neviem co riesite server hojko.com je dobry su tam dobre mapy akurat pri jednej ma vkuse vyhodi z hry neviem co to je za mapa. ani neviem ako sa ta mapa vola hned ma vyhodi toto je na hovno jedina vec co sa mi nepaci
CS 1.6 Server hojko.com
-
Miley Cyrus
Light Star
CS 1.6 Server hojko.com
jake decko gigovy chlapci niesu deti gygabyte hra cs dobre vidno to aj na statistikac ale nepaci sa mi ze ma tri ci kolko accontov.
neviem co riesite server hojko.com je dobry su tam dobre mapy akurat pri jednej ma vkuse vyhodi z hry neviem co to je za mapa. ani neviem ako sa ta mapa vola hned ma vyhodi toto je na hovno jedina vec co sa mi nepaci
-
Miley Cyrus
Light Star
CS 1.6 Server hojko.com
a nekomol mi meno je dost velky rozdiel medzi mäkkým i a tvrdym yLOLCATS napísal:wtf ??? dvaja GYGABITi xD...toto je kur*a na mna moc
GiGaByT
stale mi pise open to de vegas.wad a vyhodi ma v com je problem
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Tak sa odstrelLOLCATS napísal:wtf ??? dvaja GYGABITi xD...toto je kur*a na mna moc
Gigabyt, neuvedomil som si, že štatistika je vlastne na meno
Pozrite si štatistiku weapons a čekujte HE, niekto sním dal HS
-
lekoklatik
VIP
-
Miley Cyrus
Light Star
CS 1.6 Server hojko.com
mam velmy velky problem vkuse ak sa meni mapa alebo je to nejaky chybny druh mapy napise mi toto WARING:couldnt open de_vegas.wad
potrebujem s tymto surne pomoct nemozem ani poriadne hrat bo sa napojim o desat minut menia mapu a mne to spravi zas
potrebujem s tymto surne pomoct nemozem ani poriadne hrat bo sa napojim o desat minut menia mapu a mne to spravi zas
-
17
Light Professional
Tu to mas.. Rozbal to a nakopiruj do Valve\cstrike\de_vegas.wad
- Prílohy
-
- de_vegas.zip
- de_vegas.wad
- (1.28 MiB) 155 stiahnutí
-
Miley Cyrus
Light Star
CS 1.6 Server hojko.com
ok uz mi to funguje diky chlapci 
-
blazer
Professional
Najlepsie by bolo, keby aim_ a fy_ (stacia tie, kde sa teamy vidia hned od startu) mapy mali svoje configy, urcite na to plugin v amx je. Proste vzdy ked nabehne aim alebo fy, tak sa vypne freezetimelekoklatik napísal:Dalo by sa urobiť nejaké opatrenie proti start kill? Pretože neviem či Gigabyt alebo gigabyte asi nevedia čo to znamená.
Aha, uz to mam, netreba ani plugin, len by to hojko musel schvalit a spravit na ftpcku http://wiki.amxmodx.org/Configuring_AMX ... nfig_Files
-
Miley Cyrus
Light Star
CS 1.6 Server hojko.com
mas pravdu ty to niesi to ja som par krat odpalil hlavu po freezentime v miniduste neviem preco uviedli teba,ale nechaj to tak blazer ma poucil a uz to nespravimGIGABYTE napísal:Viem veľmi dobre čo je SK. Ja to nebudem a ano, je nato plugin.
-
GIGABYTE
King
Re: CS 1.6 Server hojko.com
Asi preto, že máme podobné menáGigabyt napísal:mas pravdu ty to niesi to ja som par krat odpalil hlavu po freezentime v miniduste neviem preco uviedli teba,ale nechaj to tak blazer ma poucil a uz to nespravim
-
GIGABYTE
King
Niekto ti niečo písal ? Nemyslím.fikotek napísal:Rad bych upozornil pany skillery ze ja tuhle hru hraju takhle on-line poprve a nejsem zadny skiller a nadavky si muzou odpustit .. pokud mate nejaky problem kontaktujte me formou SS a muzem se domluvit a zahrat si Quake 3 ARENA po netu. Ja tohle hraju pro zabavu a ne proto abych nahnal skill !!
pohodicka, ved bolo vidiet ze si kus mimo z tohofikotek napísal:Rad bych upozornil pany skillery ze ja tuhle hru hraju takhle on-line poprve a nejsem zadny skiller a nadavky si muzou odpustit .. pokud mate nejaky problem kontaktujte me formou SS a muzem se domluvit a zahrat si Quake 3 ARENA po netu. Ja tohle hraju pro zabavu a ne proto abych nahnal skill !!
-
hojko
Site Admin
Nasiel som problem a opravil som to, takze uz ide aj fy_buzzkill a fy_sand. Taktiez som pridal este spominany aim_b0n0 a to je tusim z mapiek vsetko. AS a CS mapy pridavat nebudem.
Mapky de_ a mini_dust2 maju freezetime na 3 sekundy, ostatne mapy (aim_, fy_ a mini_dust) maju freezetime na 0 sekund.
Upravil som aj kose pre rtv hlasovanie:
1. kos: fy_snow, fy_iceworld, fy_pool_day, fy_sand a ak47_m4a1_map
2. kos: aim_b0n0, aim_awp, aim_map, awp_india, mini_dust2 a mini_dust
V tretom a stvrtom nedoslo k zmene.
17: V tomto case som nastavoval prave server a skusal zmeny.
Mapky de_ a mini_dust2 maju freezetime na 3 sekundy, ostatne mapy (aim_, fy_ a mini_dust) maju freezetime na 0 sekund.
Upravil som aj kose pre rtv hlasovanie:
1. kos: fy_snow, fy_iceworld, fy_pool_day, fy_sand a ak47_m4a1_map
2. kos: aim_b0n0, aim_awp, aim_map, awp_india, mini_dust2 a mini_dust
V tretom a stvrtom nedoslo k zmene.
17: V tomto case som nastavoval prave server a skusal zmeny.
-
fikus-kukis
Guru wannabe