Ehm, ešte ma napadla taká drobnosť, v súvislosti s Garminom, ktorú som sem ešte do žiadnej témy nepísal...
Konkrétne sme mali možnosť týžden používať Garmin Nuvi 700. Prístroj má podrobnú SR mapu (až na kúsok práve stavajúcej dialnice niekde okolo Važec-Mangusovce, ale v reále to tam vyzeralo tak že sa išlo v protismere po 1 pruhu dialnice takže sa nedivím že bol problém. Inak hlasová navigácia bez problémov, všetko fungovalo výborne, včas.
Len ma troška zarazilo, že prístroj (ako každý) má v tech. údajoch určitú prevádzkovú teplotu. To je OK, ale Garmin má okrem toho teplotu pre nabíjanie

. V papieroch si to už nepamatám ale je tam nejaké max. 45°C (už fakt neviem koľko presne, každopádne pocitovo som tomu neprikladal žiadnu váhu). V praxi sme ho poiužívali tak, že keď sme boli preč tak bol v ruksaku schovaný (mimo auta), a za jazdy navigoval v držiaku, s napájanim do 12V zásuvky auta. V aute bola pustená klimatizácia, to len na predstavu, v interiéri bola
normálna teplota ako v každom klimatizovanom aute, napriek tomu naň asi cez čelné sklo pieklo tak, že sa rozhodol že žiadne dobíjanie nebude... Fungoval iba zo siete (z 12V auta), inak bola batéria takmer stále vybitá. Takže pôvodnú voľbu, že sa budeme navigovať v aute a potom ho použijeme na nejakú pešiu turistiku musela padnúť, keďže nemal šťavu. Dodám, že má zabudovanú nevyberateľnú batériu a v balení nabíjačku do bežnej zásuvky nedostanete. A dodávaný USB kábel sme nemali kde strčiť, keďže počítač sme v hotelovej izbe nemali.

Nasledujúci den pršalo, tak už bolo dobíjanie OK, tak ako som si to predstavoval.
Prístroj je to výborný, ale toto je taká jediná chybička ktorá na ňom bola. Ešte raz - pritom teplota nebola žiaden extrém, nejaká 30°C možno vonku.