inteligencie, ale povedat, ze kazdy osobny nazor, ktory sa nezhoduje s tvojim je urazkou a utokom na tvoje principy je uz dementne. Ako mozes povedat, ze to nerobis z nenavisti, ked na tvoju "jasnu mysel" uplne nikto neutoci.

mas tazku hlavu z tych ko*ot, pripominas mi jednu scenu z futuramy, pred utokom:
FRY
Uh, just so we'll know, who's the enemy?

ZAPP
A valid question. We know nothing about
their language, their history or what
they look like. But we can assume this:
They stand for everything we don't stand
for.
Pinhead
King
King

Pre začiatok........ čo je to futurama????? Vážne netuším.......

Presne tak...... To čo robím ja, je správne pre mňa......... To čo robíš Ty, je správne pre Teba...... Ja netvrdím, že niečo je absolútne správne...... všetko je relatívne........ ja som si nikdy neprisvojoval monopol na pravdu a recept na dokonalý život........
To, že to tak vyhovuje mne, ešte neznamená, že to musí vyhovovať inému.....
A to, čo vyhovuje inému, zase nemusí vyhovovať mne......
Frankie
Medium Star
Medium Star

Pinhead napísal:Pre začiatok........ čo je to futurama????? Vážne netuším.......

Presne tak...... To čo robím ja, je správne pre mňa......... To čo robíš Ty, je správne pre Teba...... Ja netvrdím, že niečo je absolútne správne...... všetko je relatívne........ ja som si nikdy neprisvojoval monopol na pravdu a recept na dokonalý život........
To, že to tak vyhovuje mne, ešte neznamená, že to musí vyhovovať inému.....
A to, čo vyhovuje inému, zase nemusí vyhovovať mne......
Presne tak. Ale pokiaľ sa ťa to nijako nedotýka, nechaj prosím našu cestu len nám. Mozeme ist vsetci spolu aj ked kazdy inou cestou a tym, ze budes utocit na vraj nespravnost ciest ostatnych tu svoju nijako neobhajis. A zle nie je to co ide ludom do ust, ale co z nich potom vychadza, tak nevin drogu z toho, za co mozu (aj to iba fakt ze niektori) ludia.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

malo by sa na to prihliadat z pohladu priroda vs. syntetikum ...kym veci z prirody bez akehokolvek dalsieho upravovania sluzili dlho ako rozne prostriedky na uvolnenie, podporu organizmu (zuvanie listov koky napr.) nieje to to iste ako v labaku nejakym magorom vyrobene meta alebo pervitin ..ktory sa neprirodzenym sposobom musi davat do tela (ihla) ... marihuana je to iste ako tabak podla mna ... obe skodia? ano ...obe sposobujju choroby? ano ...obe sa susia a fajcia? ano ..kde je rozdiel? v spolocnosti ...jedine tam ..fajciar krici chytte hulica ... no na hlavu ...dekriminalizacia u mna na 100% ...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

si zober keby sa v minulosti neujali cigy ale marihuana.. mal by si na to presne opačný názor.. všetko je to len o tom čo nám nanútila spoločnosť
jasné je to droga a škodí - ale zbytočne budem vysvetľovať že keď si to človek ustriehne tak je to celkom neškodné tak isto ako chlast, cigy, čokoláda....
keď každú zo spomínaných vecí budem užívať vo veľkom množstve denne tak sa to prejaví na mojom zdraví a dokonca na zmene výzoru a pri chalste aj zmene osobnosti a životných hodnôt....

ale je zbytočné to vysvetľovať zakomplexovaným ľuďom (ktorí keď počujú slovo DROGA vidia pod tým pojmom len samé trosky s ihlami v ruke - a vedia o tom len to čo vidia vo filmoch) lebo keď jedného presvedčíme, že jeho názor nieje najsprávnejší (nevravím že zlý lebo je to predsa len droga) tak príde ďalší "neveriaci Tomáš" s novými argumentami, na ktoré má odpoveď už tu na týchto x stranách..

môj posledný príspevok do tejto témy a týka sa len marihuany a nie ostatných drog, keďže o nich nič neviem z vlastnej skúsenosti tak o tom nebudem mliagať ako pár jedincov - v živote trávu nemali v ruke a tu budú mliagať o tom aké to škodlivé "lebo kamarát povedal"
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

t0m4s3 napísal:taketo "argumenty" "zbytocne riskovanie so zdravim dalsich ludi, poctu drogovo zavislich alebo nebezpecenstvo, ze sa to moze dostat do ruk malym detom. Alkohol robi dost problemov, k comu nam budu dobre dve legalne drogy?" ma dostavaju uplne do kolien ...
No to vidiet :roll:
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Ano, drogu som mal len jedinu, aj to neviem ci povazovat za drogu v dnesnej dobe, bola to marihuana. Neviem, ci sa tu oplati pisat o tom, ale podla mna su dnesne drogy oblubene z principu uz len kvoli tomu, ze su zakazane, cize je to vacsi adrenalin. Rozpraval som sa na tuto temu s Holandanom, ked som brigadoval. On mi povedal, ze u nich nie je marihuana ani podobne drogy tak ospevovane ako tu. Vraj u nich akoby opadol zaujem po legalizacii. U nich sa to da kupit vraj v tzv. "kaviarnach" urcenych na tento ucel. Tym som len chcel povedat, ze keby drogy niesu zakazane. Bud by sme skoncili ako zavislaci vsetci, alebo by opadol o ne zaujem a uzivali by sa nove, silnejsie a zakazane drogy.
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

ale je zbytočné to vysvetľovať zakomplexovaným ľuďom (ktorí keď počujú slovo DROGA vidia pod tým pojmom len samé trosky s ihlami v ruke - a vedia o tom len to čo vidia vo filmoch) lebo keď jedného presvedčíme, že jeho názor nieje najsprávnejší (nevravím že zlý lebo je to predsa len droga) tak príde ďalší "neveriaci Tomáš" s novými argumentami, na ktoré má odpoveď už tu na týchto x stranách..
Po prečítaní tohto ma napadlo,že by to mohlo kludne sedieť aj na mna,tak sa yvjadrím.

