Pekna vs. Dobra
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Pekna vs. Dobra
cisto hypoteticka otazka.mate "na vyber" na jednej strane babu,ktora je sice pekna ale v podstate nic viac a na strane druhej babu, s ktorou si perfektne rozumiete,rovnaka hudba,rovnake nazory...atd proste soulmate no jej "chyba" je ze neni topmodel ale iba taky priemer.. s ktorou by ste si zacali?
-
zuzkazuzka
VIP
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Sagittarius
Guru
Súhlasím , ani jednu... modelka na predvádzanie sa pred známymi ? to už radšej sám a soulmate je ako kamoška,tá by s tebou chcela zdielať aj pocity pri depilácii noh... no way ... nájdi si niekoho pri kom nebudeš mať pochybnosti, alebo na ne nebudeš mať vobec čas, lebo ťa očarí tak, že nebudeš musieť zakladať takuto temu

-
jin
VIP
pina.
Neočakávam, hoc v hypotetickej rovine, že by Ti niekto dal odpoveď, že peknú. Pokiaľ mi ide o vzťah, tak hľadám (logicky) soulmate a ako niekto povedal slovenky sú pekné dievčatá. A v psychike človeka funguje mechanizmus zvaný idealizácia. Postupom času, ako zisťuješ o dievčati, že je soulmate, tak Ti jej "drobné nedostatky na kráse" začnú byť ukradnuté
Pokiaľ by som chcel niečo pekné, no s čím by som si nemal čo povedať, bral by som to skôr iba ako objekt na ktorý sa pekne pozerá(prečo nepotešiť zrak?), prípadne oživí spoločnosť. Samozrejme pokiaľ tam nie je spomínaná soulmate.
Neočakávam, hoc v hypotetickej rovine, že by Ti niekto dal odpoveď, že peknú. Pokiaľ mi ide o vzťah, tak hľadám (logicky) soulmate a ako niekto povedal slovenky sú pekné dievčatá. A v psychike človeka funguje mechanizmus zvaný idealizácia. Postupom času, ako zisťuješ o dievčati, že je soulmate, tak Ti jej "drobné nedostatky na kráse" začnú byť ukradnuté
Pokiaľ by som chcel niečo pekné, no s čím by som si nemal čo povedať, bral by som to skôr iba ako objekt na ktorý sa pekne pozerá(prečo nepotešiť zrak?), prípadne oživí spoločnosť. Samozrejme pokiaľ tam nie je spomínaná soulmate.
-
axxis
Addict
Co sa od tejto temy vlastne ocakava? ^_^
Kazdy spravny moralista odpovie, ze cislo 2 a image si skazit nikto nechce ^_^
Podla mna je spravna odpoved ani jednu z nich, s peknou ale blbou by to dlho nevydrzalo a so zaujimavou dievcinou, ktora ma vsak fyzicky nepritahuje by to bolo taktiez o nicom.
Samozrejme, ze sa da polemizovat o tom co je pekne a co nie...lebo by ani nemusela byt prave svetovy ideal krasy ak by ma pritahovala tak veget, ale to uz sa neda povazovat za nie velmi peknu, lebo v mojich ociach by pekna bola...
Kazdy spravny moralista odpovie, ze cislo 2 a image si skazit nikto nechce ^_^
Podla mna je spravna odpoved ani jednu z nich, s peknou ale blbou by to dlho nevydrzalo a so zaujimavou dievcinou, ktora ma vsak fyzicky nepritahuje by to bolo taktiez o nicom.
Samozrejme, ze sa da polemizovat o tom co je pekne a co nie...lebo by ani nemusela byt prave svetovy ideal krasy ak by ma pritahovala tak veget, ale to uz sa neda povazovat za nie velmi peknu, lebo v mojich ociach by pekna bola...
-
rivatnt2
Light Expert
Re: Pekna vs. Dobra
s tou co si rozumiem. aj ked nepaci sa mi spojenie na vyber, vybrat si mozem nieco na trhu (moja osobna nenavist k tomu spojeniu). iste, nejaku tu rolu hra aj vyzor, ale priatelku chcem pre vnutro. co z toho ze sa budem na nu pozerat aka je krasna ale ked nieco povie, akoby prasiatko zakvikalo.pinacolada napísal:cisto hypoteticka otazka.mate "na vyber" na jednej strane babu,ktora je sice pekna ale v podstate nic viac a na strane druhej babu, s ktorou si perfektne rozumiete,rovnaka hudba,rovnake nazory...atd proste soulmate no jej "chyba" je ze neni topmodel ale iba taky priemer.. s ktorou by ste si zacali?
uplne suhlasim... a ked uz tak obidve naraz abo aj peknu aj mudrud4nt3 napísal:Súhlasím , ani jednu... modelka na predvádzanie sa pred známymi ? to už radšej sám a soulmate je ako kamoška,tá by s tebou chcela zdielať aj pocity pri depilácii noh... no way ... nájdi si niekoho pri kom nebudeš mať pochybnosti, alebo na ne nebudeš mať vobec čas, lebo ťa očarí tak, že nebudeš musieť zakladať takuto temu![]()
Ked cisto hypoteticky, tak to ber tak, ze s danou zenou budes musiet ostat do konca zivota, co je dajme tomu 50-60 rokov. Krasa pominie velmi rychlo, takze z tej prvej uz nebudes mat nic. A kedze, ako spominal Sagittarius, tak slovensky priemer dievcat je na tom vyzorovo aj tak velmi dobre, tak omnoho lepsie vychadza moznost 2, lebo si s nou budes rozumiet a navyse bude aj pritazliva.pinacolada napísal:ked napisem "cisto hypoteticky" tak to myslim ze cisto hypotetickyinak neviem co sa rozculujes.poznam dospelich ludi co by brali 1. moznost ...kazdy ma iny nazor a chlapov niekedy nepochopis
Pre mna by to bola moznost 2, ale v skutocnosti asi nic take nemoze nastat, dlhodoboy vztah vyjde z lasky, nie z kalkulovania moznosti.