F.A. Premier league

O športe...
spike97
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Ale nie...to už Grant bude ako Mourinho?ten sa po každom neúspechu vyhováral na iných :roll:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Grant sa s tym jednoducho musi zmierit a nejake vyhovorky mu uz nepomozu, mal strelit viac golov, jeho chyba, ze hrali tak jak hrali.
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

ten vypi* by si mal premyslet co hovori
keby aj united remizoval tak furt by sme boli na 1 mieste.
žid arašid
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

podla mna velmi dobra sezona, na zaciatku zavahania united, vykopnutie Mourinha a skvely start Arsenalu(co viac si clovek mohol priat) :)
united podaval vcelku vyrovnane vykony celu sezonu, muzstvo skvele postavene a ani tych zraneni klucovych hracov nebolo prilis vela. Skvely teamovy vykon podciarknuty 42 golmi Ronalda, titul+lm absolutne zasluzene..
chelski prekvapivo pod Grantom(ktoremu mimochodom zacina preskakovat takmer tak ako Mourinhovi-vid tlacovku pred finale LM, Avram rozpraval absolutne bludy, ale bludy o vajickach, ktore svojho casu vypustal Jose to aj tak neprekonalo)hrala v urcitych fazach aj futbal, Seva spat do talianskej ligy, kde bude excelovat, na premier league nema..
Arsenal-na to, ze pred sezonou a po odchode Henryho odpisovali gunnerov aj ti najvernejsi, ja som im veril, bez vacsich prestupov, s mladuckym kadrom hrali najkrajsi futbal..vsetko sa to podla mna zlomilo v zapase s nestastnym birminghamom, zranenie slusne rozbehnuteho Dudua, penalta za cisty zakrok a strata dvoch bodov..k tomu zranenia sklenenych chlapcov Rosickeho a Van Persieho, zle vykony Eboueho, Bendtnera..a bolo po sezone...
zapas s AC mam stale na HDD a nikto ma nepresvedci, ze to nebol najlepsi vykon anglickeho muzstva proti superovi takej kvality v historii..vdaka chlapci za 90 minut :)
lpool ma netrapi..stevie g je vacsi diver ako drogba s ronaldom dokopy..
potesili ma Villa, Everton a trosku aj W-ham...
budem pocitat dni do zaciatku novej sezony :wink:
kali520
Darca
Darca

http://www.eurofotbal.cz/clanky/avram-g ... cil-55093/

No Grant podla vsetkoho v Chelsea skoncil, som zvedavi na jeho nastupcu, tipujem to na Rijkarda.

//autoeditácia príspevku ( 16 Aug 2008, 15:57 )
No tak dalsi rocnik premier league sa rozbehol a v uvodnom zapase pomerne dost dobrym vykonom a zasluzene Arsenal porazil WBA 1:0 a to aj napriek dost zvlastne zlozenej zalohy.

Aby som povedal svoju predsezonnu prognozu tak vela sa zrejme nezmeni, na vrchu tabulky budu opat muzstva velkej stvorky a myslim si, ze dost vysoko to potiahne Tottenham a Newcastle.

Na vitaza ligy tipujem Chelsea a mozno aj Arsenal, Manchester tento rok nebude az tak dobry a to si myslim aj o Ronaldovi, ak ano tak klobuk dole.

Zostupit by mal jeden z novacikou a mozno aj vsetci traja, tiez moc neverim Fulhamu a Sunderlandu.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Snáď ManU tento rok získa 18. titul a vyrovná sa tak Liverpoolu v počte prvenstiev v najvyššej súťaži...
Ronaldo síce bude chýbať až do októbra, ale do zálohy sa tlačia Nani a Anderson, navyše Scholes a Giggs ešte stále majú čo ukázať...
Taktiež dúfam, že do konca prestupového obdobia ešte príde posila do útoku...
kali520 napísal:Manchester uz ma 17 titulov, ale Liverpool ma zase 18.
Pomýlil som sa, moja chyba, opravené...
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

z dnesnych zapasov ma potesila vyhra arsenalu a samozrejme,prvy gol nasriho za gunners,dufam ze sa im tuto sezonu bude darit 8)
kali520
Darca
Darca

P41NK1LL3R napísal:Snáď ManU tento rok získa 17. titul a vyrovná sa tak Liverpoolu v počte prvenstiev v najvyššej súťaži...
Manchester uz ma 17 titulov, ale Liverpool ma zase 18.

Inak Liverpool vcera nic moc, zapasu by viac pasovala remiza a ked reds budu pokracovat v takychto vykonoch tak to vidim na dalsi rok bez jedinej trofeje.

//autoeditácia príspevku ( 17 Aug 2008, 21:48 )
No dnes Manchester aj ked v oslabedi, zavahal a doma uhral len chabu remizu 1:1 s Newcastlom.

Zapas som sice videl len prvy polcas ale zdal sa mi dost vyrovnany, inak by ma zaujimalo kde boli hraci ako Anderson a Nani, myslim si ze keby oni hrali miesto starnucich a pomalych Giggsa a Scholsa by uhrali lepsi vysledok.

