Student Agency Poprad --> Zurich a s5
-
nejakymarko
Addict
Student Agency Poprad --> Zurich a s5
Zdravim. Priatelka maka vo Svajciarsku a chcel by som ju ist pozriet. Pozeral som autobusy student agency, ale neviem ci som tomu dobre pochopil.
takzemoje otazky. dobre som pozeral ze Zurich je v kategorii CH1, cize je to ta lacnejsia alternativa. Potom trosak nechapem tym cifram tam. Takze chcem obojsmerny listok.
Takze platim: CH1 obojsmerny 2600SK + Transfer z Popradu obojsmerny 1000Sk - 10% zlavu za ocobu do 26rokov cize to je dokopy 3240,-
myslim ze to je v celku v pohode cena. Len sa chcem spytat...v tej prahe prestupujem? Trocha tomu nechapem takmi to pls vysvetlite. A cim skor tym lespie. Chcel by som odist uz v pondelok
takzemoje otazky. dobre som pozeral ze Zurich je v kategorii CH1, cize je to ta lacnejsia alternativa. Potom trosak nechapem tym cifram tam. Takze chcem obojsmerny listok.
Takze platim: CH1 obojsmerny 2600SK + Transfer z Popradu obojsmerny 1000Sk - 10% zlavu za ocobu do 26rokov cize to je dokopy 3240,-
myslim ze to je v celku v pohode cena. Len sa chcem spytat...v tej prahe prestupujem? Trocha tomu nechapem takmi to pls vysvetlite. A cim skor tym lespie. Chcel by som odist uz v pondelok
Prestupovať budeš určite.. buď v Prahe alebo v Brne..
Určite sa však choď opýtať do toho Saturu:
http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=102936
A keď chceš cestovať už v Pondelok, tak radšej tam zbehni čo najskôr, aby boli voľné miesta..
Určite sa však choď opýtať do toho Saturu:
http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=102936
A keď chceš cestovať už v Pondelok, tak radšej tam zbehni čo najskôr, aby boli voľné miesta..
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict
okej. takze som sa dozvedel ze wifi je vacsinou len vo vnutrostatnych linkach, co je skoda, ale stale som sa nedozvedel ako je to so zasuvkami. je tam moznost mat PC zapojeny v sieti, alebo musi frcat na baterku, co je imho dost kratka doba na to, ze idem PP --> zurich. A este sa chcem spytat, ze ako to je s tym prestupovanim, ze ked vystupim v prahe, tam uz caka dalsi bus, ktory ide do zurichu, alebo musim cakat nejaku dlhsiu dobu?
zatial dakujem
//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2008, 1:03 )
hm?
zatial dakujem
//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2008, 1:03 )
hm?
-
nejakymarko
Addict
ake mate skusenosti s obsadenim busu? je mozne, ze si listok na 2. septembra kupim 1. septembra??? alebo to uz bude plne? a ako to je s objednavanim cez internet?
Lebo je problem, ze laska bude vediet az 31. kedy ju pustaju domov a podla toho sa ja chcem zariadit, aby sme sli s5 uz spolu... a 29 a 1 su statne sviatky
a ako to je s reervaciou cez internet? + co je ten OPEN listok
Lebo je problem, ze laska bude vediet az 31. kedy ju pustaju domov a podla toho sa ja chcem zariadit, aby sme sli s5 uz spolu... a 29 a 1 su statne sviatky
a ako to je s reervaciou cez internet? + co je ten OPEN listok
Tak to asi ani nie, ... bracho ked kupuje listok do Brna, tak byva aj 15 dni popredu vypredany a raz bolo uz mesiac dopreduSkolacik napísal:ake mate skusenosti s obsadenim busu? je mozne, ze si listok na 2. septembra kupim 1. septembra???
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict