No ano, ti pravi odbornici su ti, ktori by linkove vedenie riesili podla toho, kam potrebuju raz do tyzdna ist na chatu, z jedneho konca mesta na opacny a samozrejme nutne bez prestupu a co najlacnejsie (do 30 minut, alebo idealne expresne do 4 zastavok). To su tie skutocne priority obcanov kazdeho mesta, uznavane celosvetovo v najnovsich vyskumoch a potvrdene zlozitymi matematickymi prepoctami. A kto tomu nerozumie, je len nedorasteny sedlak co v zivote nevidel ani obrazok autobusu na papieri a chce kazdeho jedneho obcana okradnut o 3 koruny na listku aby si miesto svojho BMW mohol konecne kupit poriadnu Audinu. MHD ludom! Kazdemu priamu linku podla svojho zelania!! Kazdemu kto zalozi novu temu a napise aspon 5 prispevkov o svojej linkovej tuzbe, MHD zdarma na 5 rokov a osobnu stewardku!!!
...skoda sa rozculovat, pravdu mas!
Nové linkové vedenie DPMK
-
mirak2
Hardcore addict
clovek ktory riesil cely novy system byva naproti mne, ma cca 25-30 rokov, ledva dokoncil vysku, ak chcete zistim presne meno a presnu adresu. mozete mu posielat klasickou postou nieco pekne..ale este si to rozmyslim, pretoze mi tu pripadate ako banda egoistov
Online: mi povedz jednu vec..na co sa radsej budes pozerat? pekne vily, pekne drahe auta alebo na cierne opice ako otravuju vzduch v celom buse a robia bordel pricom maju tu drzost ze cestuju nacierno?
... : k+
Online: mi povedz jednu vec..na co sa radsej budes pozerat? pekne vily, pekne drahe auta alebo na cierne opice ako otravuju vzduch v celom buse a robia bordel pricom maju tu drzost ze cestuju nacierno?
... : k+