Student Agency Poprad --> Zurich a s5

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Student Agency Poprad --> Zurich a s5

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Zdravim. Priatelka maka vo Svajciarsku a chcel by som ju ist pozriet. Pozeral som autobusy student agency, ale neviem ci som tomu dobre pochopil.
takzemoje otazky. dobre som pozeral ze Zurich je v kategorii CH1, cize je to ta lacnejsia alternativa. Potom trosak nechapem tym cifram tam. Takze chcem obojsmerny listok.
Takze platim: CH1 obojsmerny 2600SK + Transfer z Popradu obojsmerny 1000Sk - 10% zlavu za ocobu do 26rokov cize to je dokopy 3240,-
myslim ze to je v celku v pohode cena. Len sa chcem spytat...v tej prahe prestupujem? Trocha tomu nechapem takmi to pls vysvetlite. A cim skor tym lespie. Chcel by som odist uz v pondelok
hondzo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hondzo »

chod sa informovat do SATUR-u...to je hned vedla priora pod PAPYRUSOM....oni ti hned objednaju aj predaju listok + ti povedia vsetko co potrebujes....tak som to riesil ja a dobre bolo :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Prestupovať budeš určite.. buď v Prahe alebo v Brne..
Určite sa však choď opýtať do toho Saturu:
http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=102936
A keď chceš cestovať už v Pondelok, tak radšej tam zbehni čo najskôr, aby boli voľné miesta.. ;)
nejakymarko
Addict
Addict

pana dufam ze sa pri prestupovani nestratim :D no dnes este podiskutujem s nasimi a zbehnem do toho saturu...zatial dik chalani..ale eset budem mat urcite otazky..a ta suma moze byt taka ako som napisal?
brm
Darca
Darca

Nestratíš sa.. stanica pri hoteli Grand aj Florenc sú celkom v pohode (ten brnenský Grand je akoby iba jedno nástupište).. a v podstate Teba budú zaujímať asi iba žlté autobusy. Ak nemáš správny lístok na daný autobus, tak dnu Ťa nepustia, tj. nemusíš sa báť ani nastúpenia na zlý autobus. :D
nejakymarko
Addict
Addict

by som mozno zazilnejake dobrodruzstva :D horsie by bolo keby som sa niekde zamotal a ten bus nestihol :D

//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2008, 13:15 )
a este sa chcem opytat ci maju autobusy wifi alebo nejake úpripojenie na net a zasuvky na book napr.
brm
Darca
Darca

Vraj niektoré majú.. pohľadaj na fóre, už to tu niekto písal..
nejakymarko
Addict
Addict

okej. takze som sa dozvedel ze wifi je vacsinou len vo vnutrostatnych linkach, co je skoda, ale stale som sa nedozvedel ako je to so zasuvkami. je tam moznost mat PC zapojeny v sieti, alebo musi frcat na baterku, co je imho dost kratka doba na to, ze idem PP --> zurich. A este sa chcem spytat, ze ako to je s tym prestupovanim, ze ked vystupim v prahe, tam uz caka dalsi bus, ktory ide do zurichu, alebo musim cakat nejaku dlhsiu dobu?
zatial dakujem

//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2008, 1:03 )
hm? :?
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

isiel som s nimi do pariza ... preotze som uz nechytil lietadlo... a cenu som mal tusim nieco okolo 2500 sk .. cena nadherna.. tam aj s5 ppc aj sluzby.. ale je to aj podla toho na aku tu stewardku trafite... daktore su pi*e... ale za tie peniaze ma viezli pekne:D a aj autobusy pekne...
nejakymarko
Addict
Addict

ake mate skusenosti s obsadenim busu? je mozne, ze si listok na 2. septembra kupim 1. septembra??? alebo to uz bude plne? a ako to je s objednavanim cez internet?
Lebo je problem, ze laska bude vediet az 31. kedy ju pustaju domov a podla toho sa ja chcem zariadit, aby sme sli s5 uz spolu... a 29 a 1 su statne sviatky :(
a ako to je s reervaciou cez internet? + co je ten OPEN listok
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Skolacik napísal:ake mate skusenosti s obsadenim busu? je mozne, ze si listok na 2. septembra kupim 1. septembra???
Tak to asi ani nie, ... bracho ked kupuje listok do Brna, tak byva aj 15 dni popredu vypredany a raz bolo uz mesiac dopredu :lol: . Aj ked neviem ako budes natom ty, nechcem popredu strasit, ...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

jednoznacne bude vypredany.. nezazil som aby mali dakedy aspon 1 volne miesto.. urcite skor
nejakymarko
Addict
Addict

presunul som to na 11teho a s5 16 teho..je to zatial volne...a v buse je podla pani zo SA aj wifi
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ale pokrytie wifi iba v ramci CR.... takze niekde v Olomoci chytis a vo Varoch alebo tak niekde podla toho kade to taha zas stratis...
nejakymarko
Addict
Addict

najhorsie je ze nie je akakolvek moznost pripojenia do el. siete. cize na dost dlhej jazde mi su 2-3 hodiny dost malo
Napísať odpoveď