Fúzy predpokladám, že nemá . Ale zbavovanie sa ochlpenia na nohách a výber samotného spôsobu nie je dvakrát vzdialený od myšlienok ženského pohlavia, čiže možno preto vidí do tejto problematiky .
a co tam holis kazdy den? ved to ani nestihne poriadne vyrast ja som so ziletkou pohadany permanentne, niekedy sa oskrabem raz za tyzden, niekedy dva, ale v tomto teple je dva uz fakt humus brutal ked treba tak aj castejsie pod pazuchou tyzdenne
prvý raz som sa oholi l v 16 presne fúzy ako ty.. pak anineviem ako sa to začalo rozrastať fakt si nepamatám.. a ted ked mám 22 to je tak normál.. ani veľa ani málo.. čím častejšie holíš tým rýchlejšie rastie.. v 20 som už nosil koziu bradu
triple: Neni pravda, ze cim castejsie sa holis, tym rychlejsie zarastas. Niekedy cez zimu tu o tom bola uz diskusia, dal som tam tusmi aj odkazy na stranky kde bolo o tom pisane. Je to obycajny blud.
ono to tak vyzera lebo fuzy ked oholime, tak pri koreni su hrubsie a tym padom jak vyrastu hrube, stale zostanu hrube a teda tym padom je ten porast hustejsi..
hojko napísal:triple: Neni pravda, ze cim castejsie sa holis, tym rychlejsie zarastas. Niekedy cez zimu tu o tom bola uz diskusia, dal som tam tusmi aj odkazy na stranky kde bolo o tom pisane. Je to obycajny blud.
blud? ja som si do ted myslel že je to pravda.. a aj sa mi zdá že je to tak.. alebo to bolo tým že brada mi síce rástla ale bolo to tým že som bol starší ak ja som si myslel že to je tým že som to rok holil?
inak do teraz mam miestečko kde vôbec brada nerastie
Ja mam 16 (koncom maja 17) a už asi rok-dva zarastám pri hube. No teraz mi to nejak dost začalo rašiť na lícach pri uchu a pri krku
Ja sa holim raz do tyzdna
A Triple je to blud. Ak sa dlho neholis, chlpy sa ti na koncoch zbrusia a stensia. Po holeni ked rastu tak su take pichlave a tvrde. Niektorym rastu moc rychlo a nestacia sa zbrusit. Cize potom cloveku pripada ako keby boli hustejsie...
Prvy raz som sa oholil,ked som mal 15... A to presnejsie fuzy ma xichte... Postupne sa mi tvorili aj bokombriady a pod... takze teraz sa holi pravidelne kazdy 3-ti den...
Cicicok napísal:A co vravite na farbenie fuzov a brady?
Nechal som sa zarast a teraz by som to rad nafarbil, ale neviem s cim. Kedze farba na vlasy ako som pocul nesmie ist na kozu. Cim teda?
Farbu mam uz vybratu bud uplne ciernu (istota)a, alebo cisto bielu.
to čo je za blbosť ze nesmie isť na kožu a ked si farbiš vlasy tak ti nejde na kožu ?? ide až nato že aby si nevypadal ako debil by sa sa musel asi dosť často farbiť ........ciže dosť financie aj čas a aj to že ked sa často farbiš teda na tvary tak aj tvar ti otmavne teda farbe ostane na kožy ciže budeš vypadať divne aspon myslim za vyskušanie nič nedaš a neboj sa žiadnej rakoviny kože abo tak