ozvena v skype

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lyla
Amateur
Amateur

ozvena v skype

Príspevok od používateľa lyla »

ked volam cez skype, mam v sluchatkach svoju ozvenu, dost silnu.. raz som s tym uz mala problem, ale nepamatam si v com to bolo, tak ako to mam odstrani??
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Najpravdepodobnejsie je to tym, ze druha strana ma zvuk cez reproduktory, najlepsie je preto telefonovat s pouzitim sluchadiel alebo znizit hlasitost reproduktorov.
frajo102
Expert
Expert

Príspevok od používateľa frajo102 »

No ja zasa cez skype telefonujem cez repraky uplne v poho..... no to je jedno tu su riesenia.... takze driha strana ma mozno zvuk totalne nahlas alebo ma mirkofon pri reprakoch......
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

niektore zvukove ovladace maju moznost filtracie tejto ozveny, tak sa skus pozriet v nastaveniach. pri hodinach by si mohol mat nejaku tu ikonku na to. Alebo ten druhy clovek ked ty pocujes sam seba.

napr ja mam notebook asus realtek a v realtek HD audio manager je v tame microphone moznost acoustic echo cancellation.
Gothar
Moderátor
Moderátor

caesar1987 napísal:niektore zvukove ovladace maju moznost filtracie tejto ozveny, tak sa skus pozriet v nastaveniach. pri hodinach by si mohol mat nejaku tu ikonku na to. Alebo ten druhy clovek ked ty pocujes sam seba.

napr ja mam notebook asus realtek a v realtek HD audio manager je v tame microphone moznost acoustic echo cancellation.
Ale toto funguje iba ked nahravas sam seba, v pripade skype je ten, ze od druhej strany pocujes svoj hlas, co je sposobene oneskorenim pri prenose udajov. (tvoj mikrofon->reproduktory volaneho->mikrofon volaneho->tvoje reproduktory) Skype to do urcitej miery potlaca, preto to pri nizsej hlasitosti a dobrom rozmiestneni reproduktorov (nesmeruju priamo na mikrofon) skoro ani nepocut.
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tak neviem u mna to dokaze pekne odfiltrovat napriklad aj hudbu ktoru si pustim... mozno to je tym audio managerom..
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Skús si dať ovládanie hlasitosti a tam daj Mikrofón a Stlmiť, či sa ešte budeš počuť.
lyla
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lyla »

hej, skusala som stlmit mikrofon a aj tak som pocula ozvenu a na druhej strane mi nerozumeli skoro vobec..
Gothar
Moderátor
Moderátor

lyla napísal:hej, skusala som stlmit mikrofon a aj tak som pocula ozvenu a na druhej strane mi nerozumeli skoro vobec..
Ale druha strana ma reproduktory alebo sluchadla? Ked bude mat sluchadla, tak potom sa mozme dalej bavit :)
Alebo z druhej strany: ked iba tak rozpravas do mikrofonu, pocujes sa v sluchadlach?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

lyla napísal:hej, skusala som stlmit mikrofon a aj tak som pocula ozvenu a na druhej strane mi nerozumeli skoro vobec..
Robí ti to z každým ? Alebo iba s jednou osobou, je totižto dosť možná, že má reproduktory a mikrofón položený priamo pri nich. Alebo je to niečo iné, mne sa stala taká vec, že ak ja som vo windowse spustil mp3, a zvuk nastavil na 100% mne to hučalo, ale druhá strana to nepočula, no ale ako náhle som zapal cs + mp3, už to počul ten na druhej strane zo 100% hlasitosťou.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

stiste si repraky
fetaaak
Novice
Novice

Re: ozvena v skype

Príspevok od používateľa fetaaak »

GIGABITE a ako si vyriesil tento problem? alebo poradte niekto iny? mam ten isty problem co o 2prispevky vyssie napisal GIGABITE...ked som vo wine mam pustenu mp3 a rozpravam na vt/ts tak na druhej strane pocuju len mna... ked spustim cs ... ci uz s mp3 alebo bez je pocut ozvenu ci uz ked strielam alebo pocuvam mp3....skusal som v realtek hd eliminace akusticke ozveny no nepomohlo.. diky za radi..
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

pouzivaj pri hrani cs sluchadla. :)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Nevyriešil som to nijak, kúpil som novú zostavu :D Teda dúfam, že hráš so slúchadlami :wink: Ono sa to odvíja od tvojej Zvukovej karty a slúchadiel, mikrofónu a ani sám boh nevie od čoho všetkého..
Napísať odpoveď