vcera som videl nejakeho cudneho rozborila. sedel v auparku a bol uplne opity. mimo. hlava mu padala cely cerveny. ludia sa na nom zabavali.
mal som ho vyfotit a poslat to do noveho casu. mal by som na mesiac vystarane
1.Zdena Studenkova-ak najdete niekoho preafektovanejsieho, kludne sem hodte
2.Richard Muller-toho nemusim ani pocut, ani vidiet. Hlavne ked sa vyzlecie a beha sfetovany a ozraty po javisku
mokry to je cisty pako ked uvadza to pocasie si mysli ze jaky je zaujmavy ale je to chudak a malachovska je tiez vadna to su taki dvaja ktorich vobec nemusim
pryja napísal:1.Zdena Studenkova-ak najdete niekoho preafektovanejsieho, kludne sem hodte
2.Richard Muller-toho nemusim ani pocut, ani vidiet. Hlavne ked sa vyzlecie a beha sfetovany a ozraty po javisku
A čo takto Eva Máziková? Myslím že Zdena sa má ešte vela toho od nej učiť
SRneC napísal:no neviem studenkova podla mna neafektuje ...skor sa sprava tak ze je o 200% viac ako ostatni
Kym len hrala vo filmoch, tak v poho. Ale ked zacne niekde ucinkovat nazivo, vid. joj-Inkognito, tak to uz je ina Zdenka. Rehot jak kobyla, ceruzka vecne v ustach, oci na plafone a tie ksichty do toho, no mne to afektovane pripadalo.
cinkota?:lol: tak to ma zabilo ...ved toho cloveka clovek nema ako vidiet uz pekne dlho a ak tak iba pocut jeho hlas v starych seriach priatelov a ten mam nenormalne radsej ako "emana hasona"
SRneC napísal:cinkota?:lol: tak to ma zabilo ...ved toho cloveka clovek nema ako vidiet uz pekne dlho a ak tak iba pocut jeho hlas v starych seriach priatelov a ten mam nenormalne radsej ako "emana hasona"
No hlas ma dobry ale je to cisty ch*j. Ked som ho videl v tv tak mi nebolo 2krat dobre
Lyson2580q napísal:Šu-Do ma pravdu j*b nato.Myslim, ze tato tema je o najhorsich a najnesympatickejsich slovenskych celebritach a nie ako vizeraju uzivatelia.
Lyson2580q napísal:Šu-Do ma pravdu j*b nato.Myslim, ze tato tema je o najhorsich a najnesympatickejsich slovenskych celebritach a nie ako vizeraju uzivatelia.
Hej, je o celebritach, ale ty si to napisal stylom ako keby si ty bol najvacsi krasavec pod Slnkom. A navyse presne ako pisal Su-Do: Cinkota je v pohode, aspon pokial ide o vyzor, spravanie nekomentujem, ale neodsudzujem ho, stale je to omnoho lepsie ako trapne pretrcanie sa ostatnych "celebrit" v roznych trapnych sutaziach ci serialoch.
Najnesympatickejsi: Neznasam na nom
Darina Rolinsova vyzor, spravanie, spev
Ivan Tasler spev, texty piesni, jeho reci, hranost v radiu
Taslerove pesnicky - to je strach a hroza, hlavne texty - vazne to preladim, ked ho pocujem v radiu. Este som tusim nikdy nevydrzal do konca pesnicky. Inac pocuvam radio velmi sporadicky, ale vzdy ked ho zapnem (akukolvek stanicu), tak ho tam o chvilu hraju.
Ti superstaristi mi nevadia, aj tak si za rok nespomeniete ani kto to bol.