Letné olympijské hry 2008

O športe...

Najuspesnejsi tym na olympiade

Čína
69
47%
Usa
55
37%
Rusko
24
16%

Celkom hlasov: 148

P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Gratulujem Martikánovi, Kaliskej a Hochschornerovcom k zlatu a oneskorene aj Štefečekovej k striebru... :)
Snáď ešte štvorkajak dosiahne na medailu a prekvapiť by mohol Charfreitag, aj keď mu kvalifikácia príliš nevyšla...
prask
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

ked motyka vystreli tak charfreitag, klocova a aj gonci mozu nieco spravit, treba verit.
tusim predfcerom spominali kvalifikaciu na vodny slalom a mali by to naozaj premyslet. skoro fsetky pretekarky vybuchli iba kaliska sa drzala. to ma byt olympiada ked pomaly polka pretekarok spravi 50tku? sak to sa nestava ani u juniorov. keby nasadzovali nejakym rozumnejsim sposobom tak tam je naozaj iba svetova spicka (vratane dukatovej) a mozno by boli aj 2 medaily :P
sice u zien to asi bolo naozaj ine a tu vodu nevedeli zvladnut (v porovnani s muzmi).
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

prask: Ved sama Kaliska povedala ze je stastna ze dokazala vyhrat na najtazsej trati na svete... :roll:
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no dobre ale ked to zvladla ona, preco ne ziadna ina. vlastne bola iba jedna jedina pretekarka ktora to zvladla. 14 sekund strata to je velka priepast.
ostatne vizerali ako keby si isli zaclnkovat na kludnu vodu a zrazu prisiel silny prud a oni sa v takom niecom ocitli prvy krat. verim tomu ze keby tam dali hociaku inu pretekarku ktora by si tam zasluzila ist ale nemohla kvoli nejakym limitom tak by to zlvadla.

aj v kvalifikacii kedy bola trat lahsia tam bolo XY lodi a z toho bolo len par lodi ktore stali zato. zvysok ako keby sa tam ocitol omylom
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Ja si však myslím, že vo finále K1 žien bol silnejší prúd ako v predošlých súťažiach. Možno si Číňania povedali, že nemáme svoju vo finále, resp. keď nám ju vylúčili (od jury dostala dodatočne 50 sekundovú penalizáciu), tak im to aspoň sťažíme a pustíme silnejší prúd... :lol:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

prask: Aku hocijaku pretekarku? Ved tie limity su tam preto aby sa dostala len spicka, ty si myslis ze su zle? To kde si nabral ze je plno pretekarok co by to dali, co mas sestru co to robi, ci co? :D
Sagittarius
Guru
Guru

Tam bol problém, že každá krajina mohla postaviť len jedného pretekára/pretekárku a niektoré krajiny ako napr. aj Slovensko majú viacero lepších pretekárok a tie tam potom chýbali a tým pádom neboli v súťaži všetky najlepšie...
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

Sagittarius napísal:Tam bol problém, že každá krajina mohla postaviť len jedného pretekára/pretekárku a niektoré krajiny ako napr. aj Slovensko majú viacero lepších pretekárok a tie tam potom chýbali a tým pádom neboli v súťaži všetky najlepšie...
kaliska aj tak uz na dalsej olympiade nebude startovat tak dukatova bude mat moznost o 4 roky ked si udrzi vykonost,ale i tak je to somarina nasadit len jedneho pretekara.a co sa tyka priebehu olympiady...podla mna realna medajla uz len v pripade charfreitaga a klocovej,inak uz asi nikto.
Sagittarius
Guru
Guru

Čo ty vieš :) Kaliská má 36 a teraz štartovala Hilgertová, ktorá má 40, takže všetko možné...a na STV sa rozprávali s Kaliskou, že je možné, že sa možno preorientuje na Kanoe, v ktorom sa tento rok konali medzi ženami prvé preteky...

