UV lapac hmyzu Kosice

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

UV lapac hmyzu Kosice

Príspevok od používateľa Gothar »

Caute, takze zhanam nieco taketo - http://www.slaviaryby.sk/index.php?main ... ts_id=1771
Teda lampu s uv ziarivkou, elektrickym zabijanim hmyzu a do tych 500 Sk. Problem je ten, ze nepoznam ziadnu predajnu v Kosiciach, kde by to mohli mat. Zatial som bol iba Hypermarkete Tesco a tam nemaju...
Nejake tipy? (v NAY som osobne nebol, ale v katalogu nic take nenaslo)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

a preco si to nekupis z tej stranky? zozen nejakeho rybara, ktory nieco potrebuje kupit, aby si nezaplatit viac za postovne ako za samotnu lampu a mas to.

inac by som sa poobzeral po nejakych domacich potrebach, alebo drogeriach (neajkych kvalitnejsich)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ved prave, ze eshop je pri tej cene nevyhodny. A chcelo by to aspon nejaky obchod s rybarskymi potrebami, ale poznam iba jeden a to je len taky mensi, no prinajhorsom to skusim tam, len som dufal, ze tu najdem niekoho, kto vie naisto, kde to maju.
//jj, to si cenim, bydlisko som si hned vsimol :)
nejakymarko
Addict
Addict

ked sa pozries na moje bydlisko zistis ze s takym to tovarom v KE nemam ani sajnu. Ja som napisal ako by som sa to snazil riesit ja...popripade este nejake obchody so svietidlami alebo elektro...netusim :?
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jasan21 »

:D sice to akoze omraci hmyz no nie stale zabije mal som to cudo doma a nikdy viac...vies ono to pritahuje hmyz z okolia...ked mas otvorene okno tak mas viac havede v izbe ako naokolo...a ked som siel vysypat ten suflik ktory je naspodu toho lapaca tak mi z toho vyletel komar...myslel som ze ma urve...
uz ked to kupis tak maj zatvorene okno a dost to taha oci aspon mne to vadilo...
na akom sidlisku byvas? ja som mal z tesca alebo carrefouru...ale pri TUKE mas jedno rybarstvo tam zvyknem chodit nakupovat myslim ze aj objednaju ak chces...alebo polovnicke potreby ak mas zaujem sa priamo spytaj nezvyknu byt pasivny ohladom toho no zalohu das tam aj ked 500sk ...nevem neje to velka polozka myslim
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

GothaR.. takúto vec hľadať v Tescu.. ehm.. :D

..v prvom rade by som to hľadal v Baumaxe alebo Hornbachu..
Gothar
Moderátor
Moderátor

brm napísal:GothaR.. takúto vec hľadať v Tescu.. ehm.. :D

..v prvom rade by som to hľadal v Baumaxe alebo Hornbachu..
No ja som prave taketo zuajimavosti vacsinou v Tescu nasiel, sice za vyssiu cenu, ale nemusel som to takto zhanat :)
jasan21: je logicke, ze to pritahuje aj hmyz zvonku :)
Ale mneide o to, ze ked vecer otvorim okno, tak mi tu toho nalieta dost vela a pred spanim musim vsetko vyzabijat, takyto lapac by to vyriesil :)
Inak nebyvam priamo v KE, ale nie je problem dost hocikam v KE.
PS: podobny lapac mali v marci aj v Hypernove (podla letaku na webe), ale to bol iba taky nekvalitny s obycajnou ziarovkou a nie skutocnou UV ziarivkou, asi najprv skusim ten Baumax/Hornbach
brm
Darca
Darca

Gothar.. riešením by mohla byť aj sieťka na okno. ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

brm napísal:Gothar.. riešením by mohla byť aj sieťka na okno. ;)
To je pravda, ale musel by som ju dat niekomu spravit, lebo ja som v takychto veciach nedosledny a je celkom mozne, ze by hmyz cez moju konstrukciu presiel :) A UV lapac by sa dal vyuzit aj pri grilovani a tak...
nejakymarko
Addict
Addict

eset ma napad ze kupovat to teraz na konci leta ja uz skoro zbytocne..a mozno sa to objavi v nejakych vypredajovych letakoch na jesen, ked to uz nebude mat vyuzitie, tak si to kupis rok do predu
brm
Darca
Darca

Tak to hej.. pak napíš skúsenosti, až zoženieš, či to má naozaj taký dobrý účinok.. možno by som aj ja zobral na záhradu (teraz po tých povodniach je mrte komárov.. človek sa ide poškrabať za uchom a popritom zabije troch komárov..)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Skolacik napísal:eset ma napad ze kupovat to teraz na konci leta ja uz skoro zbytocne..a mozno sa to objavi v nejakych vypredajovych letakoch na jesen, ked to uz nebude mat vyuzitie, tak si to kupis rok do predu
To mi tiez napadlo, ale teraz ma bude cakat niekolko grilovaciek a po tom, co som zazil pri grilovani minuly tyzden (nieco ako spominal brm) som sa rozhodol, ze sa to nesmie opakovat :)
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jasan21 »

nezapinaj ho vonku v tvojej blizkosti :D ver mi :D
unas fungoval pol hodinu hned sme ho preniesli dalej odnas....bol nad stolom a v poharoch sme mali speceny hmyz...daj ho co najdalej od seba zober si par dni pred opekackou kazde rano B-komplex forte a kup si dobry repelent...off je relativne funkcny ale len cca 30 minut potom vyprcha...obycyjny repelent ktory smrdi ako ruska vonavka je dobry ten drzi 2-3 hodinky ale potom sa musis sprchnut lebo je trosku lepkavy ako cukor....no moj recept ked nechces investovat :) SLNECNICOVY OLEJ....
nepytaj sa ako som k tomu dosiel ale zarucene funguje....som bol natrety VENUSOM konkretne :) trochu hrubsia vrstva a ani ma nestiplo a to som z tych ze ked je kilometer okolo mna komar namna sadne...mam sladku krv...
(ked som sa tym olejom natieral som sa citil trapne) ale chvilke ma nasledovali dalsi :) a anozaj fungovalo to na kazdom
Gothar
Moderátor
Moderátor

OFF si pamatam, na zaciatku ulava a potom znova utoky :) ALe ten olej asi vyskusam, ked bude najhorsie.
btw co ste od toho cakali, ked ste to dali nad stol? :D Ved je jasne, ze ta lampa taha hmyz k sebe...
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

v LM je rybársky obchod a takýchto somarín tam je plno stačí len prísť a vybrať si predajňa sa volá ESOX
Gothar
Moderátor
Moderátor

Matej18 napísal:v LM je rybársky obchod a takýchto somarín tam je plno stačí len prísť a vybrať si predajňa sa volá ESOX
Lenze LM je daleko, ale aspon mam dalsie voditko, tak skusim vypatrat nejake rybarske obchody v centre KE.

//autoeditácia príspevku ( 27 Aug 2008, 23:23 )
Tak nakoniec som to nasiel v Baumaxe, udajne to maju aj v Horbachu.
V Baumaxe maju 10W za 970 Sk a potom este vacsie za 2000 a 3000 Sk.
Napísať odpoveď