U mna nie sú žiadne asiociácie Droga= stroskovaný ludia s ihlami po rukách... mám úplne radikálnejšie !

Každý jedinec v akejkolvek partii ludí, ktorý sa chce "zabaviť" a nedokáže to prirodzenou cestou ale kktinami ako alkohol či drogy je pre mna totálny bezcenný úbožiak.

V slušnej spoločnosti proste nefunfuje debilný spôsob mladých nedorastencov,že pri každom rozhovore budeš vyťahovať svoje "svetoborné" skúsenosti ako si bol naposledy ožratý alebo čo si mal za stavy ...

Myslím,že dobu ked sme žili spolu s opicami sme ako ludia už dávno prepásli , tak prečo sa opičiť žuvaním , fajčení, proste užívaním akýchsi listov, či iných látok na .... ani neviem načo to vobec berete !! Však to nič nedá ....(už som zvedavý na toho kto zareaguje a povie "však ale ani nič nevezme, sú z toho len dobré stavy ")
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

však ale ani nič nevezme, sú z toho len dobré stavy
Frankie
Medium Star
Medium Star

t0m4s3 napísal:však ale ani nič nevezme, sú z toho len dobré stavy
tak pri takomto pristupe chapem odporcov... pokial to fajcis za ucelom "len dobrych stavov", tak to nie je o nic lepsie nez zastupy eckarov, pikarov a podobneho hmyzu... kaya ma dar rozsirovat vedomie, prakticky otvorit priechod do sveta inspiracie a otvarat mysel... pokial ju ale aj samotni hulici budu brat ako iba nahrazku alkoholu, po ktorej rano neboli hlava, tak ma neprekvapi ked to aj zostane brane ako DROGA.

samozrejme, nijako ta nesudim, ani si nemyslim, ze by si mal konat inac, pokial ti to takto vyhovuje, len mi je luto, ze na tvoj pristup doplacam prave napriklad aj ja
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Necakal, som ze na takto lacnu vyryvacsku poznamku sa chyti aj niekto iny ako d4nt3.

Precitaj si moje nazory v tejto teme ( http://www.hojko.com/search.php?search_ ... userid=310 ), plus v teme o dekriminalizacii marihuany ( http://www.hojko.com/search.php?search_ ... userid=310 ) a potom mi napis, co si o mne myslis, ok?
Frankie
Medium Star
Medium Star

t0m4s3 napísal:Necakal, som ze na takto lacnu vyryvacsku poznamku sa chyti aj niekto iny ako d4nt3.

Precitaj si moje nazory v tejto teme ( http://www.hojko.com/search.php?search_ ... userid=310 ), plus v teme o dekriminalizacii marihuany ( http://www.hojko.com/search.php?search_ ... userid=310 ) a potom mi napis, co si o mne myslis, ok?
tak odpust, beriem spat... sice som si tvoje nazory nehladal, ale ak vravis, ze to bola ironia, tak ich vlastne aj poznam... ale kazdopadne to je fuk, tvoja poznamka len spustila pozastavenie sa nad tym, ake smutne je, ze to ludia takto beru... a aj ked v tebe som sa zmylil, tak ich je stale viac nez dost. no ale oni na nas za nase nazory utocia, my sa im smejeme :)
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Necakal, som ze na takto lacnu vyryvacsku poznamku sa chyti aj niekto iny ako d4nt3.
Smutné, už to tu neni o diskusi ale o vyrývaní ? Ja som tvoje vyjadrenia z tých linkov či čo to malo byť nevidel,( vidieť nechcem ), nechápem však prečo tu každý obahajuje drogy, závislosť, legalizáciu či dekriminalizáciu,...

pouč mna nevedomého ooo veliký, že nechápem myšlienkové pochody vás " osvietených " obhajcov takehoto štýlu....
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

d4nt3, v tom pripade povazujes za trosky hm 50% populacie? Aj ked to je malo myslim, ked si zobereme v uvahu pocet abstinentov.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

k tomu, ze sa clovek nedokaze zabavit bez alkoholu a travy atd su imho totalne kraviny, pretoze trava a aj alkohol iba podporuju zabavu, aspon v spolocnosti ludi v akej byvam, huli sa vtedy ked je zabava v plnom prude a ta trava ju len posilni, nieje to o tom, ze teraz mi je na pi*u tak sa nahulim bude lepsie prave naopak bude horsie, lebo tak ci tak to zosilni sucasny stav a ak sa bavim, tak po poziti sa budem bavit viac, a ak mi je totalne pod psa tak mi bude len horsie...tot moj nazor
Napísať odpoveď