Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
maja
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Diky za povzbudenie

Príspevok od používateľa maja »

Nuž strach nie je dobrý pán.. Predposledná jazda pred skúškou dala zabrať mne aj inštruktorke, s pedálmi veru nie som kamarátka :shock: Uvidíme, v každom prípade je to pre mňa niečo ako olympiáda.. dôležité zúčastniť sa, či ako... :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ako maja, nehnevaj sa na mňa :) .. ale takýmto ľuďom by som vodičáky jednoducho nedával.. Problém s pedálmi pred skúškami?.. :shock: WTF?.. dúfam, že po skúškach sa z teba stane dobrý vodič.. :wink:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ale neprehanaj, trocha praxe a pojde jej to lepsie ako mnoho chlapom :P
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Zajkad je ist tam s chladnou hlavou, nestresovat... Kamos ktory sa vozil na aute hadam od 12 rokov na prvykrat nedal jazdu a to len kvoli stresu ako mi hovorila instruktorka (mali sme tu istu).. Ja som tam napriklad siel den po maturite a necakane zvladnutom teoretickom teste takze uplna pohoda a s kludom spravene ale videl som aj niektorych co boli nervozni ze mali ozaj problemy. Ale presne ako pisal niekto vyssie, instruktorka pomahala niektorym. Ked sme napodiv vsetci zvladli kuzelky na parkovisku tak sme sli za nou a ona nasrana ze vsetkym zenskym musela stupat na pedale lebo by sa ani nepohli a pod
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

neviem co sa deje, ale v poslednom case stale pocuvam o strese v autoskole, ci to citam tu, alebo mi to hovoria kamarati a znami... pomylit si pedale? ved su iba tri, kebyze osem a 4 paky k tomu... niekto nevie kde je aka rychlost? wtf? ved ked mu to ukazem v knihe a 6x mu to vysvetlim v aute... nevravim, ze musite byt dobri ako instruktor skoly smyku a pochopim aj ked niekto nema cit pre spojku, neciti motor, kde zabera... to je normalne, ale takto haprovat v autoskole - no nestretol som sa stym este osobne :) este pochopim, ked si ide dakto robit vodicak ako darcek k 40. narodeninam ci nebodaj vyssie...
potom na cestach jazdia take telce ako jazdia, stara raketa za volantom novucickeho auta a nevie sa rozbehnut z miesta, potom sa jej to podari a so smrtou v ociach ide celu cestu 40 po obchvate, napriklad vcera - tetuska na nablyskanom peugeote sa rozhodla, ze prejde krizovatku na cervenu a potom ostala stat v strede krizovatky pricom zablokovala odbocovaci pruh a ked na nu zacali vytrubovat tak zmrzla a skoro sa rozplakala :roll: ako presla autoskolou? :idea: viem tolerovat zaciatocnikov, ale ekd mi pred autom zacnu predvadzat psie kusky z cirkusu tak zacinam stracat trpzlivost :D
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

haha a ja si idem v piatok pre vodičák... komu sa darí, tomu sa darí... no čo už? zabijem sa, keď ma osvietilo?

len vám jedno radím, nestresujte, keď sa začnete testy učiť, až keď vám horí pri riťuši... :D bol to aj môj prípad, doma som každému oznámila, nech odo mňa zázraky nečakajú... snáď sa s tým zmierili...
prišiel veľký deň, môj happy day... :D sme sa rehotali od rána, policajt pučil oči, čo nám je... tak sme ho nejak dobre naladili, nuž nemal inú možnosť, než pošťastniť utrápené biedne duše... podarilo sa mi to na prvýkrát (to len, aby som sa chválila :oops: )
che, bola tam jedna baba, podotýkam 4x... policajt bol už isto z nej zúfalý, bola z Talianska, prízvukovala to, aby sme na to nezabudli...:D na jazde zabudla, že má zatiahnutú ručnú brzdu a chcela sa pohnúť na dvojke...:D jáááj, ale spravila aj tá...
aj ja som mala na mále, inštruktori ma vopred ubezpečili, že ďaleko to nedotiahnem... ha, natrela som im to...:D

a k tej zdravotnej príprave - nebolelo to... my sme mali zlatého prednášateľa, dal nám test, keď dokecal, robil sa, že nič nevidí, a tak sme si mohli veselo odpisovať z poznámok, ktoré sme popri jeho kecoch robili... zaujímavé bolo, ako sme sa snažili oživiť toho gumeného pandrláka... sakra, pri mojom dýchaní z úst do úst mala aj tá umelina na mále..:D