Chelsea naopak suverenne vitazstvo 4:0 a aj hra bola celkom pekna.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

kali520 napísal:inak by ma zaujimalo kde boli hraci ako Anderson a Nani, myslim si ze keby oni hrali miesto starnucich a pomalych Giggsa a Scholsa by uhrali lepsi vysledok.
Nani nemohol hrať kvôli červenej karte z konca minulej sezóny a Anderson hrá za Brazíliu na OH...
kali520
Darca
Darca

No Arsenal dnes podlahol Fulhamu 1:0, ale dalo sa ocakavat s tou improvizovanou zalohou ze vonku nic neuhraju. Napr Denilson pokazil snad vsetko.

Liverpool vyhral dost nezasluzene a aj v druhom zapase bol dost jalovy. Nechapem Benitezove tahy s hracmi ako su Arbeola, Benayoun, Dosena, vsetci traja takmer nic nehrali. A dost slaby bol aj Gerrard. A Alonsove centre ani nehovorim.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

kali520: Videl som asi len poslednych 20min a Fulham dobre branil. Ak sa lopta dostala k Denilsonovi, tak to bol uz koniec akcie. I ked Arsenal mal par dobrych sanci na konci, vzdy to niekde zlyhalo. Mozno keby v.Persie trosku viacej v zavere nahral, resp. nekopal priamo na branku ale radsej centroval, tak by z toho nieco bolo.
Jussi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jussi »

chalani existuje tu nejaka tema o Reale ???? ... neviem najsť a ked tu je tak nechcem zakladať
kali520
Darca
Darca

Jussi napísal:chalani existuje tu nejaka tema o Reale ???? ... neviem najsť a ked tu je tak nechcem zakladať
La Liga:Primera Division
FC BARCELONA - REAL MADRID
Arsenal - Real

A aby bolo nieco k teme, tak dnes to bola celkom nuda, Chelsea od prveho zapasu sa dost herne zemnila ale asi to bolo zapricinene dost bojovnym vykonom Wiganu ktory si minimalne bod zasluzil. Dobre zahral Valencia a Palacios, naopak z Cheslea "ako skoro vzdy" hovno zahral Anelka.

//autoeditácia príspevku ( 05 Sep 2008, 16:24 )
Kevin Keegan rezignoval na post manažera Newcastlu
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

nemôžem tomu uveriť, Liverpool konečne vyhral nad United, a ten chlapík Riera ten má pred sebou žiarivú budúcnosť.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

ManUtd dnes hral ako keby boli myslou nepritomni. Nepresne centre, akcie ktore skoncili skor ako zacali a ak sa aj dostali k nejakemu zakonceniu tak to vacsinou bolo o nicom. Berbatov bol este viditelne nezohraty aj ked ukazal par peknych kusov ale vacsinu zapasu sa mi zdalo ako keby len tak postaval. Najprv vlastny gol (aj ked to nebola az tak Brownova chyba) a ten dalsi Giggs s Vidicom ponukli Lpoolu ako na zlatom podnose. Cakal som od ManU nejake dosebavstupenie pocas celeho zapasu ale okrem svetlej chvilky ked dal Tevez gol po dobrej Dimitarovej prihravke som sa nedockal
kali520
Darca
Darca

Tento zapas pre Man utd nebol jediny v tejto sezone v ktorom boli horsim muzstvom.

Prvy zapas z Newcastlom som sice videl len prvy polcas a ten bol vyrovnany.

S Portsmouthom boli aktivny len kym nedali gol a v superpohary ich hraci Zenitu ubehali.

Ten vlastny gol Browna ide skorej na vrub Van der Sara, keby to nechal Brown to urcite odkopne niekam do bezpecia.

Celkovo podla mna zlyhal aj Fergusson, najma zaradenim Giggsa, ktoreho bolo vidiet len ked nastupil na ihrisko a ked Man utd inkasovali (s vinimkou tej jednej strely co vyslal na Reinovu branu). A tiez nechapame naco ho tam Fergusson este drzi, lebo uz mi tak pripada ze je muzstvu viac na skodu ako k uzitku.

Tak isto neviditelny bol aj Rooney, ktoremu ocividne prava strana zalohy nejak nesedela, ale aj napriek tomu som od neho cakal vacsiu bojovnost a aktivitu ktora je pre neho tipicka.

Z Man utd mozno pochvalit len Ferdinanda ktory naozaj odviedol dobry vykon a obranu drzal ako tak pohromade.

Co sa tyka Liverpoolu, tak po tych prvych troch strasnych zapasoch konecne ukazali ze vedia hrat aj dobry rychly bojovny futbal a to aj bez Gerrarda a Torresa.

Vyborny bol najma Mascherano a Kuyt ktory toho nabehal neuveritelne vela, stale bol na inom konci ihriska a v pohode to stihal (urcite hrac z jednou naj kondickou na svete).
----------------------------------------------------------------------------------
Aby som sa vyjadril aj k zapasom ropnych magnatov tak Manchester city sa javil celkom dobrym dojmom, najma v uvode prveho polcasu, kde celkom dobre zahrali hraci Robinho, SWP a JO, Ireland tiez nebol zly.

