pomale nacitavanie stranky.
pomale nacitavanie stranky.
caute, tak mam blog ktory sa nacitava dlho, teda vlastne 30 sekund nic nerobi a potom sa zacne nacitavat stranka. Skusal som dat vsetky reklamy prec, potom som skusil aj upgradovat verziu, skusal som iny style. A stale nic.
Az dnes mi firebug (addon v mozille) napisal ze na stranke mam dve chyby.
screen je v prilohe, dufam ze mi s tym niekto skusi pomoct.
Az dnes mi firebug (addon v mozille) napisal ze na stranke mam dve chyby.
screen je v prilohe, dufam ze mi s tym niekto skusi pomoct.
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Mne sa tam načítava pomaly takmer všetko (v podstate všetko, čo je z externých stránok).
Dosť dlho trvá aj to, kým sa tá stránka začne načítavať. To ale nespôsobuje javascript (a ani nič podobné). Je možné, že tam niekde načítavaš niečo s externej stránky (priamo pomocou php), alebo tam máš inú chybu (ale na to musíš prísť ty).
Dosť dlho trvá aj to, kým sa tá stránka začne načítavať. To ale nespôsobuje javascript (a ani nič podobné). Je možné, že tam niekde načítavaš niečo s externej stránky (priamo pomocou php), alebo tam máš inú chybu (ale na to musíš prísť ty).
-
Lyson2580q
Zablokovaný
no ved ale mne nejde o externe stranky, mne pise ze pripajam sa k lolco.net a to trva 30 sekund kym zacne nieco stahovat s tej stranky. A kedze som upgradoval, menil styly, daval vsetko co tam bolo externe prec, tak bude chyba asi v kode. Len to neviem ako mam najst, som myslel ze ten firebug nasiel zdroj toho, ze je tam zly kod. Ale tak asi nic, asi to ostane ako je.chrono napísal:Mne sa tam načítava pomaly takmer všetko (v podstate všetko, čo je z externých stránok).
Je možné, že ti to robí niektorý plugin a v takom prípade update WP asi nepomôže. Taktiež je možné, že tam máš inú chybu, ale to sa uhádnuť nedá (musíš sa na to pozrieť, prípadne pozapínať chybové hlášky...).
Môžeš vyskúšať dať si tam (napr. do novej subdomény) čistú inštaláciu WP a zistíš, či spôsobuje problém WP, alebo niečo iné.
Môžeš vyskúšať dať si tam (napr. do novej subdomény) čistú inštaláciu WP a zistíš, či spôsobuje problém WP, alebo niečo iné.