UV lapac hmyzu Kosice
UV lapac hmyzu Kosice
Caute, takze zhanam nieco taketo - http://www.slaviaryby.sk/index.php?main ... ts_id=1771
Teda lampu s uv ziarivkou, elektrickym zabijanim hmyzu a do tych 500 Sk. Problem je ten, ze nepoznam ziadnu predajnu v Kosiciach, kde by to mohli mat. Zatial som bol iba Hypermarkete Tesco a tam nemaju...
Nejake tipy? (v NAY som osobne nebol, ale v katalogu nic take nenaslo)
Teda lampu s uv ziarivkou, elektrickym zabijanim hmyzu a do tych 500 Sk. Problem je ten, ze nepoznam ziadnu predajnu v Kosiciach, kde by to mohli mat. Zatial som bol iba Hypermarkete Tesco a tam nemaju...
Nejake tipy? (v NAY som osobne nebol, ale v katalogu nic take nenaslo)
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict
-
jasan21
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
uz ked to kupis tak maj zatvorene okno a dost to taha oci aspon mne to vadilo...
na akom sidlisku byvas? ja som mal z tesca alebo carrefouru...ale pri TUKE mas jedno rybarstvo tam zvyknem chodit nakupovat myslim ze aj objednaju ak chces...alebo polovnicke potreby ak mas zaujem sa priamo spytaj nezvyknu byt pasivny ohladom toho no zalohu das tam aj ked 500sk ...nevem neje to velka polozka myslim
No ja som prave taketo zuajimavosti vacsinou v Tescu nasiel, sice za vyssiu cenu, ale nemusel som to takto zhanatbrm napísal:GothaR.. takúto vec hľadať v Tescu.. ehm..
..v prvom rade by som to hľadal v Baumaxe alebo Hornbachu..
jasan21: je logicke, ze to pritahuje aj hmyz zvonku
Ale mneide o to, ze ked vecer otvorim okno, tak mi tu toho nalieta dost vela a pred spanim musim vsetko vyzabijat, takyto lapac by to vyriesil
Inak nebyvam priamo v KE, ale nie je problem dost hocikam v KE.
PS: podobny lapac mali v marci aj v Hypernove (podla letaku na webe), ale to bol iba taky nekvalitny s obycajnou ziarovkou a nie skutocnou UV ziarivkou, asi najprv skusim ten Baumax/Hornbach
-
nejakymarko
Addict
To mi tiez napadlo, ale teraz ma bude cakat niekolko grilovaciek a po tom, co som zazil pri grilovani minuly tyzden (nieco ako spominal brm) som sa rozhodol, ze sa to nesmie opakovatSkolacik napísal:eset ma napad ze kupovat to teraz na konci leta ja uz skoro zbytocne..a mozno sa to objavi v nejakych vypredajovych letakoch na jesen, ked to uz nebude mat vyuzitie, tak si to kupis rok do predu
-
jasan21
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
nezapinaj ho vonku v tvojej blizkosti
ver mi 
unas fungoval pol hodinu hned sme ho preniesli dalej odnas....bol nad stolom a v poharoch sme mali speceny hmyz...daj ho co najdalej od seba zober si par dni pred opekackou kazde rano B-komplex forte a kup si dobry repelent...off je relativne funkcny ale len cca 30 minut potom vyprcha...obycyjny repelent ktory smrdi ako ruska vonavka je dobry ten drzi 2-3 hodinky ale potom sa musis sprchnut lebo je trosku lepkavy ako cukor....no moj recept ked nechces investovat
SLNECNICOVY OLEJ....
nepytaj sa ako som k tomu dosiel ale zarucene funguje....som bol natrety VENUSOM konkretne
trochu hrubsia vrstva a ani ma nestiplo a to som z tych ze ked je kilometer okolo mna komar namna sadne...mam sladku krv...
(ked som sa tym olejom natieral som sa citil trapne) ale chvilke ma nasledovali dalsi
a anozaj fungovalo to na kazdom
unas fungoval pol hodinu hned sme ho preniesli dalej odnas....bol nad stolom a v poharoch sme mali speceny hmyz...daj ho co najdalej od seba zober si par dni pred opekackou kazde rano B-komplex forte a kup si dobry repelent...off je relativne funkcny ale len cca 30 minut potom vyprcha...obycyjny repelent ktory smrdi ako ruska vonavka je dobry ten drzi 2-3 hodinky ale potom sa musis sprchnut lebo je trosku lepkavy ako cukor....no moj recept ked nechces investovat
nepytaj sa ako som k tomu dosiel ale zarucene funguje....som bol natrety VENUSOM konkretne
(ked som sa tym olejom natieral som sa citil trapne) ale chvilke ma nasledovali dalsi
Lenze LM je daleko, ale aspon mam dalsie voditko, tak skusim vypatrat nejake rybarske obchody v centre KE.Matej18 napísal:v LM je rybársky obchod a takýchto somarín tam je plno stačí len prísť a vybrať si predajňa sa volá ESOX
//autoeditácia príspevku ( 27 Aug 2008, 23:23 )
Tak nakoniec som to nasiel v Baumaxe, udajne to maju aj v Horbachu.
V Baumaxe maju 10W za 970 Sk a potom este vacsie za 2000 a 3000 Sk.