Baguvix napísal:Dostávam sa k slovu páni Nemám dokopy ani 15 a holím sa každý druhý deň komplet,brada,fuzy,bokombrady..zhruba 8h po holeni sa pýšim ostrým strniskom A vôbec mi to neprekáža..sice holenie je nudné,ale má to svoje výhody keď si to tak týždeň nechám vyzerám určite nad 18,takže nemám problém sa dostať k ženám,cegaretám,alkoholu etc nieže by som to zneužíval ale je to tak.
Toto sa tyka tvare na hrudi nezarastam,na bruchu jemne...ďalšie zony nekomentujem
lol, chlape... inak kto z nas si tu uz nechal narast na tvari nieco dlhsie? Aspon tak aby to musel rozcesavat? Uz som spominal svoj zazitok s hrebenom co v mojej brade popieral gravitaciu... (teraz nechavam len okolo ust )
boze bud rad ze nezarastas... mna to otravuje... odmietam sa holit... raz-dva krat do mesiaca si oholim celu hlavu okrem obocia
co by som za to dal keby nezarastam...
Ani neviem preco, som sa k tejto teme dostal, ale tak ci tak, som sa teraz tri tyzdne neholil, dva tyzdne len tak a teraz cez akademicky som uz vobec nemal motivaciu a vyzeralo to haluzne .
Musim v lete spravit aspon dvojmesacny experiment...
Ja mám akurát teraz akademický a po týždni neholenia vyzerám ako povedzme ''usilovný študent'' Normálne sa holím každý druhý deň a nejaký výraznejší bradový experiment som už dlho nerobil tak teraz sa zo seba teším, ale za chvílu na to začne srať takže to pôjde pekne všetko dole. Vidím to na maturitu
v podstate zarastam rychlo... ale nemam az take vyrazn chlpky aby som si mohol robit dake "strihy" takze zatial vsetko ide dolu...
ked sa rano oholim vecer uz citim ze som drsny....
mam 24 a zarastam jak pes, hrudnik a brucho je uplny strach a najviac ma sere ze zacina cosi rasit aj na ramenach, hmm a co sa tyka tvare tak klasika, holim sa asi tak raz za 5 dni, inak aj ked mam trup zarasteny ako svina urcite by som sa neholil
do roboty som sa musel holit 2x v tyzdni,ale teraz sa holim, len ked sa mi chce alebo mam ist von s babami na ktore chcem urobit dojem
nechal by som si zarast celu bradu, ale na licach mam este nezarastene miesta a vyzera to divne, takze zatial mam len koziu bradu...
no ja podpazusim nemam velky porast , teda ani na tvari moc nezarastam a to mam 18 ale zrejme vsetok porast sa sustredil od pasu dole ... hlavne nohy
a rit (z toho miesta moc nadseny niesom)
Takze ja mam 16 rokov a dost ma stve ze zarastam vsade len nie na licach , je to mozno smiesne ale neprijemne, lebo rastu mi hlavne bokombrady a krk a to si musim holit kazdy druhy den a je to dost otravne. A este neprijemnejsie ze mi zarasta brucho, hrud aj chrbat.
Ale tak prirodu neovplyvnim
jackb napísal:mozne je vsetko
mne cast brady zarasta na blond, rovnako ako hrud. koziu bradu si prestrihavam ale zeby tie blondate tmavli nemozem povedat...
ale holenim tie chlpky posilnujes...mas to aj u zien....ked si zacne holit obocie,tak tam po kazdom holeni vyrastie raz tolko chlpkov a raz take tmave...takze to bude tym..
ps : ja som zalozil tento topic.....mal som len fuzy...teraz uz mam aj koziu bradku
Ja som citala ze ked sa oholia nohy a potom tie chlpky zase vyrastu tak to nie je preto ze by nejak zosilneli len su orezane tou ziletkou a preto pichaju. Vsak keby nejak posilneli tak by zenam trcali z noh no to by sme vyzerali ako jezkovia
Alofok napísal:Ja som citala ze ked sa oholia nohy a potom tie chlpky zase vyrastu tak to nie je preto ze by nejak zosilneli len su orezane tou ziletkou a preto pichaju. Vsak keby nejak posilneli tak by zenam trcali z noh no to by sme vyzerali ako jezkovia