nechapem len tolko ze napalovat mozem ale iba po strednu rychlost ak je na cd a dvd vysie sa mi neda pritom mam dvd a cd s vysou rychlostou ako mi nero udava mozno je chyba v programe ale len pred 3 dnami mi to zacalo robit mal som totiz Nero 8 dal som to prec a teraz mam Nero 7 a robi to toto co som popisal vyssie
Nero alebo DVD/cd napalovacka problem
Nero alebo DVD/cd napalovacka problem
mam taky problem ked chcem napalit film alebo hocico ine pri vybrati rychlosti mi neukazuje vsetky od minimalnej po max na dvd je od 1-16x rychlost a mne ukazuje v nere 1-8x aj cd je od 16-52 a ukazuje mi 16-24x viac nie poradte mi dakto prosim vas cim to moze byt ci mam nieco s napalovackou alebo ci v nastaveniach nero treba nieco spravit ak to nema byt v tejto sekcii tak sa vopred ospravedlnujem spravcovi proste uz som zufali diky 
nechapem len tolko ze napalovat mozem ale iba po strednu rychlost ak je na cd a dvd vysie sa mi neda pritom mam dvd a cd s vysou rychlostou ako mi nero udava mozno je chyba v programe ale len pred 3 dnami mi to zacalo robit mal som totiz Nero 8 dal som to prec a teraz mam Nero 7 a robi to toto co som popisal vyssie
Islo to s tou 7 ako ma potom som to musel vymazat koly registracke mi zacalo pisat ze nemam legalnu verziu a take veci tak som nahodil 8 nera kamos povedal ze to nebol dobry napad tak som to hodil naspat na tuto verziu 7 co som napisal vysie a od vtedy to robibrm napísal:A už Ti to s touto sedmičkovou verziou Nera fungovalo ako má? Či to fungovalo len s Nero 8?
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
skus pouzit nero clean tool: http://www.nero.com/eng/support-nero7-t ... ities.html
diky za vec ale nezabralo to tak skusim este preinstalovat win XP a potom uvidim ak to nepojde je*em na to aj tak to idem reklamova lebo este mam s tym nootebukom jeden problem ale to je technickykrija napísal:skus pouzit nero clean tool: http://www.nero.com/eng/support-nero7-t ... ities.html