Btw: ma s tym nick nieco spolocne ?
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Bublex: myslim ze mas ten isty problem co mal aj pred tebou Tempus, nainstaluj ovladace od grafickej karty a mozno aj od chipsetu, teda ten tvoj kamos 
//autoeditácia príspevku ( 17 Aug 2008, 13:54 )
Ahojte, zhanam nejaky schopneho cloveka ktory vie instalovat mody na cs linuxovy server.
Je to CS:S serve no myslim ze v instalovani modov by to nemal byt taky velky rozdiel oproti CS 1.6.
Dik, K+..
//autoeditácia príspevku ( 17 Aug 2008, 13:54 )
Ahojte, zhanam nejaky schopneho cloveka ktory vie instalovat mody na cs linuxovy server.
Je to CS:S serve no myslim ze v instalovani modov by to nemal byt taky velky rozdiel oproti CS 1.6.
Dik, K+..
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Keď máš awp tak ti v strede chýba mieritko?? Tak nie si sám, to chýba každémutino8 napísal:Cawte, mam taky problém že keď mám awp tak vidím iba v kruhu, a v strede nieje žiaden crosshair. čo mám robiť aby tam bol???
Pri awp a scoute nemáš crosshair, pri ostatných zbraniach áno. Nie je to chyba hry, jednoducho je to tak spravené.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
G0lDiER_
King
on mal na mysli ze ked si priblizi tak mu to da do kruhu ale ten krizik nema v strederadek21 napísal:Keď máš awp tak ti v strede chýba mieritko?? Tak nie si sám, to chýba každémuTeda skoro, nájdu sa takí majstri ktorý si stiahnu skin awp aj s mieritkom, alebo si niekto urobí do stredu monitora krížik, bodku
![]()
![]()
![]()
Pri awp a scoute nemáš crosshair, pri ostatných zbraniach áno. Nie je to chyba hry, jednoducho je to tak spravené.
-
GIGABYTE
King
A nedá sa v procesoch ukončiť ? Pretože pokiaľ viem cs má hl.exe a steam má steam.exe. Takže teoreticky by si steam ukončovať a znovu spúšťať nemusel.SSemteXX napísal:Akoze,ja to uz asi rozkopem celé Valve,neviem ci len mne,alebo ci to je bug alebo ja uz proste neviem![]()
Hrám cs,vypnem ho,dam správca uloh,a v procesoch mi ukáze,ze bezí "hl.exe" proste,musim vypnút celý steam,a spustit znova,je to normálne?