Snáď ešte štvorkajak dosiahne na medailu a prekvapiť by mohol Charfreitag, aj keď mu kvalifikácia príliš nevyšla...
Letné olympijské hry 2008
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ked motyka vystreli tak charfreitag, klocova a aj gonci mozu nieco spravit, treba verit.
tusim predfcerom spominali kvalifikaciu na vodny slalom a mali by to naozaj premyslet. skoro fsetky pretekarky vybuchli iba kaliska sa drzala. to ma byt olympiada ked pomaly polka pretekarok spravi 50tku? sak to sa nestava ani u juniorov. keby nasadzovali nejakym rozumnejsim sposobom tak tam je naozaj iba svetova spicka (vratane dukatovej) a mozno by boli aj 2 medaily
sice u zien to asi bolo naozaj ine a tu vodu nevedeli zvladnut (v porovnani s muzmi).
tusim predfcerom spominali kvalifikaciu na vodny slalom a mali by to naozaj premyslet. skoro fsetky pretekarky vybuchli iba kaliska sa drzala. to ma byt olympiada ked pomaly polka pretekarok spravi 50tku? sak to sa nestava ani u juniorov. keby nasadzovali nejakym rozumnejsim sposobom tak tam je naozaj iba svetova spicka (vratane dukatovej) a mozno by boli aj 2 medaily
sice u zien to asi bolo naozaj ine a tu vodu nevedeli zvladnut (v porovnani s muzmi).
-
prask
Light Professional
no dobre ale ked to zvladla ona, preco ne ziadna ina. vlastne bola iba jedna jedina pretekarka ktora to zvladla. 14 sekund strata to je velka priepast.
ostatne vizerali ako keby si isli zaclnkovat na kludnu vodu a zrazu prisiel silny prud a oni sa v takom niecom ocitli prvy krat. verim tomu ze keby tam dali hociaku inu pretekarku ktora by si tam zasluzila ist ale nemohla kvoli nejakym limitom tak by to zlvadla.
aj v kvalifikacii kedy bola trat lahsia tam bolo XY lodi a z toho bolo len par lodi ktore stali zato. zvysok ako keby sa tam ocitol omylom
ostatne vizerali ako keby si isli zaclnkovat na kludnu vodu a zrazu prisiel silny prud a oni sa v takom niecom ocitli prvy krat. verim tomu ze keby tam dali hociaku inu pretekarku ktora by si tam zasluzila ist ale nemohla kvoli nejakym limitom tak by to zlvadla.
aj v kvalifikacii kedy bola trat lahsia tam bolo XY lodi a z toho bolo len par lodi ktore stali zato. zvysok ako keby sa tam ocitol omylom
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
kaliska aj tak uz na dalsej olympiade nebude startovat tak dukatova bude mat moznost o 4 roky ked si udrzi vykonost,ale i tak je to somarina nasadit len jedneho pretekara.a co sa tyka priebehu olympiady...podla mna realna medajla uz len v pripade charfreitaga a klocovej,inak uz asi nikto.Sagittarius napísal:Tam bol problém, že každá krajina mohla postaviť len jedného pretekára/pretekárku a niektoré krajiny ako napr. aj Slovensko majú viacero lepších pretekárok a tie tam potom chýbali a tým pádom neboli v súťaži všetky najlepšie...
-
Sagittarius
Guru
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
vidis na stvorkajak som zabudol a tiez k2 ale co sa tyka masulbesa..uvidimeSagittarius napísal:Čo ty viešKaliská má 36 a teraz štartovala Hilgertová, ktorá má 40, takže všetko možné...a na STV sa rozprávali s Kaliskou, že je možné, že sa možno preorientuje na Kanoe, v ktorom sa tento rok konali medzi ženami prvé preteky...
A z medailí možno ešte pridať K4 muži, K2 ženy a Davida Musuľbesa...
-
Sagittarius
Guru
Tu sú všetky prenosy z olympiády, všetko čo práve ide: http://www.oh24.cz.php5.yz.tojeono.cz/live/K|OZZY napísal:chcel by som si velmy pozret vodne polo na olympiskych hrach ale nemozem najst ziaden link.. surfujem uz druhu noc a nic som nenasiel mohol by mi niekto dat nejaky link ak vobec nieco take je (zaznam alebo priamy prenos to je jedno)... diky
sorry ak je to offtopic.
-
prask
Light Professional
Retne: Sagittarius ti dal odpoved ako som to myslel.
ked v plavani moze startovat na jednu disciplinu 60 (ak ne viac plavcov) tak preco ne vo vodnom slalome. sak nato je tam kvalifikacia aby sa to pretriedilo.
vodny slalom bol odkruteny za 3 alebo 4 dni. nieje to tak casovo narocny sport aby nemohol byt dlhsie. sak nato aj ten kanal postavili aby sa nanom jazdilo. jedna jazda trva cca 100 sekund tak kludne mohli zdvojnasobit pocet pretekarov.Sagittarius napísal:Tam bol problém, že každá krajina mohla postaviť len jedného pretekára/pretekárku a niektoré krajiny ako napr. aj Slovensko majú viacero lepších pretekárok a tie tam potom chýbali a tým pádom neboli v súťaži všetky najlepšie...
ked v plavani moze startovat na jednu disciplinu 60 (ak ne viac plavcov) tak preco ne vo vodnom slalome. sak nato je tam kvalifikacia aby sa to pretriedilo.
no..Lucia Klocova nam nepostupila do finale..
ale co ma najviac zaujima, je o 16:30 SELC finale 100m muzi..podla Boltovych vykonov v kvalifikaciach to vidim dost jasne na neho..napr v semifinale sprintoval mozno 60m, ostatok vyklus a neuveritelnych 9,85..navyse 0,1 m/s protivietor...
bude to dost kvalitne finale a na vitaza tipujem prave Bolta v case pod 9,70
ale co ma najviac zaujima, je o 16:30 SELC finale 100m muzi..podla Boltovych vykonov v kvalifikaciach to vidim dost jasne na neho..napr v semifinale sprintoval mozno 60m, ostatok vyklus a neuveritelnych 9,85..navyse 0,1 m/s protivietor...
bude to dost kvalitne finale a na vitaza tipujem prave Bolta v case pod 9,70