Kurierske sluzby ,1trieda posta

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
hatamrc
Light Professional
Light Professional

Kurierske sluzby ,1trieda posta

Príspevok od používateľa hatamrc »

Zdravim Vas...
chcel by som vediet ako dopravit zasielku(ktoru chcem aby sa jej nic nestalo =notebook) zo zvolena do nitry.Aku sluzbu,mi odporucate???
-neviem zatial o ziadnej kurierskej sluzbe ani o cenach ,viete mi nieco odporucit ???
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

UPS, DHL, EMS, kurierom..

podla mna by stacial prva trieda cez slovensku postu a poriadne zabalit notebook
t.j. notebook dat do original krabice, do vacsej krabice dat papier, aby to bolo pruzne alebo nejaku napln do vacsej krabice, aby mensia krabice s notebookom pekne do toho sadla a notebook bude v pohode doruceny (este oznacit ako krehke a po probleme)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nech to posles cez hocico, bez bublinkovej folie by som to neposielal. kamarati robia v DPD a videl som fotky ako vyzeraju dorucene baliky :roll: vezie LCD TV nalezato a na krabicu mu padne elektron :lol:
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

nj slovenska posta bude asi naj lebo mas to bez problemov len to zabalis hodis na postu a uzaj to ide prec.. a myslim ze je to aj najlacnejsi sposob prepravy...

//autoeditácia príspevku ( 18 Aug 2008, 16:49 )
Kibo napísal:nech to posles cez hocico, bez bublinkovej folie by som to neposielal. kamarati robia v DPD a videl som fotky ako vyzeraju dorucene baliky :roll: vezie LCD TV nalezato a na krabicu mu padne elektron :lol:
no otec robi v zasielkovej sluzbe a chodim s nim takze viem ako sa tieto zasielky vozia tam zakial nemas plne auto a to tak ze skoro nezavres ani zadne dvere tak ta ani nepustia prec :D viem tam to nosia napchate ako sa len da...
hatamrc
Light Professional
Light Professional

tak ale oni rucia za zasielku asi nie ???........a kolko odhadovane moze stat posta cez slov. postu,samozrejme to pripoistit a oznacit ako krehky predmet,nepotrebujem aby mi prisli dva kusy
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

zalezi od vahy, do tych 150 by si sa mal zmestit, tazko povedat
ja som platil 37sk ked som posielal mobil z vychodu na zapad..(bez poistenia a pod.)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no ja myslim ze okolo 150 - 200SK mozes ratat za mobil som platit 100SK..a book je teda vecsi ako mobil...
hatamrc
Light Professional
Light Professional

takze to nie je take drahe ako som si myslel,mate niekto skusenosti s tymto sposobom cez postu ,za kolko to pride a tak ........poistenie je do 1000sk ak som spravne cital a ked ma balik hodnotu napr 5000 a poskodi sa tak potom co spravia ......ja by som to chcel poslat tou prvou triedou,pripoistit + oznacit ako krehke a posielajucemu povedat nech riadne zabali ine asi nic nemozem spravit .potom uz len kurierom ,aj tu mi viete odporucit nejaku konkretnu firmu ,alebo to teda budem riesit postou>???
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

hatamrc napísal:takze to nie je take drahe ako som si myslel,mate niekto skusenosti s tymto sposobom cez postu ,za kolko to pride a tak ........poistenie je do 1000sk ak som spravne cital a ked ma balik hodnotu napr 5000 a poskodi sa tak potom co spravia ......ja by som to chcel poslat tou prvou triedou,pripoistit + oznacit ako krehke a posielajucemu povedat nech riadne zabali ine asi nic nemozem spravit .potom uz len kurierom ,aj tu mi viete odporucit nejaku konkretnu firmu ,alebo to teda budem riesit postou>???
pocuj postou sa to da uplne lahko a v poho dorucit do 3 dni to mas doma najneskor do 4... a kurierskou sluzbou zo zvolena do nitra by ta to vislo asi 179SK.. takze lenze myslim ze postou to je lepsie ako kurierskou sluzbou..
hatamrc
Light Professional
Light Professional

