Nero alebo DVD/cd napalovacka problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Sharkyno
Light Expert
Light Expert

Nero alebo DVD/cd napalovacka problem

Príspevok od používateľa Sharkyno »

mam taky problem ked chcem napalit film alebo hocico ine pri vybrati rychlosti mi neukazuje vsetky od minimalnej po max na dvd je od 1-16x rychlost a mne ukazuje v nere 1-8x aj cd je od 16-52 a ukazuje mi 16-24x viac nie poradte mi dakto prosim vas cim to moze byt ci mam nieco s napalovackou alebo ci v nastaveniach nero treba nieco spravit ak to nema byt v tejto sekcii tak sa vopred ospravedlnujem spravcovi proste uz som zufali diky :(

nechapem len tolko ze napalovat mozem ale iba po strednu rychlost ak je na cd a dvd vysie sa mi neda pritom mam dvd a cd s vysou rychlostou ako mi nero udava mozno je chyba v programe ale len pred 3 dnami mi to zacalo robit mal som totiz Nero 8 dal som to prec a teraz mam Nero 7 a robi to toto co som popisal vyssie
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aku mas napalovacku a aky firmware??? Aku presnu verziu mas Nera??? Ake media pouzivas???
Sharkyno
Light Expert
Light Expert

hojko napísal:Aku mas napalovacku a aky firmware??? Aku presnu verziu mas Nera??? Ake media pouzivas???
to na nootebooku HP napalovacka ,nero 7.0.1.4 ale zaujimave je ze ani som vela nenapaloval tuto verziu nera pouzivam uz dlho a nemal som s nou problem teraz pred tyzdnom mi to zacalo robit
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A už Ti to s touto sedmičkovou verziou Nera fungovalo ako má? Či to fungovalo len s Nero 8?
Sharkyno
Light Expert
Light Expert

brm napísal:A už Ti to s touto sedmičkovou verziou Nera fungovalo ako má? Či to fungovalo len s Nero 8?
Islo to s tou 7 ako ma potom som to musel vymazat koly registracke mi zacalo pisat ze nemam legalnu verziu a take veci tak som nahodil 8 nera kamos povedal ze to nebol dobry napad tak som to hodil naspat na tuto verziu 7 co som napisal vysie a od vtedy to robi
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Sharkyno
Light Expert
Light Expert

krija napísal:skus pouzit nero clean tool: http://www.nero.com/eng/support-nero7-t ... ities.html
diky za vec ale nezabralo to tak skusim este preinstalovat win XP a potom uvidim ak to nepojde je*em na to aj tak to idem reklamova lebo este mam s tym nootebukom jeden problem ale to je technicky
Napísať odpoveď