Vztah na dialku
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Fakticky je to o otázke čo je to dialka. Pre mna dialka znaci vyse 500km. I ked je pravda ze laska nepozna hranic, cize je pre mna mala sanca ze holku co by som spoznal napr. z Bieloruska tak by som s nou asi vztah na dialku nezacal, samozrejme ak uz chodim s nejakou slovenskou co sla napr. na aupair povedzme na rok do UK, či USA tak toto by som nenazval vztah na dialku, ale len docasne vzdialeny vztah.
Takisto treba zobrat do uvahy fakt ci to bude ekonomicke a aby to nebolo o tom len ze prist si napr. z TN do BA si prist zasukat a ist domov. Ci ten vztah ma buducnost , nielen po sexualnej stranke, ale aj po duševnej a zároven aj po ekonomickej stranke.
Nechcem povedat ze nieje nemozne ze sa nemoze stat ze by som sa niekedy teoreticky zalubil napr. do Japonky co je od TN trochen ina dialka. Potom by som skor riesil a) ci ju dostat k nam b) ci sa dotrepat do Japonska
to je na dlhu debatu...
Takisto treba zobrat do uvahy fakt ci to bude ekonomicke a aby to nebolo o tom len ze prist si napr. z TN do BA si prist zasukat a ist domov. Ci ten vztah ma buducnost , nielen po sexualnej stranke, ale aj po duševnej a zároven aj po ekonomickej stranke.
Nechcem povedat ze nieje nemozne ze sa nemoze stat ze by som sa niekedy teoreticky zalubil napr. do Japonky co je od TN trochen ina dialka. Potom by som skor riesil a) ci ju dostat k nam b) ci sa dotrepat do Japonska
to je na dlhu debatu...
Ja som s priatelkou uz rok tak ze sme spolu len vikendy ale klape nam to nastastie zavtedy. Ale popravde uz keby sme mali byt len kazdy druhy vikend spolu neviem si to predstavit bo uz utorok zazivam peklo ako velmi mi chyba. A take vztahy kde sa partneri stretavaju raz za mesiac alebo dva nemaju absolutne vyznam 
Re: vztah na dialku
co bola z inej planety?kinjeril napísal:Zazil som. na dost daleku dialku (cca 23000km).. chvilu sa zdalo ze to pojde, ale neslo to... aspon mne nie...
-
satelitik11
Medium Professional
-
satelitik11
Medium Professional
On asi myslel to, že popri "láske" má tzv. bokovky.fizz napísal:Laskavo si neplet lasku na dialku a nejaku chuderu s ktorou spavas a byva v inom meste.
//to vidno
Teraz k téme: Ja som ešte nepočul o vzťahu na ďiaľku, ktorý by fungoval dobre. Vlastne ktorý by vôbec fungoval. Vzdialenosť robí svoje. A ak je to na dlhší čas tak to má podľa mňa veľmi krátku budúcnosť. Prečo to beriem tak pesimisticky? Poviem to takto, človek je bytosť, ktorá má svoje potreby a na tom to aj viazne. Mnoho partnerov jednoducho tú ďiaľku neznesie a začne sa obzerať po niečom inom, bližšom, možno atraktívnejšom. Vzťah je aj o tom, že niekoho máte pri sebe, ale takto na diaľku no neviem. Neohadzujte sa tu frázami typu, že ak je láska silná, tak...to v real-e nefunguje a kto niečo také prežil vie skrátka svoje.
-
tarzanka91
Novice