No jasné,ze aj viackrát,ale nic
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Pre tých ktorý majú Source a nemajú o 11 hodine čo robiť. Dnes sa hrá v Lipsku zápas ENC (European Nations Championship) medzi Slovenskom a Českom.
Kto vyhrá postúpi do finále ENC o 5 000 €.
Kto vyhrá postúpi do finále ENC o 5 000 €.
A ak sa neposunie zasa čas ako u SR-ČR tak o 14:00 sa hrá druhý zápas Francúzsko - Nemecko.Dátum zápasu: Today, 22/08/08 11:00
Mapa: de_train
SourceTV: [url=hlsw://tv1.verygames.de:28001]tv1.verygames.de:28001[/url]
// Slovensko prehralo 11:16Dátum zápasu: Today, 22/08/08 14:00
Mapa: ???
SourceTV: [url=hlsw://tv1.verygames.de:28001]tv1.verygames.de:28001[/url]
-
nErD. ' z
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Aj mne robí to isté, ale netrápi ma to ako moj novy problem:SSemteXX napísal:...
Ked si spustim Steam a potom CS tak mi napise ze verifiing files ci co, a ked to doloaduje tak sa nic nedeje, nezapne sa CSko a neviem co s tym a reinstalovat sa mi to samozrejme nechce..
//edit: RR pc mi pomohol
2Semtex: este som si spomenul ze mi to robi vzdy ked vypnem CS cez konzolu exitom, skus to vypnut normal cez menu, ci ti to spravi...
radek21 A to ako co si cakal ? 
Slovenská progaming scéna nikdy neziarila,mozno niekedy pre 1rokom ked este sa ako tak dalo pozerat na fu.sk a defeaters,no ked som videl ich predoslý zápas,ze sa boli akí bezociví na "lao"a tak som mal dost.
A od Source vela necakaj,mozno Guardian je schopný,ale ostatní nic moc
Pravda nevravím,ze ja zahrám lepsie,lebo ja som lama v Source,ale ako s porovnaním s ostatnýmí týmami je to o niecom inom 
Slovenská progaming scéna nikdy neziarila,mozno niekedy pre 1rokom ked este sa ako tak dalo pozerat na fu.sk a defeaters,no ked som videl ich predoslý zápas,ze sa boli akí bezociví na "lao"a tak som mal dost.
A od Source vela necakaj,mozno Guardian je schopný,ale ostatní nic moc
rozbehal som si doma server a mam par problemov.
1. nefunguje /me,/hp ....
2. nevem ako nastavit uvitaciu obrazovku na neaku stranku
3. ked sa chcem pripojit cez HLSW tak aj ked dam zle heslo tak mi to napise ze je OK a nemozem nic robit.
To je zatial vsetko ak niekto ma aspon citak ako to urobit tak nech pisne diq

3. ked sa chcem pripojit cez HLSW tak aj ked dam zle heslo tak mi to napise ze je OK a nemozem nic robit.
-
G0lDiER_
King
nefunguje mi ftp je dost strucneB4rr4cud4 napísal:rozbehal som si doma server a mam par problemov.
co sa tyka tej stranky tak si otvor subor motd.txt (v cstrike) a donho vloz toto:
Kód: Vybrať všetko
<frameset rows="100%,*" frameborder="NO" border="0" framespacing="0">
<frame name="main_frame" src="http://WWW.TVOJWEB.COM">
</frameset>-
blazer
Professional
1. prikaz do konzoly amx_statscfgmenu - tam to povolisB4rr4cud4 napísal:rozbehal som si doma server a mam par problemov.
2. to uz ti tu niekto pisal
3. no... asi to chce spravny RCON
No jediný normálny je asi BSIDE,tam je hratelnost dost dobrá,Panoramix ehm
to od kedy j*blo esportu odvtedy sa to nedá hrat,proste 30+1 slotov to je moc,ne ze by urobili pub 2,oni dajú 30slotov,ale predsa sa nájdu deti co sa tam napoja no,newa
No iné neexistujú,mozno este avonet ale aj ten uz zanikol ako tak
No iné neexistujú,mozno este avonet ale aj ten uz zanikol ako tak