Chelsea tiez nehrala zle, ale zapasu by asi viac pasovala remiza.

Co sa tyka este toho Manchester city, tak som zvedavy ake posili prinesu v zimnom prestupovom obdobi, kedze sa odhaduje ze tyto arabsky sejkovia maju 5 nasobne vacsi majetok ako Abramovic.
ssopet
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ssopet »

Bufon , Kaka , C.Ronaldo .....
kali520
Darca
Darca

No dnes Chelsea opat predlzila domacu neporazitelnost na 85 zapasov, aj ked to dlho vyzeralo na vyhru Manchestru.

Chelsea ale bola lepsia, manchester sa po vacsinu zapasu len branil a na par prienikov nic moc neukazal.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

kali520 napísal: --------------------
Co sa tyka este toho Manchester city, tak som zvedavy ake posili prinesu v zimnom prestupovom obdobi, kedze sa odhaduje ze tyto arabsky sejkovia maju 5 nasobne vacsi majetok ako Abramovic.
jak vam vsetkym zavidim Galaxiu, SPORT1 a Primu :) ja vidim tak jeden zapas EPL za dva tyzdne..
ale nie to som chcel..man city moze byt pri dobrom vedeni celkom zaujimavym muzstvom za par rokov..musi sa vsak zmenit politika. transfery musi robit vyhradne manazer a nie vedenie zatial co manazer hra golf.
spekulacie o tom, ze do Mad City pride Fabregas, Tevez, Ronaldo, Cantona a Pele vsak ukazuju to, ze manazer bude opat raz len figurkou.
Mad City ma podla mna velmi dobre muzstvo uz teraz a pri troche stastia moze byt v prvej sestke aj bez vyrazneho posilnenia(mozno brankara by sa oplatilo kupit noveho)
ale aj tak zrnko mudrosti pre tento mesiac ziskava M. Bollock(s) za vyrok o tom, ze Robinho prestupil do Mad city kvoli peniazom, ci uz si pan Bollocks nespomenie preco prestupil on do CSKA Fulhamu???? zeby pre bohatu klubovu historiu a tradiciu Chelski?? :lol:
VICTORIA Concordia CRESCIT

a mimochodom Vela ma najlepsiu lavacku na svete :P

hej a Tottenham to tusim mysli s prienikom do prvej stvorky naozaj vazne :lol:
kali520
Darca
Darca

Key5ers0ze napísal:hej a Tottenham to tusim mysli s prienikom do prvej stvorky naozaj vazne
No naozaj som od nich cakal ovela viac. V minulej sezone mali tiez zly vstup do sezony a dost casto prehravali ale napriek tomu hrali pekny bojovny utocny futbal.

Teraz som ich videl proti Aston Vile a bolo to dost jalove (Berbatov, Keane, Melbranq citelne chybaju). No uvidime ako zahraju v Portsmouthe.
Key5ers0ze napísal:spekulacie o tom, ze do Mad City pride Fabregas, Tevez, Ronaldo, Cantona a Pele vsak ukazuju to, ze manazer bude opat raz len figurkou.
Mad City ma podla mna velmi dobre muzstvo uz teraz a pri troche stastia moze byt v prvej sestke aj bez vyrazneho posilnenia(mozno brankara by sa oplatilo kupit noveho)
Maju uz teraz dobry tym, ci v obrane Richards (jeden z mojich oblubenych obrancov), SWP, Robinho sa dobre risuje, ale obavam sa ze vzhladom na to ze je to Brazilcan tak je to len docasne, Jo ukazal ze je strelec, Ireland podava dobre vykony, a pre zranenia este chybaju napr Benjani, Petrov a Bojinov od ktoreho si ja osobne dost slubujem.

Ale aj napriek tomu si myslim ze ako si spominal maju rezervy na brankarskom poste, ale tam by som vyskusal Kaspera Schmaichela, verim ze pojde v otcovych slapajach a bude z neho kvalitny brankar.

Dalej na krajoch obrany maju znacne rezervy, tam by sa hodil hrac tipu Bosingwi a pod. A tak isto mi tam nejak chyba taky klasicky spielmacher.
Key5ers0ze napísal:a mimochodom Vela ma najlepsiu lavacku na svete
Na margo toho sem hodim zostavu Arsenalu v zapase carling cupu proti Schiefieldu kde zvitazili 6:0, vekovy priemer hracov bol 19 rokov

Lukasz Fabianski (23), Gavin Hoyte (18 ), Alexandre Song (21), Johan Djourou (21), Kieran Gibbs (18 ), Jack Wilshere (16), Aaron Ramsey (17), Mark Randall (18 ), Fran Merida (18 ), Nicklas Bendtner (20), Carlos Vela (19). Ve druhé půli se pak na hřiště podívali Henri Lansbury (17), Jay Simpson (19) a Francis
Key5ers0ze napísal:jak vam vsetkym zavidim Galaxiu, SPORT1 a Primu Smile ja vidim tak jeden zapas EPL za dva tyzdne..
Skus http://myp2p.eu/competition.php?competi ... e=football
Napísať odpoveď