bike kupiť abo poskladať ?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

bike kupiť abo poskladať ?

Príspevok od používateľa Zaxman »

nvm či som to mal dať do športu alebo cestovanie ak hej tak to tam pls modi prehodte no...k veci kcem bike nejaky dirt no do 15 000 zhruba dokažem poskladat fakt vpoho bike aspon premna a je podla mojich predstav ale zas večinou ked si skladate bike dost sa kazy a preto sa kcem spitat či sa neoplati skore bike kupiť v normalnom shope kde budem mat aj zaruku ale skutočnosti to čo dam za ten bike ma hodnotu asi polovice tak nvm čo poviete vy ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked si ho poskladas, tak nemas zaruku na komponenty alebo co???
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pokiaľ vieš, že si to sám neposkladáš, aby Ti to fungovalo na 100%, tak Ti nič iné neostáva iba kúpiť už poskladaný.. ;)
DiBi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DiBi »

preco vlastnorucne skladany by sa mal pokazit ked tie komponenty kupujes nove a mas na ne riadnu zaruku?
Tipujem ze si ho nejdes robit od nuly a kupovat na neho material a zvarat si ram sam dokopy a tak podobne.
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

myslím že ked prídeš do nejakej cyklo predajne a povieš im čo by si tam chcel tak oni by to v pohode urobili myslím že to robia aj u nás v LM vo vitalite je predajna na to a dokonca myslím že aj itoca to robi ale teraz neviem či aj tí
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

ked uz sme pri tom... aky je cenovy rozdiel medzi skladanym a hotovym bicyklom v tej istej vybave? (aspon odhadom)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kupo: čo som ja pozeral unas tak som našiel rozdiel len 3000 ale aj 6-7tisic ale to už pri vyššich cenach no ale premna je aj 3000 dosť ...........no ja si to viem poskladat aj sam to je jasne
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

no neviem zo skladanim moc nemam skusenosti ale viem ze za 15000SK kupis aj poskladany bike.. napr. je to fakt super bike 3 kamosi ho maju sa su s nim spokojny.. tu je: http://velosprint.sk/shop/index.php?mai ... ts_id=8175
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

te ramy od GT sa mi nepačia neni to moj vkus ................a nekcem moc RST
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

ked sa neponahlas, a vies si ho poskladat (alebo si ho vies dat poskladat - vyhodne) a je to vyhodnejsie ako kupovat cely, tak preco nie...
XtremeQTXX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa XtremeQTXX »

je to ako s PC ak to vies dobre poskladat vide ta to lacnejsie
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

moze, nemusi, zalezi na komponentoch, niektore mozu byt lepsie ako by boli na celkom biku, niektore horsie, mozes vsetko kupovat v akciach.. prilis vela faktorov a tak tazko povedat co vychadza lepsie.
MuFF!n0
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MuFF!n0 »

no vo vseobecnosti plati ze "poskladany" bike je drahsi ako normalne "hotovy" bike...vacsinou ludia ktory to myslia vazne s bikovanim si radsej poskladaju bike pretoze si ho dokazu poskladat presne podla svojich potrieb a predstav aj ked zanho zaplatia viacej ako za nejaky model z obchodu...kedze si vyberas pomerne lacny bike tak ti doporucujem si radsej kupit nejaky hotovy model z obchodu...doporucil by som ti nieco od KGB, aj ked je to uz dost tuctovka (aspon tu v BA), tak z tohto lacnejsieho segmentu pre dirt si myslim ze nic moc lepsieho nenajdes alebo este trebars nieco takehoto http://www.kubicasport.eu/produkt/783/Haibike-DRT-PRO/
Napísať odpoveď