-Zarastanie na tvári =)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Baguvix napísal:Dostávam sa k slovu páni :D Nemám dokopy ani 15 a holím sa každý druhý deň :-) komplet,brada,fuzy,bokombrady..zhruba 8h po holeni sa pýšim ostrým strniskom :wink: :) A vôbec mi to neprekáža..sice holenie je nudné,ale má to svoje výhody keď si to tak týždeň nechám vyzerám určite nad 18,takže nemám problém sa dostať k ženám,cegaretám,alkoholu etc :-) nieže by som to zneužíval ale je to tak.

Toto sa tyka tvare :-D na hrudi nezarastam,na bruchu jemne...ďalšie zony nekomentujem :oops: :lol:
lol, chlape... :lol: :D inak kto z nas si tu uz nechal narast na tvari nieco dlhsie? Aspon tak aby to musel rozcesavat? Uz som spominal svoj zazitok s hrebenom co v mojej brade popieral gravitaciu... (teraz nechavam len okolo ust :) )
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

boze bud rad ze nezarastas... mna to otravuje... odmietam sa holit... raz-dva krat do mesiaca si oholim celu hlavu okrem obocia :D
co by som za to dal keby nezarastam... :roll:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

ja som rad ze nezarastam. sak s tym su len problemy. komu sa ce furt holit?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ani neviem preco, som sa k tejto teme dostal, ale tak ci tak, som sa teraz tri tyzdne neholil, dva tyzdne len tak a teraz cez akademicky som uz vobec nemal motivaciu a vyzeralo to haluzne :) .

Musim v lete spravit aspon dvojmesacny experiment...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Ja mám akurát teraz akademický a po týždni neholenia vyzerám ako povedzme ''usilovný študent'' :D Normálne sa holím každý druhý deň a nejaký výraznejší bradový experiment som už dlho nerobil tak teraz sa zo seba teším, ale za chvílu na to začne srať takže to pôjde pekne všetko dole. Vidím to na maturitu
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaonashi »

neholím sa, chcem vyzerať takto :lol:
Prílohy
jesus_brown2.jpg
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

tie témy o holení ma trovhu deprimujú. :) ja mám 14 a fúzy mám a už sa treba holiť :(
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

oholim sa raz za tyzden a bohate staci... nezarastam na tvari prave a vobec mi to nevadi... a vek - 19 - ono to este pride asi
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

v podstate zarastam rychlo... ale nemam az take vyrazn chlpky aby som si mohol robit dake "strihy" takze zatial vsetko ide dolu...
ked sa rano oholim vecer uz citim ze som drsny....
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

mam 24 a zarastam jak pes, hrudnik a brucho je uplny strach a najviac ma sere ze zacina cosi rasit aj na ramenach, hmm a co sa tyka tvare tak klasika, holim sa asi tak raz za 5 dni, inak aj ked mam trup zarasteny ako svina urcite by som sa neholil
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

do roboty som sa musel holit 2x v tyzdni,ale teraz sa holim, len ked sa mi chce alebo mam ist von s babami na ktore chcem urobit dojem
nechal by som si zarast celu bradu, ale na licach mam este nezarastene miesta a vyzera to divne, takze zatial mam len koziu bradu...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Maki napísal:oholim sa raz za tyzden a bohate staci... nezarastam na tvari prave a vobec mi to nevadi... a vek - 19 - ono to este pride asi
nemusi .. budes mat troska fuzikov mozno a mozno to fakt pride

ja si davam budik na mobil kedy sa holit lebo ak by som si nedal tak by som sa na to vykaslal/zabudol
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Ako ste na tom s podpazuším???
Ja sa tam holím,lebo ma to znervoznuje,ked tam niečo mám :lol: (NIE SOM GAY :D )
Zvyčajne 2-krát týždenne,tak isto ako na tvári.

//Ups..nevšimol som si ,že sa to rozoberá v inej téme :oops:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

no ja podpazusim nemam velky porast , teda ani na tvari moc nezarastam a to mam 18 ale zrejme vsetok porast sa sustredil od pasu dole ... hlavne nohy
a rit (z toho miesta moc nadseny niesom) :?
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Takze ja mam 16 rokov a dost ma stve ze zarastam vsade len nie na licach :-D, je to mozno smiesne ale neprijemne, lebo rastu mi hlavne bokombrady a krk a to si musim holit kazdy druhy den a je to dost otravne. A este neprijemnejsie ze mi zarasta brucho, hrud aj chrbat.
Ale tak prirodu neovplyvnim :?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

pocujte je spravny nazor ze kazdy priesvitny chlpok pri holeni a dospievanim zhrubne a stmavne?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

SRneC napísal:pocujte je spravny nazor ze kazdy priesvitny chlpok pri holeni a dospievanim zhrubne a stmavne?
mozne je vsetko
mne cast brady zarasta na blond, rovnako ako hrud. koziu bradu si prestrihavam ale zeby tie blondate tmavli nemozem povedat...
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

jackb napísal:mozne je vsetko
mne cast brady zarasta na blond, rovnako ako hrud. koziu bradu si prestrihavam ale zeby tie blondate tmavli nemozem povedat...
ale holenim tie chlpky posilnujes...mas to aj u zien....ked si zacne holit obocie,tak tam po kazdom holeni vyrastie raz tolko chlpkov a raz take tmave...takze to bude tym.. :)
ps : ja som zalozil tento topic.....mal som len fuzy...teraz uz mam aj koziu bradku :lol: :lol: :lol:
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Ja som citala ze ked sa oholia nohy a potom tie chlpky zase vyrastu tak to nie je preto ze by nejak zosilneli len su orezane tou ziletkou a preto pichaju. Vsak keby nejak posilneli tak by zenam trcali z noh no to by sme vyzerali ako jezkovia

Nechcela som byt OT, prepacte
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

Alofok napísal:Ja som citala ze ked sa oholia nohy a potom tie chlpky zase vyrastu tak to nie je preto ze by nejak zosilneli len su orezane tou ziletkou a preto pichaju. Vsak keby nejak posilneli tak by zenam trcali z noh no to by sme vyzerali ako jezkovia

Nechcela som byt OT, prepacte
a fuzy uz mas? :lol:
Napísať odpoveď