Pekna vs. Dobra

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pekna vs. Dobra

Príspevok od používateľa pinacolada »

cisto hypoteticka otazka.mate "na vyber" na jednej strane babu,ktora je sice pekna ale v podstate nic viac a na strane druhej babu, s ktorou si perfektne rozumiete,rovnaka hudba,rovnake nazory...atd proste soulmate no jej "chyba" je ze neni topmodel ale iba taky priemer.. s ktorou by ste si zacali?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Myslis slovensky alebo svetovy priemer? Lebo ak slovensky tak jednoznacne 2, ak svetovy tak by som vahal medzi 2 a ostat sam.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Si robíš srandu teraz, nie? Dospej chlapče!
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

"urcite peknu" :roll:
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

určite múdru a dobrú,načo my bude baba s ktorou nemám nič spoločné?? :roll: :roll:

MIlujem TA láska zato aká si :aasmile6: :aasmile6: !!!
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

zuzkazuzka napísal:Si robíš srandu teraz, nie? Dospej chlapče!
ked napisem "cisto hypoteticky" tak to myslim ze cisto hypoteticky :roll: inak neviem co sa rozculujes.poznam dospelich ludi co by brali 1. moznost ...kazdy ma iny nazor a chlapov niekedy nepochopis :wink:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No nie priemer ako priemer, výzorovo by mi vyhovovalo tak 70-80 % Sloveniek, takže tú druhú možno... ale keďže nie som v tej situácii a nemusím si vyberať, tak mi to je momentálne jedno, lebo nie je dôležité, čo napíšem teraz, že by som spravil, ale čo spravím vtedy, keď budem v tej situácii...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ani jednu filip ani jednu ...telo baby si mozes uzit aj bez vztahu ked uz len to ta trapi ...
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Súhlasím , ani jednu... modelka na predvádzanie sa pred známymi ? to už radšej sám a soulmate je ako kamoška,tá by s tebou chcela zdielať aj pocity pri depilácii noh... no way ... nájdi si niekoho pri kom nebudeš mať pochybnosti, alebo na ne nebudeš mať vobec čas, lebo ťa očarí tak, že nebudeš musieť zakladať takuto temu :roll: 8)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

pina.

Neočakávam, hoc v hypotetickej rovine, že by Ti niekto dal odpoveď, že peknú. Pokiaľ mi ide o vzťah, tak hľadám (logicky) soulmate a ako niekto povedal slovenky sú pekné dievčatá. A v psychike človeka funguje mechanizmus zvaný idealizácia. Postupom času, ako zisťuješ o dievčati, že je soulmate, tak Ti jej "drobné nedostatky na kráse" začnú byť ukradnuté :wink:
Pokiaľ by som chcel niečo pekné, no s čím by som si nemal čo povedať, bral by som to skôr iba ako objekt na ktorý sa pekne pozerá(prečo nepotešiť zrak?), prípadne oživí spoločnosť. Samozrejme pokiaľ tam nie je spomínaná soulmate.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Samozrejme ze druhu moznost, ak jed si to myslel "čisto hypoteticky" tak asi keby som z babou [1.moznost] tak by nas vzťah dlho nevydržal.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Co sa od tejto temy vlastne ocakava? ^_^
Kazdy spravny moralista odpovie, ze cislo 2 a image si skazit nikto nechce ^_^
Podla mna je spravna odpoved ani jednu z nich, s peknou ale blbou by to dlho nevydrzalo a so zaujimavou dievcinou, ktora ma vsak fyzicky nepritahuje by to bolo taktiez o nicom.
Samozrejme, ze sa da polemizovat o tom co je pekne a co nie...lebo by ani nemusela byt prave svetovy ideal krasy ak by ma pritahovala tak veget, ale to uz sa neda povazovat za nie velmi peknu, lebo v mojich ociach by pekna bola...
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

asi by som pockal na nejaku, do ktorej sa zalubim a teda si nebudem vediet predstavit zivot s niekym inym/bez nej... (a nie, nemam potrebu sa tu nejak pretvarovat, takto by som to nielen urobil, ale dokonca sa to uz aj stalo) a nie robit nejaky konkurz ty vole
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Pekna vs. Dobra

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

pinacolada napísal:cisto hypoteticka otazka.mate "na vyber" na jednej strane babu,ktora je sice pekna ale v podstate nic viac a na strane druhej babu, s ktorou si perfektne rozumiete,rovnaka hudba,rovnake nazory...atd proste soulmate no jej "chyba" je ze neni topmodel ale iba taky priemer.. s ktorou by ste si zacali?
s tou co si rozumiem. aj ked nepaci sa mi spojenie na vyber, vybrat si mozem nieco na trhu (moja osobna nenavist k tomu spojeniu). iste, nejaku tu rolu hra aj vyzor, ale priatelku chcem pre vnutro. co z toho ze sa budem na nu pozerat aka je krasna ale ked nieco povie, akoby prasiatko zakvikalo. :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

urcite peknu. na mudre bude cas ak sa netuzis teraz nejako viazat

s tou s kt si mozes pokecat mozes byt najlepsi kamos. s peknou si len poriadne uzit :)

mladi sme len raz a ked mozes byt vo vip sekcii tak preco sa uspokojit s miestom na stati?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jednoznačná odpoveď
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

d4nt3 napísal:Súhlasím , ani jednu... modelka na predvádzanie sa pred známymi ? to už radšej sám a soulmate je ako kamoška,tá by s tebou chcela zdielať aj pocity pri depilácii noh... no way ... nájdi si niekoho pri kom nebudeš mať pochybnosti, alebo na ne nebudeš mať vobec čas, lebo ťa očarí tak, že nebudeš musieť zakladať takuto temu :roll: 8)
uplne suhlasim... a ked uz tak obidve naraz abo aj peknu aj mudru :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

pinacolada napísal:ked napisem "cisto hypoteticky" tak to myslim ze cisto hypoteticky :roll: inak neviem co sa rozculujes.poznam dospelich ludi co by brali 1. moznost ...kazdy ma iny nazor a chlapov niekedy nepochopis :wink:
Ked cisto hypoteticky, tak to ber tak, ze s danou zenou budes musiet ostat do konca zivota, co je dajme tomu 50-60 rokov. Krasa pominie velmi rychlo, takze z tej prvej uz nebudes mat nic. A kedze, ako spominal Sagittarius, tak slovensky priemer dievcat je na tom vyzorovo aj tak velmi dobre, tak omnoho lepsie vychadza moznost 2, lebo si s nou budes rozumiet a navyse bude aj pritazliva.
Pre mna by to bola moznost 2, ale v skutocnosti asi nic take nemoze nastat, dlhodoboy vztah vyjde z lasky, nie z kalkulovania moznosti.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Jednonacne moznost 2 , preboha na co mi bude sprosta pekna zenska ?
To je ako image telefon bez funkcii ... aj tak ho po case vymenis kontraporduktivne :)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Jednoznacne obidve moznosti, lebo babu ktoru mam toto vsetko splna :smt050
Napísať odpoveď