Harry Potter 6

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

haha prvý Potter čo nebudem vedieť čo sa stane :P šestku knihu som nečítal
Nancy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Nancy »

no trailer vyzera velmi posobivo... kazdu chvilu som ocakavala ze tom prednesie cosi v zmysle "i see dead people" alebo tak cosi :p akurat nechapem preco to az o rok prelozili ... tesila som sa na to ako male decko
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Videli ste už tento 1:30 international trailer? Musím povedať že sa už veeeľmi na HP6 teším :oops:

http://www.traileraddict.com/trailer/ha ... re-trailer

(btw zdá sa mi to alebo je ten trailer naozaj nahovorený ešte Donom LaFontainom?)
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

teším sa na to ako na každý diel HP bude to dobre podla toho co vidim v traileri a tie efekty budu stat zato a bude to posobit psychycky na človeka .... pri pozeraní si myslím a take filmy mam rad
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

ludia porovnajte to s HP:kamen mudrcov
jednotka film bol uplne pre deti natoceny.......ked som ho videl(bol som este stuplak na 1. stupni)......tak sa mi to zdalo super bez chybiciek.....teraz ked si to pozriem s odstupom casu tak fakt vidim ake je to detske........ako gradacia nastupuje kazdym dielom tak stupa aj vaznost daneho filmu.....ja som bol aj vzdy budem odvekym fanusikom HP........a to ze nedali vsetko do filmu im nevycitam....do celeho filmu by sa to nezmestilo...co sa mi naozaj paci na HP je ze to ma skrytu myslienku...6 si pozriem na sto percent...nemyslim si zeby HP teraz dokazili....myslim ze to dali do ruk profikom....otom niet pochyb...som teda fakt zvedavy ake to buude.....paci sa mi ze je to take temne :)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

A7X napísal:ludia porovnajte to s HP:kamen mudrcov
jednotka film bol uplne pre deti natoceny.......ked som ho videl(bol som este stuplak na 1. stupni)......tak sa mi to zdalo super bez chybiciek.....teraz ked si to pozriem s odstupom casu tak fakt vidim ake je to detske........ako gradacia nastupuje kazdym dielom tak stupa aj vaznost daneho filmu.....ja som bol aj vzdy budem odvekym fanusikom HP........a to ze nedali vsetko do filmu im nevycitam....do celeho filmu by sa to nezmestilo...co sa mi naozaj paci na HP je ze to ma skrytu myslienku...6 si pozriem na sto percent...nemyslim si zeby HP teraz dokazili....myslim ze to dali do ruk profikom....otom niet pochyb...som teda fakt zvedavy ake to buude.....paci sa mi ze je to take temne :)
no ak si to cital tak potom urcite vies ze to ine ako temne nemoze byt ;)
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

No na CSFD sa objavil trailer s ceskym dabingom.Pravdaze to je uplne trapne :D

Tu je link

Film nie je trapny myslel som Český dabing a celkovo Český preklad Harryho Pottera.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

No som zvedavy co to bude za zazrak, knihu som cital
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

mne sa náhodou ten trailer celkom páčil aj ked videl som tam pár chýb :?
ale aj tak sa už veľmi teším...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

trailer je spickovy mna teda ohuril :) som potom zvedavy na film kedze knihy mam precitane po 2x (vsetky od 1-7) :oops:
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

http://ceknito.sk/video/362260 slovensky trailer...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

5ku si ani kus nepamatam..To je tak ked zoberiete holku do kina na taku vec...Takze 6ku si vychutnam snad sam v kine..Knihu som necital..takze podla trailera to bude zaujimave..
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Vyzerá to dosť akčne :D Takže sa na to aj celkom teším, medzitým ešte asi pozriem 5 - ku a možno skočím aj do kina, KINO Rip sa pozerať neoplatí... :)
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

Ako 6 je jedna z mojich najoblubenejsich knih.......bo sa tam konecne nieco lepsie deje a som zvedava ako spravili film.....ako podla traileru a aj podla hry ( ktoru väcsinou robia podla filmu) usudzujem ze tam porobili mensie zmeny (ako vzdy).......ale vyzerato celkom dobre a ten maly chalan co hra maleho Voldika tiez vyzera presvedcivo......skoda len je ze neuvidim premieru kedze budem na dovolenke :(
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

akcne prepracovany trailer uputa vela ludi ale uvidi sa v kine ako to naozaj dopadlo....vacsina ludi ktora citala predlohu k filmu a nemyslim to len u Pottera tak su nespokojni a myslim ze sa knim radim aj ja :? ......ale rad sa necham prekvapit :wink:
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

No ved toto.Mne sa HP5 film nepacil lebo skoro vsetko pozmenili :( dufam ze v HP6 taku chybu neurobia.Inak velmi sa mi paci Sk dabing.Ten cesky je zato hrozny.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Momo46 napísal:No ved toto.Mne sa HP5 film nepacil lebo skoro vsetko pozmenili :( dufam ze v HP6 taku chybu neurobia.Inak velmi sa mi paci Sk dabing.Ten cesky je zato hrozny.
S tym dabingom mam aj ja isty nazor...Aspon u tohto filmu...
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

mate pravda + slovenskemu dabingu a ten cesky..dumbledore ma upne zly hlas...vobec sa nepodoba na 60 rocneho dedka :lol:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ale aj tak by bolo najlepšie, keby to púšťali po anglicky s anglickými titulkami :lol: Aspoň by na to nechodili malé deti, ktoré ma neskutočne v kine iritujú, keď sa smejú na každej sprostosti :x
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

Ako suhlasim ze film 5 bol uplne na **** ako asi najhrsi z celej serie a bohuzial reziser je stale David Yates tak dufam ze 6 bude lepsia.....mne osobne sa najviac paci prevedenie rezisera Cuarona ktory rezirval HP3........a ani 4 nie je zla len ma mrzi ze vela veci vynechali :(
a k dabingu slovensky sa oproti ceskemu da (az na 1 vynimku na zaciatku 5).......a najmä neznasam ceske pomenovania typ Bradavice, Brumbal a fakt ma dostalo meno ministra Kornelius Popletal :lol:
a suhlasim s tym ze v kine je mnoho malych deti, ktore celkom lezu na nervy a 18 rocny clovek ako ja si tam pripada ako stary looser :lol:
Napísať odpoveď