toť vše, dosť bolo zo mňa... :lol:
maja
Zablokovaný
Zablokovaný

Kibo napísal:neviem co sa deje, ale v poslednom case stale pocuvam o strese v autoskole, ci to citam tu, alebo mi to hovoria kamarati a znami... pomylit si pedale? ved su iba tri, kebyze osem a 4 paky k tomu... niekto nevie kde je aka rychlost? wtf? ved ked mu to ukazem v knihe a 6x mu to vysvetlim v aute... nevravim, ze musite byt dobri ako instruktor skoly smyku a pochopim aj ked niekto nema cit pre spojku, neciti motor, kde zabera... to je normalne, ale takto haprovat v autoskole - no nestretol som sa stym este osobne :) este pochopim, ked si ide dakto robit vodicak ako darcek k 40. narodeninam ci nebodaj vyssie...
potom na cestach jazdia take telce ako jazdia, stara raketa za volantom novucickeho auta a nevie sa rozbehnut z miesta, potom sa jej to podari a so smrtou v ociach ide celu cestu 40 po obchvate, napriklad vcera - tetuska na nablyskanom peugeote sa rozhodla, ze prejde krizovatku na cervenu a potom ostala stat v strede krizovatky pricom zablokovala odbocovaci pruh a ked na nu zacali vytrubovat tak zmrzla a skoro sa rozplakala :roll: ako presla autoskolou? :idea: viem tolerovat zaciatocnikov, ale ekd mi pred autom zacnu predvadzat psie kusky z cirkusu tak zacinam stracat trpzlivost :D
Nu asi si z tých šťastnejších pár ľudí, ktorí nepoznajú stres.. Pre mňa je šoférovanie úplná novinka a čím viac to cvičím, tým viac vecí popletiem.. Jednoducho, nie sme všetci prirodzené talenty :? Tak teda ak to spravím, budem sa Ti snažiť vyhnúť :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

maja: ale autoskola je od toho, ze ta naucia samostatne jazdit, nie ze ta nechaju odjazdit cojaviem 25 hodin osnovy, pomozu ti na skuske s pedalmi a "sak ona do toho raz pride".

IMHO na skuske by nemal vpredu sediet instruktor ale policajt...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

vyhybat sa mi nemusis :P
uz davnejsie som si inac vsimol, ze schopnost zzit sa s autom je dedicna :) ja som ju zdedil, bracho zdedil co ostalo :lol:
Fabo napísal:IMHO na skuske by nemal vpredu sediet instruktor ale policajt...
dobra pripomienka (+)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

este som policajta vpredu sediet nevidel, aspon u nas v meste
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

keby sedel policajt v predu, tak by to bolo jedno z tych rizikovejsich povolani, kedze ak by bolot reba daco riesit neviem ci by to zvladol sam ;) a zozadu ma omnoho lepsi vyhlad na skusaneho ako zboku, aby to bolo uplne fer museli by tam byt dvaja z ktorych jeden vie poriadne jazdit ako instruktor
a co sa tyka pomahania, ja som sa stym u nas nestretol
maja
Zablokovaný
Zablokovaný

Fabo napísal:maja: ale autoskola je od toho, ze ta naucia samostatne jazdit, nie ze ta nechaju odjazdit cojaviem 25 hodin osnovy, pomozu ti na skuske s pedalmi a "sak ona do toho raz pride".

IMHO na skuske by nemal vpredu sediet instruktor ale policajt...
Jj, to beriem, len vieš po 14 skoro hodinových jazdách sa u mňa zázraky nekonali.. čo sa týka inštruktorov, dúfam, že ich nemotivujú viac zárobky z dodatočných kondičných jázd, ako dobrý pocit z toho, že ma naučili samostatne jazdiť :wink:
Inak tiež ma dnes napadlo, že by bola sranda, keby vedľa mňa na skúškach sedel policajt, ale on by sa asi veľmi nenasmial.. :D
Nuž a verím, že raz do toho snáď prídem..
Venom
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Venom »

chodil niekto do autoskoly do pezinka?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Skoro 14 jednohodinovych jazd? Nie je to nejak malo? Ja mam tolko teraz a este mi zo 5 treba..
maja
Zablokovaný
Zablokovaný

Fabo napísal:Skoro 14 jednohodinovych jazd? Nie je to nejak malo? Ja mam tolko teraz a este mi zo 5 treba..
Tak veru, tých 5 naviac by mi bodlo, ale asi by som skrachovala.. Okrem toho som sa trikrát hrala na trenažéri, ale to mi bolo tak na dve veci.. :?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

to sa mi zda nejak malo, nemalo by to byt nahodou 16 dvojhodinoviek+4hodiny na trenazery? alebo to bolo a uz je to inak?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

fú, my sme mali 2 trenažéry a potom 15 jeden-a-polhodinových jázd. Teda zajazdil som si do sýtosti :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No hej, dobre ze hovoris, prvych asi 5 jazd som mal vlastne hodinu a pol
maja
Zablokovaný
Zablokovaný

Stoporko napísal:fú, my sme mali 2 trenažéry a potom 15 jeden-a-polhodinových jázd. Teda zajazdil som si do sýtosti :D
Ej tak som sa asi nechala trocha odrbkať.. :x Tak teda zajtra to spravím už len kvôli tomu, aby na mne zas niekto nezarobil, kurník šopa! :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

byt tebou tak si vytlacim dany predpis a najprv to otrepem o hlavu instruktorovi a naznacim ze by sa mohli dostat informacie aj k policajtovi...
Napísať odpoveď