neprijemne mp3

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Hm, takych este bude. Si k nej sadni nie? :) nech sa na teba pozret..uvidis ako zareaguje.
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

ONEEEEEEEEEEEE ! vsak ked si kupuje listok, tak sluchatka ma dole na sto percent. netreba ju pustit k tomu aby si ich nasadila
...inak to je dake divne dievca ked aj spava s mp3 ..normalny clovek si ju niekedy zabudne, no ona ju nosi ako maternicu vzdy a vsade
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

akoze ani sa necudujem, v dnesnej dobe clovek ked cestuje busom tak dookola maju vsetci zastrcene sluchatka v usiach, ..stari, mladi..niekedy mam pocit ze som sama co nic nepocuva ( asi preto ze som svoje pokazila :D) no kazdopadne si myslim ze to je zabijak konverzacie ked niekto cumi von z okna a pocuva svoju hudbu....:P
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

mozno to pocuva aj preto aby sa nemusela v autobuse s nikym rozpravat...ja by som jej sluchatko nevytahovala...
SRneC
Addict
Addict

neverim ze tak namyslene dievca chodi po zemeguli

//tak ked vravis tak diki boze za stredne slovensko
midnight_man
Guru
Guru

SRneC napísal:neverim ze tak namyslene dievca chodi po zemeguli
:D Na case, aby si zacal... A to si este nebol u nas ;)
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Ked uz sme pri tom papieri a pere, ci mobile s napisanou spravou, preco ju neoslovis s napadom, ze robis nejaku anketu ?!? Vezmi si zosit, postav sa pred nu, a vypytuj sa jej nieco ... + si to zapisuj :lol: [napr. meno, co pocuva, co ma rada a nakoniec ju pozvi na kavicku ]
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

SRneC napísal:neverim ze tak namyslene dievca chodi po zemeguli

//tak ked vravis tak diki boze za stredne slovensko
To, že sa nechce s nikým rozprávať neznamená, že je namyslená. Možno ráno len nemá náladu sa niekým rozprávať, možno je trocha viac introvertná alebo len kvôli tomu, že sa nechce rozprávať niektorými príliš otravnými ľuďmi...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Eritrea napísal:akoze ani sa necudujem, v dnesnej dobe clovek ked cestuje busom tak dookola maju vsetci zastrcene sluchatka v usiach, ..stari, mladi..niekedy mam pocit ze som sama co nic nepocuva ( asi preto ze som svoje pokazila :D) no kazdopadne si myslim ze to je zabijak konverzacie ked niekto cumi von z okna a pocuva svoju hudbu....:P
No ja si zas neviem predstavit, ze to vsetci vypnu a kazdy zacne debatovat so svojim susedom. Cim plnsi autobus a dlhsia trasa, tym lepsie. A na zaver si vsetci vymenia telefonne cisla :smt046
A taky pohlad z okna, napr.na strednom slovensku - naadhera. Aspon pre mna.
Trochu od temy, ale nedalo mi to
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tommyno »

proste hej daj napapieriku tvoje icq a isto ti napise ja som to tak spravil a dokonca nemala pc a net a zariadilasito a napisala mi;)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

aj keby to bola brutálna jebačka a dala by mi papierik s icq číslom, tak by som na ňu asi pozeral ako na debila.

Však mám aj jazyk a keď už chcem niečo podniknúť, tak sa ozvem. Dokonca aj krava dokáže zabučať keď niečo chce :roll: omg tie vaše mobily a icq kktiny
midnight_man
Guru
Guru

pinco napísal:aj keby to bola brutálna jebačka a dala by mi papierik s icq číslom, tak by som na ňu asi pozeral ako na debila.

Však mám aj jazyk a keď už chcem niečo podniknúť, tak sa ozvem. Dokonca aj krava dokáže zabučať keď niečo chce :roll: omg tie vaše mobily a icq kktiny
Plne s pincom Suhlasim.
SRneC
Addict
Addict

Sagittarius napísal:To, že sa nechce s nikým rozprávať neznamená, že je namyslená. Možno ráno len nemá náladu sa niekým rozprávať, možno je trocha viac introvertná alebo len kvôli tomu, že sa nechce rozprávať niektorými príliš otravnými ľuďmi...
s takouto teoriou by mala mp3 na usiach 1-2 krat do tyzdna v zlej nalade ...hovorim ak si dava mp3 aby ju nikto neoslovil je drblá (a namyslena) ...ale podla mna by jej vobec nevadilo keby ju niekto oslovil
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

WTF?? dava si mp3 aby sa nemusela rozpravat s ludmi? to co je? kolkokrat vas v zivote oslovil neznamy clovek a zacal sa s vami rozpravat? ved to sa bezne nerobi. hlavne uz teraz nie ked sa kazdy stara o seba... to kvoli tomu urcite nebude. proste aby sa nenudila, tak pocuva.. ved to je normalne... a urcite keby uvidela, ze jej chces nieco povedat, tak si aspon jedno zlozi.. robite z toho zbytocne vedu..
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterX »

tereza napísal:WTF?? dava si mp3 aby sa nemusela rozpravat s ludmi? to co je? kolkokrat vas v zivote oslovil neznamy clovek a zacal sa s vami rozpravat? ved to sa bezne nerobi. hlavne uz teraz nie ked sa kazdy stara o seba... to kvoli tomu urcite nebude. proste aby sa nenudila, tak pocuva.. ved to je normalne... a urcite keby uvidela, ze jej chces nieco povedat, tak si aspon jedno zlozi.. robite z toho zbytocne vedu..
..JJ je to presne ako vravis urcite je lepsie(teda podla mna) v buse pocuvat hudbu ako pozerat von oknom len tak, clovek sa aspon nenudi.

..NO a k problemu, cakanim nic nevyriesis, tak nieco skus a daj vediet ze ako si dopadol.(ako prezeram tuto temu mas tu mnoho sposobov :D )
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

SRneC napísal:zobral by som si nejaky papier a pero a napisal by som AHOJ a podal jej to ...myslim ze budes mat v jej ociach kolonku ORIGINALNY a ak niesi kyklop tak ju mozes aj zbalit :) skus to sadni si k nej a pis!
mne sa táto varianta najviac páči.. napíš si hned pár papierikov .. také kartičky.. prvá ahoj.. na to hned vytiahneš druhú z nejakou otázkou a podaj jej pero nech ti napíše.. jo je to originálne a vtipné podla mna.. ja by som to skúsil už pre tu fun
midnight_man
Guru
Guru

triple, no sranda to bdue zarucena to si pis...otazne je ci aj pre neho.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

triple napísal:mne sa táto varianta najviac páči.. napíš si hned pár papierikov .. také kartičky.. prvá ahoj.. na to hned vytiahneš druhú z nejakou otázkou a podaj jej pero nech ti napíše.. jo je to originálne a vtipné podla mna.. ja by som to skúsil už pre tu fun
nepovies mi ako bude piisat v autobuse ? :D pokial nebude sediet ? :D
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

ked uz FAAAAAAKT nebudes vediet ako na to, tak si k nej proste sadni a nic. Druhy den si k nej sadni a proste nic, treti den a nic, a stale a stale, aj ked bude prazdny autobus, a HAAADAM JEJ DOPNE A..... (da si to dole)
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

co z toho robite taku vedu :roll: normalne k nej prid a prihovor sa jej a uvidi ze nieco rozpravas tak si da tie sluchatka dole. a podla mna tu mp3 nema ani tak nahlas pustenu, aby ta nepocula.s tymi papieriky je to riadna somarina(aspon podla mna).
Napísať odpoveď