A z medailí možno ešte pridať K4 muži, K2 ženy a Davida Musuľbesa...
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

Sagittarius napísal:Čo ty vieš :) Kaliská má 36 a teraz štartovala Hilgertová, ktorá má 40, takže všetko možné...a na STV sa rozprávali s Kaliskou, že je možné, že sa možno preorientuje na Kanoe, v ktorom sa tento rok konali medzi ženami prvé preteky...

A z medailí možno ešte pridať K4 muži, K2 ženy a Davida Musuľbesa...
vidis na stvorkajak som zabudol a tiez k2 ale co sa tyka masulbesa..uvidime 8)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Haha, ja to teda na Klocovu ci Charfreitaga nevidim, ale jasnu medailu (ak psychicky vydrzi) mame u Martiny Hrasnovej v kladive. :)
Sagittarius
Guru
Guru

K|OZZY napísal:chcel by som si velmy pozret vodne polo na olympiskych hrach ale nemozem najst ziaden link.. surfujem uz druhu noc a nic som nenasiel mohol by mi niekto dat nejaky link ak vobec nieco take je (zaznam alebo priamy prenos to je jedno)... diky

sorry ak je to offtopic. :oops:
Tu sú všetky prenosy z olympiády, všetko čo práve ide: http://www.oh24.cz.php5.yz.tojeono.cz/live/
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Retne: Sagittarius ti dal odpoved ako som to myslel.
Sagittarius napísal:Tam bol problém, že každá krajina mohla postaviť len jedného pretekára/pretekárku a niektoré krajiny ako napr. aj Slovensko majú viacero lepších pretekárok a tie tam potom chýbali a tým pádom neboli v súťaži všetky najlepšie...
vodny slalom bol odkruteny za 3 alebo 4 dni. nieje to tak casovo narocny sport aby nemohol byt dlhsie. sak nato aj ten kanal postavili aby sa nanom jazdilo. jedna jazda trva cca 100 sekund tak kludne mohli zdvojnasobit pocet pretekarov.
ked v plavani moze startovat na jednu disciplinu 60 (ak ne viac plavcov) tak preco ne vo vodnom slalome. sak nato je tam kvalifikacia aby sa to pretriedilo.
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Drago napísal:Haha, ja to teda na Klocovu ci Charfreitaga nevidim, ale jasnu medailu (ak psychicky vydrzi) mame u Martiny Hrasnovej v kladive. :)
Okrem tychto troch by sa o medajlu mohol pobit dmitri vaľukevič...
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Hacket napísal:Okrem tychto troch by sa o medajlu mohol pobit dmitri vaľukevič...
ten bude stastny ked postupi do finale :D co pochybujem
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

no..Lucia Klocova nam nepostupila do finale..

ale co ma najviac zaujima, je o 16:30 SELC finale 100m muzi..podla Boltovych vykonov v kvalifikaciach to vidim dost jasne na neho..napr v semifinale sprintoval mozno 60m, ostatok vyklus a neuveritelnych 9,85..navyse 0,1 m/s protivietor... :shock:
bude to dost kvalitne finale a na vitaza tipujem prave Bolta v case pod 9,70 :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

konyk napodobne. Chcem aby vyhral Asafa, ale vidim to na Bolta v SR. Semi bezal neuveritelne. Ja som len rad ze vypadol Gay :D Tesim sa na kvalitne finale
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

super beh :D GRATULUJEM Usian Bolt. Skvely cas 9.69 :shock: . Ale dalo sa to cakat podla toho ako bezal predchadzajuce behy. Dost ma sklamal Asafa :(
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Krasna stovka, skoda ze ten zaver vypustil, mohol byt o dost lepsi cas.
SiS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa SiS »

Tak tá stovka nemala chybu. Keby bol bežal naplno tak by to bol vynikajúci čas. Podľa mňa určite pod 9.65.
On ťaží hlavne zo svojej výšky a tým pádom dlhých nôh a perfektne zvládnutej techniky.
Klobúk dole.
Napísať odpoveď