Harry Potter 6
-
LLucia
Star
- Kontaktovať používateľa:
Videli ste už tento 1:30 international trailer? Musím povedať že sa už veeeľmi na HP6 teším
http://www.traileraddict.com/trailer/ha ... re-trailer
(btw zdá sa mi to alebo je ten trailer naozaj nahovorený ešte Donom LaFontainom?)
http://www.traileraddict.com/trailer/ha ... re-trailer
(btw zdá sa mi to alebo je ten trailer naozaj nahovorený ešte Donom LaFontainom?)
ludia porovnajte to s HP:kamen mudrcov
jednotka film bol uplne pre deti natoceny.......ked som ho videl(bol som este stuplak na 1. stupni)......tak sa mi to zdalo super bez chybiciek.....teraz ked si to pozriem s odstupom casu tak fakt vidim ake je to detske........ako gradacia nastupuje kazdym dielom tak stupa aj vaznost daneho filmu.....ja som bol aj vzdy budem odvekym fanusikom HP........a to ze nedali vsetko do filmu im nevycitam....do celeho filmu by sa to nezmestilo...co sa mi naozaj paci na HP je ze to ma skrytu myslienku...6 si pozriem na sto percent...nemyslim si zeby HP teraz dokazili....myslim ze to dali do ruk profikom....otom niet pochyb...som teda fakt zvedavy ake to buude.....paci sa mi ze je to take temne
jednotka film bol uplne pre deti natoceny.......ked som ho videl(bol som este stuplak na 1. stupni)......tak sa mi to zdalo super bez chybiciek.....teraz ked si to pozriem s odstupom casu tak fakt vidim ake je to detske........ako gradacia nastupuje kazdym dielom tak stupa aj vaznost daneho filmu.....ja som bol aj vzdy budem odvekym fanusikom HP........a to ze nedali vsetko do filmu im nevycitam....do celeho filmu by sa to nezmestilo...co sa mi naozaj paci na HP je ze to ma skrytu myslienku...6 si pozriem na sto percent...nemyslim si zeby HP teraz dokazili....myslim ze to dali do ruk profikom....otom niet pochyb...som teda fakt zvedavy ake to buude.....paci sa mi ze je to take temne
no ak si to cital tak potom urcite vies ze to ine ako temne nemoze bytA7X napísal:ludia porovnajte to s HP:kamen mudrcov
-
DeJF
Addict
http://ceknito.sk/video/362260 slovensky trailer...
Ako 6 je jedna z mojich najoblubenejsich knih.......bo sa tam konecne nieco lepsie deje a som zvedava ako spravili film.....ako podla traileru a aj podla hry ( ktoru väcsinou robia podla filmu) usudzujem ze tam porobili mensie zmeny (ako vzdy).......ale vyzerato celkom dobre a ten maly chalan co hra maleho Voldika tiez vyzera presvedcivo......skoda len je ze neuvidim premieru kedze budem na dovolenke 
-
DeJF
Addict
S tym dabingom mam aj ja isty nazor...Aspon u tohto filmu...Momo46 napísal:No ved toto.Mne sa HP5 film nepacil lebo skoro vsetko pozmenilidufam ze v HP6 taku chybu neurobia.Inak velmi sa mi paci Sk dabing.Ten cesky je zato hrozny.
Ako suhlasim ze film 5 bol uplne na **** ako asi najhrsi z celej serie a bohuzial reziser je stale David Yates tak dufam ze 6 bude lepsia.....mne osobne sa najviac paci prevedenie rezisera Cuarona ktory rezirval HP3........a ani 4 nie je zla len ma mrzi ze vela veci vynechali
a k dabingu slovensky sa oproti ceskemu da (az na 1 vynimku na zaciatku 5).......a najmä neznasam ceske pomenovania typ Bradavice, Brumbal a fakt ma dostalo meno ministra Kornelius Popletal
a suhlasim s tym ze v kine je mnoho malych deti, ktore celkom lezu na nervy a 18 rocny clovek ako ja si tam pripada ako stary looser
a k dabingu slovensky sa oproti ceskemu da (az na 1 vynimku na zaciatku 5).......a najmä neznasam ceske pomenovania typ Bradavice, Brumbal a fakt ma dostalo meno ministra Kornelius Popletal
a suhlasim s tym ze v kine je mnoho malych deti, ktore celkom lezu na nervy a 18 rocny clovek ako ja si tam pripada ako stary looser