nvm či som to mal dať do športu alebo cestovanie ak hej tak to tam pls modi prehodte no...k veci kcem bike nejaky dirt no do 15 000 zhruba dokažem poskladat fakt vpoho bike aspon premna a je podla mojich predstav ale zas večinou ked si skladate bike dost sa kazy a preto sa kcem spitat či sa neoplati skore bike kupiť v normalnom shope kde budem mat aj zaruku ale skutočnosti to čo dam za ten bike ma hodnotu asi polovice tak nvm čo poviete vy ?
preco vlastnorucne skladany by sa mal pokazit ked tie komponenty kupujes nove a mas na ne riadnu zaruku?
Tipujem ze si ho nejdes robit od nuly a kupovat na neho material a zvarat si ram sam dokopy a tak podobne.
myslím že ked prídeš do nejakej cyklo predajne a povieš im čo by si tam chcel tak oni by to v pohode urobili myslím že to robia aj u nás v LM vo vitalite je predajna na to a dokonca myslím že aj itoca to robi ale teraz neviem či aj tí
kupo: čo som ja pozeral unas tak som našiel rozdiel len 3000 ale aj 6-7tisic ale to už pri vyššich cenach no ale premna je aj 3000 dosť ...........no ja si to viem poskladat aj sam to je jasne
no neviem zo skladanim moc nemam skusenosti ale viem ze za 15000SK kupis aj poskladany bike.. napr. je to fakt super bike 3 kamosi ho maju sa su s nim spokojny.. tu je: http://velosprint.sk/shop/index.php?mai ... ts_id=8175
moze, nemusi, zalezi na komponentoch, niektore mozu byt lepsie ako by boli na celkom biku, niektore horsie, mozes vsetko kupovat v akciach.. prilis vela faktorov a tak tazko povedat co vychadza lepsie.
no vo vseobecnosti plati ze "poskladany" bike je drahsi ako normalne "hotovy" bike...vacsinou ludia ktory to myslia vazne s bikovanim si radsej poskladaju bike pretoze si ho dokazu poskladat presne podla svojich potrieb a predstav aj ked zanho zaplatia viacej ako za nejaky model z obchodu...kedze si vyberas pomerne lacny bike tak ti doporucujem si radsej kupit nejaky hotovy model z obchodu...doporucil by som ti nieco od KGB, aj ked je to uz dost tuctovka (aspon tu v BA), tak z tohto lacnejsieho segmentu pre dirt si myslim ze nic moc lepsieho nenajdes alebo este trebars nieco takehoto http://www.kubicasport.eu/produkt/783/Haibike-DRT-PRO/