Vztah na dialku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Linkman
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Fakticky je to o otázke čo je to dialka. Pre mna dialka znaci vyse 500km. I ked je pravda ze laska nepozna hranic, cize je pre mna mala sanca ze holku co by som spoznal napr. z Bieloruska tak by som s nou asi vztah na dialku nezacal, samozrejme ak uz chodim s nejakou slovenskou co sla napr. na aupair povedzme na rok do UK, či USA tak toto by som nenazval vztah na dialku, ale len docasne vzdialeny vztah.
Takisto treba zobrat do uvahy fakt ci to bude ekonomicke a aby to nebolo o tom len ze prist si napr. z TN do BA si prist zasukat a ist domov. Ci ten vztah ma buducnost , nielen po sexualnej stranke, ale aj po duševnej a zároven aj po ekonomickej stranke.

Nechcem povedat ze nieje nemozne ze sa nemoze stat ze by som sa niekedy teoreticky zalubil napr. do Japonky co je od TN trochen ina dialka. Potom by som skor riesil a) ci ju dostat k nam b) ci sa dotrepat do Japonska
to je na dlhu debatu...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Ja som s priatelkou uz rok tak ze sme spolu len vikendy ale klape nam to nastastie zavtedy. Ale popravde uz keby sme mali byt len kazdy druhy vikend spolu neviem si to predstavit bo uz utorok zazivam peklo ako velmi mi chyba. A take vztahy kde sa partneri stretavaju raz za mesiac alebo dva nemaju absolutne vyznam :?
McDollar
Amateur
Amateur

Re: vztah na dialku

Príspevok od používateľa McDollar »

kinjeril napísal:Zazil som. na dost daleku dialku (cca 23000km).. chvilu sa zdalo ze to pojde, ale neslo to... aspon mne nie... :(
co bola z inej planety? :)
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

vztahy na dialku su tazke treba verit jeden druhemu mat velku trpezlivost atd. pre mna by to nevyhovovalo
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

satelitik11 napísal:vztahy na dialku su tazke treba verit jeden druhemu mat velku trpezlivost atd. pre mna by to nevyhovovalo
Trpezlivosť ruže aj ženskú prináša :)
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

bokovky hej :) to dialka prinasa :twisted:
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

fizz napísal:Laskavo si neplet lasku na dialku a nejaku chuderu s ktorou spavas a byva v inom meste.
On asi myslel to, že popri "láske" má tzv. bokovky.
//to vidno :roll:

Teraz k téme: Ja som ešte nepočul o vzťahu na ďiaľku, ktorý by fungoval dobre. Vlastne ktorý by vôbec fungoval. Vzdialenosť robí svoje. A ak je to na dlhší čas tak to má podľa mňa veľmi krátku budúcnosť. Prečo to beriem tak pesimisticky? Poviem to takto, človek je bytosť, ktorá má svoje potreby a na tom to aj viazne. Mnoho partnerov jednoducho tú ďiaľku neznesie a začne sa obzerať po niečom inom, bližšom, možno atraktívnejšom. Vzťah je aj o tom, že niekoho máte pri sebe, ale takto na diaľku no neviem. Neohadzujte sa tu frázami typu, že ak je láska silná, tak...to v real-e nefunguje a kto niečo také prežil vie skrátka svoje.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

moja segra chodi so spanielom z Madridu uz rok, zoznamili sa cez net a bol u nas uz 3 krat , aj ona u nich ...neviem ci je to idealne, ale zatial im to klape, maju sa fakt radi..3 mesiace sporia na letenku a potom sa navstevuju.:P medzitym sedia na nete a volaju si ..:)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

to pises takym stylom ze mi to je smiesne :lol: ty sa s tym nestotoznujes vsakze ? :)
veronique
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa veronique »

ja sa akurat stahujem 200km smerom na zapad. nie je to vela, dufam ze budem chodit na vikendy domov ale aj tak to bude asi tazke, kedze teraz sme sa rozmaznali ze sme spolu kazdy den. plus chodili sme do rovnakej skoly
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

vzťah na dialku?? ťažko povedať či by to fungovalo alebo nie záleží to od tých dvoch ľudí ktorých sa to týka a hlavne od dlžky času ktorý by boli od seba preč. Mne takýto vzťah vydržal 4 mesiace a rozišli sme sa ale nebolo to kvôli dialke.
tarzanka91
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tarzanka91 »

satelitik11 napísal:bokovky hej :) to dialka prinasa :twisted:
no akoze pekne :( co sa ja nedozviem :(
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

vzťah na dialku nemôže fungovať! poznám toľko prípadov že sa zoznámili na nete, stále si píšu a volajú a chodia spolu asi rok ale spolu boli asi tak 5 krát za ten rok :lol: pretože je iné ked zažiješ toho človeka naživo v konkrétnej situácii ako pretvarujúceho človeka cez net, ale ako komu chutí:D
Napísať odpoveď