pomale nacitavanie stranky.

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
lucas03
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

pomale nacitavanie stranky.

Príspevok od používateľa lucas03 »

caute, tak mam blog ktory sa nacitava dlho, teda vlastne 30 sekund nic nerobi a potom sa zacne nacitavat stranka. Skusal som dat vsetky reklamy prec, potom som skusil aj upgradovat verziu, skusal som iny style. A stale nic.
Az dnes mi firebug (addon v mozille) napisal ze na stranke mam dve chyby.
screen je v prilohe, dufam ze mi s tym niekto skusi pomoct.
Prílohy
blog1.jpg
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

a stranka?
lucas03
Darca
Darca

nechcel som to tu moc davat, kedze je tam xxx aj warez. :( Ale tak lolco.net
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

No mne ju nacitalo bez problemov tak neviem...
lucas03
Darca
Darca

tak asi zalezi aj ci pouzivas IE, operu alebo FF (alebo netscape, etc), ale aj tak by sa to zislo opravit, len ked neviem kde tam mam javascripty, teda to by som este nasiel, ale neviem ako to prepisat.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Mne sa tam načítava pomaly takmer všetko (v podstate všetko, čo je z externých stránok).
Dosť dlho trvá aj to, kým sa tá stránka začne načítavať. To ale nespôsobuje javascript (a ani nič podobné). Je možné, že tam niekde načítavaš niečo s externej stránky (priamo pomocou php), alebo tam máš inú chybu (ale na to musíš prísť ty).
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

lucas03 napísal:tak asi zalezi aj ci pouzivas IE, operu alebo FF (alebo netscape, etc), ale aj tak by sa to zislo opravit, len ked neviem kde tam mam javascripty, teda to by som este nasiel, ale neviem ako to prepisat.
No ja pouzivam FF a ako som si vsimol tak aj ty.
lucas03
Darca
Darca

chrono napísal:Mne sa tam načítava pomaly takmer všetko (v podstate všetko, čo je z externých stránok).
Dosť dlho trvá aj to, kým sa tá stránka začne načítavať. To ale nespôsobuje javascript (a ani nič podobné). Je možné, že tam niekde načítavaš niečo s externej stránky (priamo pomocou php), alebo tam máš inú chybu (ale na to musíš prísť ty).
no ved ale mne nejde o externe stranky, mne pise ze pripajam sa k lolco.net a to trva 30 sekund kym zacne nieco stahovat s tej stranky. A kedze som upgradoval, menil styly, daval vsetko co tam bolo externe prec, tak bude chyba asi v kode. Len to neviem ako mam najst, som myslel ze ten firebug nasiel zdroj toho, ze je tam zly kod. Ale tak asi nic, asi to ostane ako je. :(
chrono
VIP
VIP

U mňa trvá dlho (v priemere viac ako 3 sekundy), kým sa začne načítavať aspoň niečo v akomkoľvek prehliadači (a aj keď to sťahujem cez program, ktorý slúži na sťahovanie súborov cez html).

Tú chybu nenájdeš cez firebug. Je to pravdepodobne problém v php kóde.
lucas03
Darca
Darca

ok, tak dik. co uz. Mozno mi pomoze dalsi upgrade wordpresu, ale ked nepomohol predosli, tak asi nic.
chrono
VIP
VIP

Je možné, že ti to robí niektorý plugin a v takom prípade update WP asi nepomôže. Taktiež je možné, že tam máš inú chybu, ale to sa uhádnuť nedá (musíš sa na to pozrieť, prípadne pozapínať chybové hlášky...).

Môžeš vyskúšať dať si tam (napr. do novej subdomény) čistú inštaláciu WP a zistíš, či spôsobuje problém WP, alebo niečo iné.
lucas03
Darca
Darca

urcite to je wp, skusim povzpinat tie pluginy, lebo mam bbcode a ten je dost stary, ale dost ho aj pouzivam. tak dik.
Napísať odpoveď