Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
Diky za povzbudenie
Nuž strach nie je dobrý pán.. Predposledná jazda pred skúškou dala zabrať mne aj inštruktorke, s pedálmi veru nie som kamarátka
Uvidíme, v každom prípade je to pre mňa niečo ako olympiáda.. dôležité zúčastniť sa, či ako... 
-
Začiatok Konca
Professional
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zajkad je ist tam s chladnou hlavou, nestresovat... Kamos ktory sa vozil na aute hadam od 12 rokov na prvykrat nedal jazdu a to len kvoli stresu ako mi hovorila instruktorka (mali sme tu istu).. Ja som tam napriklad siel den po maturite a necakane zvladnutom teoretickom teste takze uplna pohoda a s kludom spravene ale videl som aj niektorych co boli nervozni ze mali ozaj problemy. Ale presne ako pisal niekto vyssie, instruktorka pomahala niektorym. Ked sme napodiv vsetci zvladli kuzelky na parkovisku tak sme sli za nou a ona nasrana ze vsetkym zenskym musela stupat na pedale lebo by sa ani nepohli a pod
-
Kibo
Hardcore addict
neviem co sa deje, ale v poslednom case stale pocuvam o strese v autoskole, ci to citam tu, alebo mi to hovoria kamarati a znami... pomylit si pedale? ved su iba tri, kebyze osem a 4 paky k tomu... niekto nevie kde je aka rychlost? wtf? ved ked mu to ukazem v knihe a 6x mu to vysvetlim v aute... nevravim, ze musite byt dobri ako instruktor skoly smyku a pochopim aj ked niekto nema cit pre spojku, neciti motor, kde zabera... to je normalne, ale takto haprovat v autoskole - no nestretol som sa stym este osobne
este pochopim, ked si ide dakto robit vodicak ako darcek k 40. narodeninam ci nebodaj vyssie...
potom na cestach jazdia take telce ako jazdia, stara raketa za volantom novucickeho auta a nevie sa rozbehnut z miesta, potom sa jej to podari a so smrtou v ociach ide celu cestu 40 po obchvate, napriklad vcera - tetuska na nablyskanom peugeote sa rozhodla, ze prejde krizovatku na cervenu a potom ostala stat v strede krizovatky pricom zablokovala odbocovaci pruh a ked na nu zacali vytrubovat tak zmrzla a skoro sa rozplakala
ako presla autoskolou?
viem tolerovat zaciatocnikov, ale ekd mi pred autom zacnu predvadzat psie kusky z cirkusu tak zacinam stracat trpzlivost 
potom na cestach jazdia take telce ako jazdia, stara raketa za volantom novucickeho auta a nevie sa rozbehnut z miesta, potom sa jej to podari a so smrtou v ociach ide celu cestu 40 po obchvate, napriklad vcera - tetuska na nablyskanom peugeote sa rozhodla, ze prejde krizovatku na cervenu a potom ostala stat v strede krizovatky pricom zablokovala odbocovaci pruh a ked na nu zacali vytrubovat tak zmrzla a skoro sa rozplakala
-
weronyka
Light Star
haha a ja si idem v piatok pre vodičák... komu sa darí, tomu sa darí... no čo už? zabijem sa, keď ma osvietilo?
len vám jedno radím, nestresujte, keď sa začnete testy učiť, až keď vám horí pri riťuši...
bol to aj môj prípad, doma som každému oznámila, nech odo mňa zázraky nečakajú... snáď sa s tým zmierili...
prišiel veľký deň, môj happy day...
sme sa rehotali od rána, policajt pučil oči, čo nám je... tak sme ho nejak dobre naladili, nuž nemal inú možnosť, než pošťastniť utrápené biedne duše... podarilo sa mi to na prvýkrát (to len, aby som sa chválila
)
che, bola tam jedna baba, podotýkam 4x... policajt bol už isto z nej zúfalý, bola z Talianska, prízvukovala to, aby sme na to nezabudli...
na jazde zabudla, že má zatiahnutú ručnú brzdu a chcela sa pohnúť na dvojke...
jáááj, ale spravila aj tá...
aj ja som mala na mále, inštruktori ma vopred ubezpečili, že ďaleko to nedotiahnem... ha, natrela som im to...
a k tej zdravotnej príprave - nebolelo to... my sme mali zlatého prednášateľa, dal nám test, keď dokecal, robil sa, že nič nevidí, a tak sme si mohli veselo odpisovať z poznámok, ktoré sme popri jeho kecoch robili... zaujímavé bolo, ako sme sa snažili oživiť toho gumeného pandrláka... sakra, pri mojom dýchaní z úst do úst mala aj tá umelina na mále..
toť vše, dosť bolo zo mňa...
len vám jedno radím, nestresujte, keď sa začnete testy učiť, až keď vám horí pri riťuši...
prišiel veľký deň, môj happy day...
che, bola tam jedna baba, podotýkam 4x... policajt bol už isto z nej zúfalý, bola z Talianska, prízvukovala to, aby sme na to nezabudli...
aj ja som mala na mále, inštruktori ma vopred ubezpečili, že ďaleko to nedotiahnem... ha, natrela som im to...
a k tej zdravotnej príprave - nebolelo to... my sme mali zlatého prednášateľa, dal nám test, keď dokecal, robil sa, že nič nevidí, a tak sme si mohli veselo odpisovať z poznámok, ktoré sme popri jeho kecoch robili... zaujímavé bolo, ako sme sa snažili oživiť toho gumeného pandrláka... sakra, pri mojom dýchaní z úst do úst mala aj tá umelina na mále..
toť vše, dosť bolo zo mňa...
Nu asi si z tých šťastnejších pár ľudí, ktorí nepoznajú stres.. Pre mňa je šoférovanie úplná novinka a čím viac to cvičím, tým viac vecí popletiem.. Jednoducho, nie sme všetci prirodzené talentyKibo napísal:neviem co sa deje, ale v poslednom case stale pocuvam o strese v autoskole, ci to citam tu, alebo mi to hovoria kamarati a znami... pomylit si pedale? ved su iba tri, kebyze osem a 4 paky k tomu... niekto nevie kde je aka rychlost? wtf? ved ked mu to ukazem v knihe a 6x mu to vysvetlim v aute... nevravim, ze musite byt dobri ako instruktor skoly smyku a pochopim aj ked niekto nema cit pre spojku, neciti motor, kde zabera... to je normalne, ale takto haprovat v autoskole - no nestretol som sa stym este osobneeste pochopim, ked si ide dakto robit vodicak ako darcek k 40. narodeninam ci nebodaj vyssie...
potom na cestach jazdia take telce ako jazdia, stara raketa za volantom novucickeho auta a nevie sa rozbehnut z miesta, potom sa jej to podari a so smrtou v ociach ide celu cestu 40 po obchvate, napriklad vcera - tetuska na nablyskanom peugeote sa rozhodla, ze prejde krizovatku na cervenu a potom ostala stat v strede krizovatky pricom zablokovala odbocovaci pruh a ked na nu zacali vytrubovat tak zmrzla a skoro sa rozplakalaako presla autoskolou?
viem tolerovat zaciatocnikov, ale ekd mi pred autom zacnu predvadzat psie kusky z cirkusu tak zacinam stracat trpzlivost
keby sedel policajt v predu, tak by to bolo jedno z tych rizikovejsich povolani, kedze ak by bolot reba daco riesit neviem ci by to zvladol sam
a zozadu ma omnoho lepsi vyhlad na skusaneho ako zboku, aby to bolo uplne fer museli by tam byt dvaja z ktorych jeden vie poriadne jazdit ako instruktor
a co sa tyka pomahania, ja som sa stym u nas nestretol
a co sa tyka pomahania, ja som sa stym u nas nestretol
Jj, to beriem, len vieš po 14 skoro hodinových jazdách sa u mňa zázraky nekonali.. čo sa týka inštruktorov, dúfam, že ich nemotivujú viac zárobky z dodatočných kondičných jázd, ako dobrý pocit z toho, že ma naučili samostatne jazdiťFabo napísal:maja: ale autoskola je od toho, ze ta naucia samostatne jazdit, nie ze ta nechaju odjazdit cojaviem 25 hodin osnovy, pomozu ti na skuske s pedalmi a "sak ona do toho raz pride".
IMHO na skuske by nemal vpredu sediet instruktor ale policajt...
Inak tiež ma dnes napadlo, že by bola sranda, keby vedľa mňa na skúškach sedel policajt, ale on by sa asi veľmi nenasmial..
Nuž a verím, že raz do toho snáď prídem..