no a nemozem zabudnut na Bubana a Bučka
Najhorsia a najnesympatickejsia slovenska celebrita
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
mojseejovci rulezz...a nemozem si pomoct ale v telerane byva taka baba tusim sa vola Lucia a rozprava tam o celebritach a je mi taaak strasne nesympaticka...vyzera podlamna jak mys...dalej nemusim tu Drobovu a ostatne jej podobne pipenky namyslene...tfuj!!! a ze "celebrity"
ti dvaja by sa mali dat dokopy 
Gothar.. tá s tým zajačím ksichtom.. 
http://images.google.sk/images?hl=sk&q= ... zkov&gbv=2
//preboha.. kde si žil pred cca 5 rokmi? Vtedy bola takmer v každej relácii na Markíze. Teraz sa našťastie presťahovala za kameru, robí dramaturgiu.. Akurát ju teraz trochu vytiahli opäť na svetlo, bo ju píchal Honzík..
http://images.google.sk/images?hl=sk&q= ... zkov&gbv=2
//preboha.. kde si žil pred cca 5 rokmi? Vtedy bola takmer v každej relácii na Markíze. Teraz sa našťastie presťahovala za kameru, robí dramaturgiu.. Akurát ju teraz trochu vytiahli opäť na svetlo, bo ju píchal Honzík..
-
tereza
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nie su to celebrity, ale na obrazovke mi neskutocne vadia. a to Lena Soosova - namyslena krava a Stana Pavolova - nezmota poriadne ani vetu a ma nechutny hlas. su vrcholne nesympaticke. pripajam obrazky pretoze pochybujem ze ich po mene poznate, lebo su to take nevyznamne cerviky, ktore ma ale dost irituju.
k mojsejovcom, czoborovej, malachovskej, durianovej a ostatnym
nestoja ani za slovo, ani za myslienku. ked sa sami nevedia uvedomit a nemaju sudnost, tak..
// kachna: jedine so zaviazanymi ocami.. TVOJIMI
// ajajaaaj.. niekto ma podobny nazor. som rada
k mojsejovcom, czoborovej, malachovskej, durianovej a ostatnym
// kachna: jedine so zaviazanymi ocami.. TVOJIMI
// ajajaaaj.. niekto ma podobny nazor. som rada
-
LLucia
Star
Úprimne ti závidím túto nevedomosť, lebo tá žena je snáď všade ... a všade má "výborné fotky"GothaR napísal:To je kto?
//no dpč, dufam, ze robi aspon v radiu, lebo neviem si predstavit, ze by sa ukazovala na obrazovke
Btw. v lete jej chceli banskobystrickí policajti odtiahnuť auto (počas SHS kastingu), neviem akým zázrakom ich táto žena dokázala ukecať. Krásnym pohľadom isto nie.
Keby si nám chlapom zaviazala oči, tak by sme z toho nič nemali. Ja by som im skôr zapchal ústa, žeby nemali možnosť niečo povedať a tak prejaviť svoju osobnosť.tereza napísal:// kachna: jedine so zaviazanymi ocami.. TVOJIMI
Priznám sa, že som tieto dve ešte nevidel na TV obrazovke, iba na fotkách v Novom čase.. a tam vyzerajú pekne.
//tereza..
-
R1k1nko
Darca
chod do ich relaciemi-chau napísal:Mne vysostne vadia Mojsejovci. Ich hlupost, trapnost a namyslenost sa neda ani fyzikalne odmerat.. Celkom presne si viem predstavit skupinu ludi kt. ich oblubuju, a takisto aj ich priemerne IQ.
( z nuly z nuly a alkoholika na hviezdu
a ten druhy co tam bol sa snazil ale nemal argumenty proste nic...
kebyze tam ide niekto kto ma rozum a to co ktomu treba ... tak by im povedal svoje a norika by nechapala... Branko uz nechape teraz ...
k Teme : samozrejme TV prepnem hned ako uvidim MAZIkovu
Rochinaka / HUdaka /
Vilo R. ked uvadzal cestoviny tak este ako sa dal..
je ich viac ale dnes myslim na ine veci ako na nich
napr :ja sajfu vo fanku mozem aj adelu ( moji oblubenci v ran fan ... )
PANI Ďurianova : no vsak nieje jej dobre pichá si kade tade. ma peniazky je jej jedno kto o nej pise....
aj mne by sa to pacilo ... odmoderuje si a ide domov.. nikto ju nikam nevola lebo aj tak pride sama ...
No podla mna je zbytocna uz cela tato temami-chau napísal:co tak pridat anketu, pozostavajucu z tychto vrazd na 8mich stranach?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
alebo do zabavy som toto mal dat?
http://youtube.com/watch?v=GJjqavBTErQ