no nejde mi o prachy ale o to v akom stave to pride a za aky cas ..aby som si tyzden neobhryzal nechty ci to pride a ako to pride

edit : este jedna vec robi slov. posta take ze donaska do domu ,lebo kurier mi to prinesie az pred dvere ,cez postu mi asi pride len ze mam zasielku a mam si ist vyzdvihnut ako dobierka nie?
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

hatamrc napísal:no nejde mi o prachy ale o to v akom stave to pride a za aky cas ..aby som si tyzden neobhryzal nechty ci to pride a ako to pride

edit : este jedna vec robi slov. posta take ze donaska do domu ,lebo kurier mi to prinesie az pred dvere ,cez postu mi asi pride len ze mam zasielku a mam si ist vyzdvihnut ako dobierka nie?
nie aj slovenska posta ma svoje auta na ktorej tieto baliky roznasa tak je to tak ze pride k tbee domov kurier prinesie ti balik ak si dom a tak ho prevezmes a mas doma NB a ak si neni doma tak ony to vratia na postu ktora je v tvojom meste a do schranky ti vlozia papierkik ze to mas na poste a mas si to vyzdvihnut do 7 dni a ked si to nevyzdvihens vratia to odosielatelovi... takze takto to chodi.. a myslim ze slovenskou postou to budes mat najbezpecnejsie aj nejlepsie..
hatamrc
Light Professional
Light Professional

dakujem ti pekne ,mas to u mna ...fakt velke vdaka ...dufam ze vsetko prebehne tak ako ma ,a zasielke sa nic nestane .....este raz dakujem
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

hatamrc napísal:dakujem ti pekne ,mas to u mna ...fakt velke vdaka ...dufam ze vsetko prebehne tak ako ma ,a zasielke sa nic nestane .....este raz dakujem
nemas zac rad som pomohol... pozri ked to ten odosielatel dobre zabali tak ako tu bolo pisane najlepsie by bolo keby da bublinkovu vypln medzi notebookovu krabicu a druhu krabic a este nejake papiere aby sa ta notebookova krabica nemohla porusit a notebooku nic stat.. ked to tak zabali a potom tu vrchnu krabicu do papiera a napise ze krehke a tak tak myslim ze nic sa tomu nemoze stat a pride ti to v poriadu do 3 - 4 dni... myslim ze sa nemas coho bat...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

PRVOU TRIEDOU TO JE DORUCENE NA DRUHY DEN!
hatamrc
Light Professional
Light Professional

ok dakujem aj tebe ,uvidim teda ci to pride za den ci dva ci tri ...len aby prislo v poriadku
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

neni zac, keby mu to neprislo na druhy den, mozes sa stazovat na poste a oni ti vratia peniaze ;) posli to rano o siedmej a poobede to bude mat :)
hatamrc
Light Professional
Light Professional

ne je to tak ze ja chcem aby mne poslal a rozmyslam ako to bude najlepsie ,kedze nechceme aby sa zasielka poskodila ,ale spravime to tou postou a dufam ze mi to prinesu domof
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

domov ti to neprinesu, ked to posles prvou triedou, tak na druhy den ti pride oznamenie o zasielke, domov ti to nedonesie nikto
domov to dostanes, iba keby to bolo kurierom :wink:
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

DeFeAt napísal:domov ti to neprinesu, ked to posles prvou triedou, tak na druhy den ti pride oznamenie o zasielke, domov ti to nedonesie nikto
domov to dostanes, iba keby to bolo kurierom :wink:
nie nie mne to vyzdy doniesla slovenska posta domov az pred branu a to uz asi tak 4 krat mam s tim skusenosti..
Napísať odpoveď