Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
no ked mas bota tak ho niektori nechavaju cely den zapnuty (to je rozdiel afkovat sam ze sa postavis k bunkru a akoze branis a skocis si po jedlo vysrat sa... a afkovat s botom ...._a za taky AV vikend ti takyto bot nafarmi cez 40k honoru a gm ta nacape tak ze ta proste niekto reportne ze asi mas bota a gm v podstate ide s tebou kecat a tusim ze v tedy ta bot odloguje a to znamena ze mas bota ja neviem ako presne to funguje nikdy som to nepouzival a tak som sa o to nezaujimal
pises ze len koli afkovaniu a bla bla ...
a blizzard uz avizoval ze takychto ludi bude trestat
ty hovoris ze len za afkovanie , no dobre ale si vezmi ze zeleny hrdina si zapne bota a za tyzden ma full epiq pvp gear ako ci je to fer voci druhym + ked idem trebars avcko zacne sa pozriem takych 15 ludi v jaskyni len stoji tak pekne krasne kazdemu dam report afk zeby nemali honor
pises ze len koli afkovaniu a bla bla ...
a blizzard uz avizoval ze takychto ludi bude trestat
ty hovoris ze len za afkovanie , no dobre ale si vezmi ze zeleny hrdina si zapne bota a za tyzden ma full epiq pvp gear ako ci je to fer voci druhym + ked idem trebars avcko zacne sa pozriem takych 15 ludi v jaskyni len stoji tak pekne krasne kazdemu dam report afk zeby nemali honor
-
Mrk
Professional
jasne je to nespavodlive, ale ten autoclicker nieje bot, proste jednoducha aplikacia ktora klika v urcitych intervaloch na urcite miesto, no a ked sa odloguje tiez si myslim, ze to nemaju ako dokazat, i ked blizzard je pan a moze vsetko 
lebo ja si tiez obcas rad pustim toho autoclickera
lebo to AV je hrozna nuda, do ostatnych to nepouzivam, ale ked mam ist sam AV tak nic ine mi neostava... 
lebo ja si tiez obcas rad pustim toho autoclickera
chlapci ako mam kurna sundat ako war(spec fury) 54 lvl priesta/maga 58-60. By som potreboval nejaku ability ako silence. Lebo ci som v tanarise ci burning steps vzdy je tam hordy po konsky k*k*t.
www.wowscape.net je tam server Wowcrack, high rate server online tak 5000+ ludi .luck33r napísal:pls chcem sa spytat ze ci nepoznate nejaky server na ktorom je aspon 500 600 ludi stale online a ma o nieco vissie xp rate ?
-
Hotwire
Addict
mno o tolko vyssie lvly? priest ak ti dava fear tak pouzivaj berserker rage, tym ho zrusis ale maga bez trinketu nemas moc sancu sundat....a ak su taky lvl ze ich mas cervenych tak nemas sancu vobec na nikom by si musel mat o dost lepsi equip od nic podla mna aby si mal vobec sancu, lebo warr je velmi zavisly na equipeKesoman napísal:chlapci ako mam kurna sundat ako war(spec fury) 54 lvl priesta/maga 58-60. By som potreboval nejaku ability ako silence. Lebo ci som v tanarise ci burning steps vzdy je tam hordy po konsky k*k*t.
-
Wishmaster
Medium Professional
Zajtra 21.8.08 o 1pm(neviem ci to je 13,00 alebo 1,00 rano:D) ale proste..
Na GC v Lipsku Blizzard predvedie cinematic intro na Wotlk
))
//edit: Aby ste si nemysleli, ze som si fetol alebo vyhulil 1kg bonga
Na GC v Lipsku Blizzard predvedie cinematic intro na Wotlk
//edit: Aby ste si nemysleli, ze som si fetol alebo vyhulil 1kg bonga
Kód: Vybrať všetko
http://kotaku.com/5038293/blizzard-unveiling-lich-king-cinematic-details-at-leipzig-
Hotwire
Addict
pm = poobede cize 13 00.Wishmaster napísal:Zajtra 21.8.08 o 1pm(neviem ci to je 13,00 alebo 1,00 rano:D) ale proste..
Na GC v Lipsku Blizzard predvedie cinematic intro na Wotlk))
//edit: Aby ste si nemysleli, ze som si fetol alebo vyhulil 1kg bonga![]()
Kód: Vybrať všetko
http://kotaku.com/5038293/blizzard-unveiling-lich-king-cinematic-details-at-leipzig
inak dik za info, tesim sa aj ja