Rande po dlhsej dobe- Akym chybam sa vyhnut? - LOCK
Rande po dlhsej dobe- Akym chybam sa vyhnut? - LOCK
caute takze frajerka ma nechala ale vyhliadol som si inu babu. No piseme si, niekedy zavolame, niekedy pojdeme von ale su tam aj iny kamosi tak viete vtedy to je ine. no takze ja som sa vas chcel spytat ze proste akym chybam sa vyhnut ocom nekecat a tak podobne aby nenastal zbytocny trapas. myslim ze ma chapate . vyjadrite sa 
-
Nik_kuSh :)
Amateur
hmm, tak v prvom rade mrzi ma ze si stratit frajerku, ale tak ked mas uz inu vyhliadnutu tak v pohode. hmm a k tomu co si chcel vedet, proste ju musis nejako viac zaujat ako tí jej ostatní kamarati.. proste chodievaj s nou castejsie vonka, volavaj jej castejsie, piste si castejsie.. mavaj dvojzmyselne poznamky.. nech je sranda.. rozpravaj jej mile veci..usmievaj sa na nu..alebo zaujimaj sa o jej hobby, a taak.. skus najst co najviac veci co mate spolocne.. aa trapasov sa nemusis baat..leen nemal by si pred nou balit inu babu, alebo rozpravat len o svojich hobbach a kecat o tom cele hodiny, lebo by si ju unudil asi...proste nebud egoista... bud sam sebou..a vsetko pojde samo..nemas sa coho bat.. :)aa este ze, urcite vies, preco sa s tebou rozisla frajerka, tak nerob znova take chyby v novom vztahu, ako si robil v tom starom.. drzim ti palceky, nech ti to vyjde:)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
cim viac sa budes snazit byt dokonaly, tym vacsiu pixovinu spravis .. lebo budes upiaty a neviem co, nebude s tebou ziadna sranda ... ak ta ma mat rada, alebo ak s tebou rada niekam pojde tak to znamena ze si je toho vedoma a toleruje to, lebo to aj ona sama robi ... proste bud aky si ... lepsie trapny ako umely ...
-
jin
VIP
Čím viac myšlienok a času budeš venovať tomu, čo sa môže pokašľať tým menej sa Ti to všetko vydarí. Fakt nad tým vôbec neuvažuj - ďalšia vec: čím viac plánovať tým menej budeš sám sebou a znervóznieš pri každej odchýlky od plánu. Nedokážeš sa uvoľniť a rande bude v keli.
Čo robiť, aby nenastal trapas? Čo keby nastal napriek všetkému plánovaniu? Snaž sa vnímať to ako normálnu situáciu - viem, že stresu zo štatútu "rande" sa nevyhneš, no snaž s asprávať, akoby o nič nešlo. Nerob nasilu dojem, nesnaž sa byť za každú cenu vtipný.
Just be yourself...
Čo robiť, aby nenastal trapas? Čo keby nastal napriek všetkému plánovaniu? Snaž sa vnímať to ako normálnu situáciu - viem, že stresu zo štatútu "rande" sa nevyhneš, no snaž s asprávať, akoby o nič nešlo. Nerob nasilu dojem, nesnaž sa byť za každú cenu vtipný.
Just be yourself...
-
mikkimikki
Medium Professional
-
Flinstone
Light Professional
zober ju niekam sa prejst ...
alebo ked sa chces zbavit len kamosov tak chodite vonku napriklad na nejake lavicky ... tak povies ze potrebujes ist do obchodu a zavolas ju ci nepojde s tebou a hotovo..... a prechadzku odporucam niekde do lesaa ale zas niee doslova po lese po nejakom chodnicku kde to poznaas .... rozpravat sa rozpraavat atd ... a sam uvidis
-
jin
VIP
Right!fizz napísal:Ja by som sla radsej do krcmy ako na prechadzku, ked uz velmi nebude o com, v krcme sa mozte prnajhorsom bavit o ludoch okolo, ale na prechadzke? Pojdete pri sebe a budete sa bavit o pocasi?
Mna tie prechadzky nejako neberu...
Nemusí to byť zrovna krčma, ale napríklad pohodová kaviareň. Prechádzky mestom sú veľmi glorofikované - to však len kvôli tomu, že sa na nich ľudia veľmi dobre cítia - však s partnerom / partnerkou, preberajúc dôverné, či menej dôverné záležitosti. Na rozbiehanie komunikácie / vzťahu sa mi skôr zdá vhodnejšie prostredie s aktívnejšou sociálnou interakciou
//Edit: kaviareň / čajovňa / whatever - apeloval som jedine na nevhodnosť "romantickej prechádzky". Kaviareň som poňal iba ako modelový príklad...
-
Fabo
Hardcore addict
Tak ju vezmi na prechadzku do miesteno JRD, co tak trochu invencie? Nabal do vaku kofolu, pohare, nejake rozky a nechaj sa viest nosom. pri kazdej jednej dedine su pekne miesta.
btw. ja som si tiez skocil v 16tich do kaviarne, ale tahat tam dievca s ktorym sa este len chcem blizsie zoznamit - to asi nie. Teda v tom veku...
btw. ja som si tiez skocil v 16tich do kaviarne, ale tahat tam dievca s ktorym sa este len chcem blizsie zoznamit - to asi nie. Teda v tom veku...